• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

aranızda travazol krem kullanan var mı,vajina içine kremmi yapıcam, :(

kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?​

Yandan devam ediyorum bele doğru. Hep öyle vurdum zaten.​
Sizin iğne 1cm var mıdır canım?

Cok az kilo almışsınız millet, ben 6 aldım , iyi gidiyorum sanıyordum ama sanrm 4 aksam daha iimiş:)

Iyi akşamlar herkese keyfim yok bogazin yanıyor arada sıtma tutuyor gibi:KK43: is cıkısi yemeği dısarda halletmemize ragmen eve girer girmez solugu yatakta aldım sürekli bir uyku hali var bende yine cocukla ilgilenemedim üzülüyorum artik cok. Araligi cikarip izne ayrilcam galiba olmuyor bu böyle çünkü:KK43:
Gecmis olsun canim ama bence biyle olman garip degil. Haftasonu dinlenmen lazim sen balkonlara kadar yikadim diye yazdin. Hamilenin enerjisi bir yere kadar. Beninki okula ve ogluma zor uetiyor yemek diye kiymali makarna yaptim yedirdim oglana bu kadar yetisebiliyorum. Zorlarsam tukenirim senin gibi. Cok yorulunca su azaliyor ben her firsatta yatiyorum. Kiz alerjik dedin ama temislik vs derdine sen elden gideceksin bir cozum bul yorma kendini bu kadar

Kızlar gögüs pompası alacakmısınız veya almayı düşünüyormusunuz? gerek var mı sizce? ben alışverişe yeni başladım alsam mı diye tereddütte kaldımda

Cok az kilo almışsınız millet, ben 6 aldım , iyi gidiyorum sanıyordum ama sanrm 4 aksam daha iimiş:)
valla ben de 7 aldım. ben de iyi sanıyordum kendimi. gerçi drum bişi demedi.
ben de çok yoruyorum kendimi. haftasonundan beri belim ağrıyor :KK43: bişi gelcek başıma öyle akıllancam sanırım. :KK17:

Kızlar gögüs pompası alacakmısınız veya almayı düşünüyormusunuz? gerek var mı sizce? ben alışverişe yeni başladım alsam mı diye tereddütte kaldımda
bence gereklı..kızımda su ecz. de satılan pompa gıbı seylerden almıstık sayesınde mastıt olmaktan kurtulmustum..
sımdı gorumcemın medela elektırıklı pompasını ıstemeyı dusunuyorum..

ben almayı düşünüyorum. komşumla kuzenim önerdi. sezeryan olur da gelmezse işe yarıo. ya da gelse bile ilk aylarda fazla gelio çocuğa onları sağar dolaba koyarsın dediler. özellikle çalışan insanların kesinlikle alması lazım. 3 ay sonra işe başlıcaz. ben aventin elektriklisini alcam. nasipse diğer çocuklarda da kullanırım.

nette dolaşırken bi de yazı okumuştum. orda da anneler başlarda saatte bir emzirmekten çok yoruluyorlar bu da onların psikolojilerini etkileyebiliyor. böyle durumlarda sütünü sağıp dolaba koymalı. bebeğin babası ya da bakan kişi en azından annenin uyuması için bebeği geceleri bi kaç kez sütle besleyebilir diye yazı vardı. bu da başka bir bakış açısı.

geberıyorum resmen yorgunluktan yahu..

yarım saat et dogradım daha yarısı duruyor..:KK14:et yemeyen bır ınsanın et dograması ne eegghhhh bıseydır :mad:

daha bıde hamur yogurdum adamapoaca yapacam sabaha..beklıyor bakalım oylece..

kafam beynım hucrem dalagım yorgun beyaaaa:rolleyes:

valla ben de 7 aldım. ben de iyi sanıyordum kendimi. gerçi drum bişi demedi.
ben de çok yoruyorum kendimi. haftasonundan beri belim ağrıyor :KK43: bişi gelcek başıma öyle akıllancam sanırım. :KK17:
Ya çevremde o kdr kötü örnek gördüm ki, artık kendimi yormicam dedim . Abarttım bi ara iş yapmayı , gece yatağa gidemiyordum

ben almayı düşünüyorum. komşumla kuzenim önerdi. sezeryan olur da gelmezse işe yarıo. ya da gelse bile ilk aylarda fazla gelio çocuğa onları sağar dolaba koyarsın dediler. özellikle çalışan insanların kesinlikle alması lazım. 3 ay sonra işe başlıcaz. ben aventin elektriklisini alcam. nasipse diğer çocuklarda da kullanırım.

