- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Evet ank da olcaz :) yagabilir valla güzel de olur bekleriz seni de canim Litchi sen ben 3 hamis karda yuvarlaniriz :)yılbaşında Ankara da mı olacaksınız?
ne güzel kar yağar orda. gece çıkıp karda yürürsünüz.
bende değişik bir şehre gitmek istiyorum. İstanbul bitti oraları da istila edelim.
[QUO post: 38082846, member: 601205"]günaydın uyarırsıam banyoda gögsümden süt geldi benim biraz sıkınca daha çok... aranızda gögüslerinden süt gelen var mı ? doktorla görüşmelimmiyim ? erken doğum habercisi olabilir mi?
Ben de ruyamda tam gununde dogdugunu gordum. Ama ogluma dr ilk 21 demisti sonra gc dollenme diye tarihi degistirip 18 yapti. Oglan yine de ilk soylenen tarihte dogdu.ben gorurum iste : ))))
mart dan once dogumu aklimdan ç_iakrdim iyimi kotumu bilmiyorum ama aklimda hep subatin bitecegi var
dogum tarihine beynimizden kendi kendimize dusundugumuzun de katkisi var demisti bana bi ebe
ilk hamileligimde dogum kursuna gitmistim orada soylemislerdi
yani aklina koyyorsun ben su gun digurcam diye,baskada bisey dusunmuyorsun
bebegon o gun gelme ihtimali varmis
bende 3 mart a takdim kafayi : ))))))))))))
Peki gelmemesi normal mi bende gelen giden yok sutum olmucak anlamına gelmez bu dimi[/QUOTE]Bu donemlerde gelmesi normal ama sen sıkma göğüslerini uyarırsın.
Gelmemesi de cok normal. Gogus yapisi fsrkli herkesin. Dogum sonrasina kadar bisey gelmemisti benim ama sutum de vardi[/QUOTE]Peki gelmemesi normal mi bende gelen giden yok sutum olmucak anlamına gelmez bu dimi
eşimın doğum tarıhı.ben gorurum iste : ))))
mart dan once dogumu aklimdan ç_iakrdim iyimi kotumu bilmiyorum ama aklimda hep subatin bitecegi var
dogum tarihine beynimizden kendi kendimize dusundugumuzun de katkisi var demisti bana bi ebe
ben de 28 ocağa taktim :)ben gorurum iste : ))))
ben ocağın 20 sinden sonra hatta 15 olabılır doğurayım.vergi zamanına denk gelmesın. ona gore ayarlarım artık.tabi bu normal dogum için geçerli
dr un ajandasindan sezeryan gunu almak sayilmaz
Ay bnm erkek kardeşim balık burcu çok romantik ya esine sürekli sürprizler romantik evlenme teklifleri falan iyidir balık erkeği :)eşimın doğum tarıhı.
aman istemez 3 mart balık burcu olacak.
offf çekılmez balık erkeği.
ctesi çalışabilir raporu alcam ama hiç de calisabilir bi halim yok keşke aktarma gibi bi Derdimiz olmasaydı bu hafta Son haftam olurdugünaydın kızlar,
ben çok uykusuzum sanıyorum dayanamıcam bu 37. haftaya kadar 32 de ben pert
sizi bimiyorum da benden güzel karadn adam olur. halime kardan adam. tombul tombul. pardon kardan kadın.Evet ank da olcaz :) yagabilir valla güzel de olur bekleriz seni de canim Litchi sen ben 3 hamis karda yuvarlaniriz :)
yok dayanamıcam bu oturduğum koltuk bile batar olductesi çalışabilir raporu alcam ama hiç de calisabilir bi halim yok keşke aktarma gibi bi Derdimiz olmasaydı bu hafta Son haftam olurdu
Esoba çok tatlısınsizi bimiyorum da benden güzel karadn adam olur. halime kardan adam. tombul tombul. pardon kardan kadın.
ne yapalım artık resim çekip koyarsınız.
ben yıllardan bırınde kar görecegım dıye kalktım memlekete gıttım şubay ayında. gıttım her yer güneşli kupkuru. sonra baktım istanbulda yüzyılın karı yağmış o sene.
Gobek iyice buyuyyup baglari gerdiginden oluyor. Yastikla destekle gobegi de sirtini da. Az kaldi bitiyor artik hamilelik deGünaydın kızlar. Bu gece doğru düzgün uyuyamadım. Ne tarafa dönsem o taraftaki kasığımın üst kosmında çekilme gibi ağrı oldu, ama nasıl bir ağrınasıl yatacağımı şaşırdım. Göbeğimin altına denk geliyor. İnşaAllah geçici bişeydir.
Bi ara uyumuşum rüya gördüm. İki tane bebek doğurmuşum, ama bebekler civciv gibi yumurtadan çıkıyor:) bi tanesi bi çıkıyo pipisi var:) aaa bu erkek diyorum. Biri kız biri erkek miş.
ben de mesela bu sene ank da çok kar yağmaz inşallah diyorum sancı falan gelir onun paniği yerler buz muz allah korusun kaza falan.. yazıyorum kafamda senaryolarsizi bimiyorum da benden güzel karadn adam olur. halime kardan adam. tombul tombul. pardon kardan kadın.
ne yapalım artık resim çekip koyarsınız.
ben yıllardan bırınde kar görecegım dıye kalktım memlekete gıttım şubay ayında. gıttım her yer güneşli kupkuru. sonra baktım istanbulda yüzyılın karı yağmış o sene.
senın memelekete daha ömür var. 3 ü kaç kişi görür Allah bilir
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?