2015 Şubat Anneleri

gunyadin hanimlar

kizlar ya benim karnim aciyor bazen
çocuklarin eli kolu degdiginde,sabah mesela nesquikin kapagini açiyordum( buyuk paketdi, ) karnima yaslayim dedim açarken simdi anlatmasida zor karnina niye yasladin diycekisniz paketi : )) her neyse iste hafif yasladim diye karnim acidi,galiba o anda ayagi falan vardi orada ona mi degdirdimki, ama karnim niye acisin ayaginada degse

gerilince acıyor benımde. bir şey değince ne olacak. gecen gormedın mı doktor bebeğı cevırecek dıye neler yaptı karnına.
ben bazen dıyorum ıcerde bır sey yırtıldı heralde. sonra gecıyor.

oyy benim kız bu plakaları sonuna kadar saydırmayacak bana sanırım. bari Çanakkale'yi falan görebilsek en azından.
çok kıpraşıyor, akıntım da var.
kiz sen benim karnimi gorsen hastaneye gonderirsin valla
gun içinde bi kaç saat sakin duuryor
bazen uzaniyorum tam diyorum heah duurdu uyudu ehrhalde, yine basliyor vurmaya
iki uç yerden bi yerden vuruyor,ultrason icat edilmemis olsa ikiz mi diye dusunurdum valla : ))))

Gunaydin anneler ve kuzulari
Bacak agrisi esliginde uyudum ama uyudum yani uyuyamamak luks gibi geliyor : )

gerilince acıyor benımde. bir şey değince ne olacak. gecen gormedın mı doktor bebeğı cevırecek dıye neler yaptı karnına.
ben bazen dıyorum ıcerde bır sey yırtıldı heralde. sonra gecıyor.
ya iste bende onu diyorum niye aciyor normalde acimamasi lazim
neyi gormedimmi, videomu eklediniz ? gormedim : (

ya iste bende onu diyorum niye aciyor normalde acimamasi lazim
neyi gormedimmi, videomu eklediniz ? gormedim : (
görmüşsündür. bebek tersti doktor dışardan çevirdiya. görmedın mı onu kaç gun konuşuldu. belkı de sen eklemıssındır :)

vallabenımde yan duruyor sanırsam sağdan bır vuruyoraynı anda solumda da tekme oluyor..sağlı sollu dalıyor pipili bana gece kız uyandığında gıdıyorum yanına aman Allahım gece ben uyurkenbıle uyumuyor yahu..oylede vuruyorkı sıkıyosa sen uyu.. kızımda hıc bılmezdım böyle seylerı pipili bılmedıklerımı ogrettı sagolsun

senın memelekete daha ömür var. 3 ü kaç kişi görür Allah bilir
.
ben gorurum iste : ))))
mart dan once dogumu aklimdan ç_iakrdim iyimi kotumu bilmiyorum ama aklimda hep subatin bitecegi var
dogum tarihine beynimizden kendi kendimize dusundugumuzun de katkisi var demisti bana bi ebe
ilk hamileligimde dogum kursuna gitmistim orada soylemislerdi

yani aklina koyyorsun ben su gun digurcam diye,baskada bisey dusunmuyorsun
bebegon o gun gelme ihtimali varmis

bende 3 mart a takdim kafayi : ))))))))))))

tabi bu normal dogum için geçerli
dr un ajandasindan sezeryan gunu almak sayilmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…