nette dolaşırken bi de yazı okumuştum. orda da anneler başlarda saatte bir emzirmekten çok yoruluyorlar bu da onların psikolojilerini etkileyebiliyor. böyle durumlarda sütünü sağıp dolaba koymalı. bebeğin babası ya da bakan kişi en azından annenin uyuması için bebeği geceleri bi kaç kez sütle besleyebilir diye yazı vardı. bu da başka bir bakış açısı.
ıyı bır bakıs acısı da bıberon alan bebeklerın anne memesını cokkısa bır surede bırakacagıda Allahın emrı.. o yuzden mumkun mertebesagılan sutun deepfreez de bekletılıp ılk 6 ay sadece memeden emzırırlıp sonrasnda bıberona gecırılmesı taraftarıyım oda calısan anneler ıcın..

deepfrez de 12 aya kadar kalabıldıgını bılıyorum sutun

nette dolaşırken bi de yazı okumuştum. orda da anneler başlarda saatte bir emzirmekten çok yoruluyorlar bu da onların psikolojilerini etkileyebiliyor. böyle durumlarda sütünü sağıp dolaba koymalı. bebeğin babası ya da bakan kişi en azından annenin uyuması için bebeği geceleri bi kaç kez sütle besleyebilir diye yazı vardı. bu da başka bir bakış açısı.​
Bence de almak lazım , lansinoh alıcam ben sanırım daha uygun geldi fiyatı , elektrikli olan

Iyi akşamlar herkese keyfim yok bogazin yanıyor arada sıtma tutuyor gibi:KK43: is cıkısi yemeği dısarda halletmemize ragmen eve girer girmez solugu yatakta aldım sürekli bir uyku hali var bende yine cocukla ilgilenemedim üzülüyorum artik cok. Araligi cikarip izne ayrilcam galiba olmuyor bu böyle çünkü:KK43:
Kansızlık da fazla gibi geliyor bana. Biraz kan yapıcı şeyler yesen özellikle kırmızı eti hergün yemeyi dene bakalım halsizlik devam edicek mi? Bu arada bugün Salep içtim canım :):KK50:

Yeleğimiz dikime hazıır :) iyi ki örgü var​

Çoook güzel olmuş ellerine sağlık. Ben de bir Yelek örmeyi düşünüyorum bakalım atkı bitsin ;)

aa adapazarında yaşadığını bilmiyordum.neresinde oturuyorsun.ben arifiyeliyim.sapanca tarafında.ben de 2 doğumumu doğum evinde yaptım.ilk doğumun mu doğumuda orda mı düşünüyorsun.sorun olursa cevaplarım.şuan mersindeyim.inan ki memleketten bi tanıdık görmüş gibi oldum.

evet canım adapazarlıyım, şuan korucukta yaşıyorum. ben de sevindim memleketlime rastladığım için :) ben doğumevine doğum eğitimi için gidiyorum, doğumumu altınova hastanesinde yapmayı planlıyorum canım. nasıl memnun kalışmıydın doğumevinden? genelde kötü söylentiler var çok kötü davranıyorlarmış felan diye..sen böyle şeyler yaşadınmı hiç?

kan sulandırı iğne yapanlar,ben göbeğime yapmayı bıraktım artık eşim kolumun arkasını tutuyor ben de vuruyorum. çünkü hem göbeğimi tutmak zor oluyordu büyük olduğundan yan taraflarını tutarken zorlanıyordum ,hem de aşırı bir acıma ve kanama olmaya başladı .bende artık koldan yapıyorum sizler hala karnınıza mı devam ediyorsunuz?​
Yandan devam ediyorum bele doğru. Hep öyle vurdum zaten.​
Sizin iğne 1cm var mıdır canım?​
1.5 2 civarıdır canım.

Bugun kontrole gittim 30 haftalik 1500 kg dedi doktor ama ters dedi cok uzgunum ya sezeryan olurmusum egerbdonmezse.sizinde boyle bi durumunuz oldumu? Yuruyus yap dedi doktor aslinda evde cok hareketliyim ama bi akil verin ya :KK43:
Aynen cnm ve bnm rahmim kalp şeklinde ymis dönmeme riski çok yüksekmiş ama Allah ol derse olur sıkma canını. Ve bir sıkıntı yoksa 40 haftayı bekle. Bizim bi hasta son gün dönmüştü

Back
X