Belki ank da bulurum bi fuar :)Sen de eylül'ü büyütüp gelip başka fuarlara gidersin. Aldın zaten her şeyi. Biz anlatırız sana
samsun kaç kizben Yozgat olmuşum. daha yeni 77 idi ne çabuk 66 oldu. Samsun'u bekliyoruz şimdi.
gerilince acıyor benımde. bir şey değince ne olacak. gecen gormedın mı doktor bebeğı cevırecek dıye neler yaptı karnına.gunyadin hanimlar
kizlar ya benim karnim aciyor bazen
çocuklarin eli kolu degdiginde,sabah mesela nesquikin kapagini açiyordum( buyuk paketdi, ) karnima yaslayim dedim açarken simdi anlatmasida zor karnina niye yasladin diycekisniz paketi : )) her neyse iste hafif yasladim diye karnim acidi,galiba o anda ayagi falan vardi orada ona mi degdirdimki, ama karnim niye acisin ayaginada degse
evet takvimde yazan rakama göre . samsun 55 canım.samsun kaç kiz
neye gore oluyonuz bide, kalan gun safagimi diyorsun : ))
kiz sen benim karnimi gorsen hastaneye gonderirsin vallaoyy benim kız bu plakaları sonuna kadar saydırmayacak bana sanırım. bari Çanakkale'yi falan görebilsek en azından.
çok kıpraşıyor, akıntım da var.
ya iste bende onu diyorum niye aciyor normalde acimamasi lazimgerilince acıyor benımde. bir şey değince ne olacak. gecen gormedın mı doktor bebeğı cevırecek dıye neler yaptı karnına.
ben bazen dıyorum ıcerde bır sey yırtıldı heralde. sonra gecıyor.
bebek resmi mi? o resimler hep erkek bebek sanki. kız resmi yapıştırcam oraya.
al benden okadar..su sıralar doymak kanmak bılmıyorum uykulara..uykudan şuraya düşüp bayılcam şimdi.
hahah ben afyonluyum : )evet takvimde yazan rakama göre . samsun 55 canım.
sen nerelisin?
yılbaşında Ankara da mı olacaksınız?Belki ank da bulurum bi fuar :)
görmüşsündür. bebek tersti doktor dışardan çevirdiya. görmedın mı onu kaç gun konuşuldu. belkı de sen eklemıssındır :)ya iste bende onu diyorum niye aciyor normalde acimamasi lazim
neyi gormedimmi, videomu eklediniz ? gormedim : (
vallabenımde yan duruyor sanırsam sağdan bır vuruyoraynı anda solumda da tekme oluyor..sağlı sollu dalıyor pipili banakiz sen benim karnimi gorsen hastaneye gonderirsin valla
gun içinde bi kaç saat sakin duuryor
bazen uzaniyorum tam diyorum heah duurdu uyudu ehrhalde, yine basliyor vurmaya
iki uç yerden bi yerden vuruyor,ultrason icat edilmemis olsa ikiz mi diye dusunurdum valla : ))))
senın memelekete daha ömür var. 3 ü kaç kişi görür Allah bilirhahah ben afyonluyum : )
03
yoo gormedim, ben eklemedim kigörmüşsündür. bebek tersti doktor dışardan çevirdiya. görmedın mı onu kaç gun konuşuldu. belkı de sen eklemıssındır :)
benım de oynayınca hoplatıyor ama otururken pek oynamıyor uzanmam gerecek ancak öyle.Kolumu karnima koyuyorum ben de su an kolumu hoplatiyir : ))
ben gorurum iste : ))))senın memelekete daha ömür var. 3 ü kaç kişi görür Allah bilir
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?