2015 Şubat Anneleri

Arkadaşlar spinal anesteziyle sezaryen olan varmı aranızda ? Kilo sebebiyle spinal olmaz diye birşey duydunuzmu ?

Ocaktaki başka bu başka. Bu 12-14 aralıkta. İstanbul kongre merkezi taksim tarafında sanırım. Harbiye de.
Diğeri cnr da 16 ocakta.

[QUO post: 38082846, member: 601205"]günaydın uyarırsıam banyoda gögsümden süt geldi benim biraz sıkınca daha çok... aranızda gögüslerinden süt gelen var mı ? doktorla görüşmelimmiyim ? erken doğum habercisi olabilir mi? [/QUOTE]

Bu donemlerde gelmesi normal ama sen sıkma göğüslerini uyarırsın.

Deme yaa. Benimde diyorum şu iki bacağımın içindeki kemikler birazdan kırılacak bebek yere düşecek. Vucut kaldırmıyor sanki.

Deme yaa. Benimde diyorum şu iki bacağımın içindeki kemikler birazdan kırılacak bebek yere düşecek. Vucut kaldırmıyor sanki.
Valla benimki kemik ağrısı gibi de değil iki bacağım uyuşuyor ve kramp giriyor hareket ettiremiyorum öyle bekliyorum sadece eşimide uyandırmak istemiyorum geçmesinş bekliyorum ama mütemadiyen her 20 dak da bir kalçamdan bacağıma kadar giriyor

NEY % 77.8 (aralık 43-73)
LYY % 12.2 (20-50.3)
NES 6.7 (1.5-5.66)

Üçünü de hiç duymadım canım yaa. Tam kan tahlilinde yazıyorsa Dr lar genel olarak hepsine bakıp değerlendiriyorlar. Bir de hamilelikte tam kan sayımında birçok değer artmış veya azalmış gözükebiliyor. Dr un bişey yok dediyse yoktur.

Kendi kadın doğum dr um başka hastanede ona göndermedim. sağlık ocağı dr yok izinli. Teşekkür ederim yine de canım

oyy benim kız bu plakaları sonuna kadar saydırmayacak bana sanırım. bari Çanakkale'yi falan görebilsek en azından.
çok kıpraşıyor, akıntım da var.

Kizlar hep okuyom da türkiyede dogum yapinca bebegin esyalarini bezini kendi bezinizi evdenmi götürüoysunuz dikkatimi cekti.
her hastane vermıyor..ozel olsa bıle...verdıklerıde genelde dandırık seyler oluyor..mutlaka hazırlanmalı yanı..
cok ayakta kalır kendımı cok yorarsam o popo krampı nefesımı kesıyor benım de..
günaydın herkese
dün akşam banyoda gögsümden süt geldi benim biraz sıkınca daha çok... aranızda gögüslerinden süt gelen var mı ? doktorla görüşmelimmiyim ? erken doğum habercisi olabilir mi?
bu aylarda hemen hepımızden geldı..sıkma elleme..normal..banyoda sıcağı görünce geliyor zaten

oyy benim kız bu plakaları sonuna kadar saydırmayacak bana sanırım. bari Çanakkale'yi falan görebilsek en azından.
çok kıpraşıyor, akıntım da var.
canım çocuk çok kıpraştı diye doğacak mı? yer açıyor kendıne rahat etsın.
bak benımkıne hıc kıpraşmıyor.bir kez bir dönüyor sonra tık yok.

15-18 h.ici ama genelde hsonunu da kapsar fuarlar bi araştırayım bakayım ben de belki denk getiririm tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…