2015 Şubat Anneleri

evet o kadar cok kısıden duydum kı havuç suyuyla amnıyo sıvısını artırdıklarını..hergun mutlaka sabah aksam 1 s.b taze taze sık ıc.. bırde bol su..

amnıyo sıvısınınneden arttığını yada azaldığını kımse net bılmıyor..dr larda kesın teshıs koyamıyorlar..sen tedbırını al..dahada düşmeden elındengelenı yapıp tevekkül et

CAnım geçmiş olsun bnde havuç suyunu duymuştum deneyebilirsin. Bir ara eşimde bana taze sıkılmış getiriyordu ama midem yanıyor die getiriyordu o, ben pek içemedim acıkcası mideme etki etmedi daha çok yanıyordu. Ama sende deneyebilirsin.
Ayrıca böle moralli olman çok hoşuma gitti hep yüksek moralli ol annesi o senin hislerini hep hissediyor çünkü, ona mutluluk pozitiflik gönder inşAllah herşey yoluna girer RAbbim büyüktür :)

bu konudan oyle dertlıyım kı..omrum baskalarının bebeklerıne bakmakla hamılelere yardım etmekle gectı desem yalan olmaz.. 2 ablamın çocuklarına aylarca baktımgece gunduz..kuzenım doğum yaptı yardım edenı yok dıye calıstıgım ısten ayrılıp dünya kadar hedıye eşya alıp ankaradan ıstanbula ona bakmaya geldım..komsumuz hamıleydı sayısını bılmem evınde yaptığım temızlıgın...vs

gel gorkı ılk hamılelıgımde zorla annemı mardıne getırttık..kadın ben sancı çekerken tutturdu benı eve goturun ılla dıye..esım eve bıraktı tam 12saat sancı cektım arayıp sormadı bıle ne yaptı nasıl dıye..esım benı doğumhaneye alırlarken gıdıp evden alıp hastaneye gerı getırmıs..o gece bıle yanımızda kalıp bana yardım etmedı baskabos bır oda bulup keyfıne baktı..

sımdı de bın nazla konusuyo telde..ısrar etmıyorum..dahada ustelerse bu tavrını gelıp yemegımımı yapacaksın,evımımı temızleyeceksın anne dıyecegım..bas kosede oturup ısteklerını sıralamaktan başka bana ne yapabılırsın,,ıstemıyosan gelme dıyecem..

ben de anneyım..bu merhametsızlıgı ve sevgısızlıgı anlamak ımkansız..Rabbımın ımtıhanı..

cok haklısın cnm ya.rabbime sıgınmaktan baska bsy gelmıyo elimzden.birde inanmazsn blki bnm canımda acaip havuc suyu istedi ama hc biyerde bulamamstk:)

Bide artık büyüdüler,bebeğe ulaşmaz ama ben yinede tereddütte kalıyorum....Bacak daha acıyormuş,neyse ki az kaldı yapacak bişeyimiz yok. :)

cok saol cnm ya.napalım bebegim saglıklı olsunda bn bska bsy istemyrm.tabi rabbim ne derse o.havuc suyunu içicem insallah...

cok haklısın cnm ya.rabbime sıgınmaktan baska bsy gelmıyo elimzden.birde inanmazsn blki bnm canımda acaip havuc suyu istedi ama hc biyerde bulamamstk:)
kız havuç suyunu hazır mı almaya kalkıyon taze taze dolu heryerdeal sık kendın

Böyle aileler olduğunu duyunca çok şaşırıyorum ben.. Annem 58 yaşında 1200 küsür km yol gelecek bu hafta sonu.. Ablam izmirden,kız kardeşim kocaeliden gelecek yarıyıl tatilinde.. Kız kardeşimin doğumunda ablam 52 günlük bebeğiyle geldi,ben bebeğine baktım,ablam hastanede kardeşimize ve bebeğine baktı.. İki elimiz kanda olsa koşarız birbirimizin her şeyine.. Bu konuda çok şanslıyım şükürler olsun :)

Öbür videodaki ağlamıyor demek ki ağlatmadan da yıkanabilirmiş bebişler.
bebegı ağlatan yıkayan kışı degılkı :) kımı bebek suyu cok sever kımısı hıc sevmez sırtınızdan ter akar 5 dk bebegı yıkayana kadar hatta oyle aglarkı etı kopuyo sanarsınız..tamamen bebekle alakalı yanı

Kızlar geçen gün ebebekten avent biberon emzik sipariş ettik birde arzum ateş ölçer istedik. Bugün geldi kargomuz içinden homend ürünlerine ait yüzde 50li indirim kuponu çıktı annemin süpürge ile ütüye ihtiyacı var ütülerini inceledim pek içime sinmedi ama süpürgeleri fena değil gibi aranızda bu markayı kullanan ürünleri alan yada çevresinde duyan bilen var mı bna fikir verirmisinz anneme süpürge alsam mı homend markası 31 aralık son günmüş kupon için.

ahh ahh..daha dıyorkı telde gelır 2 gun duru gıderım..esımde oyle gelecekse hıc gelmesın dıyor ılk doğumumda ben sancılar ıcınde kıvranırken esım koltukları tekmeledı caresızlıkten o basımızda olsaydı tesellı ederdı ..buyugun bır bılenın olması başka bırsey netıcede .. esımde halıyle hala kızgın anneme haklı olarak..

kimseye muhtaçlığım yok bakarım basımın caresıne..kızıbırakırım doğuma gıderken komsuya olurbıter amannn..o husa bu husa ..ne yapayım zorla yaptıramam..

Insallah hersey yolunda gider de zamaninda gelir kuzucuk

Oy senin hikayen acıklıymıs gercekten oyle yapsalar ben kaldiramazdim sanirim. Bizimkilerin merhametszlikten degil oyle bi ihtiyacim olacagini dusunemiyorlar. Herseyle tek basina mucadele etmeye aliskinim bunu basarabiliyordum da gurbette hep tek tabanca alısık nasilsa diye yorgunum gucsuzum dedgmdeki halim onlrda gercekten zorda oldugum izlenimini vermiyor. Bir de hamielik oyle nazik birsey gelmiyor galiba anneme.buyuklerle bir oturmus ömrü hizmetle gecmis o araya gebelik dogum sıkıstrmıs o yüzden öyle özel bir ihtimam gosteremiyor sanırım. Allah var dogumumda lohusaligimda cok iyi baktılar hak yiyemem simdi. Ama iste bekliom inceden dusunseler cocukla is gucle cok zor oldugunu bir sozle bari gelsek mi deseler diye

Düşünmüyorlar canım gerçekten. Uzak olunca hele hiç akla gelmiyorsun

Evet orda da tarihte yolculuk yapıyorsun.orası da eski üniversite mi? Cahilim biraz ankara Üniv.hakkında.
Babamda ankara Üniv.ukumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…