2015 Şubat Anneleri

Akşama doğru pantolonların lastîk kısmı sıkıyor benim de .

teşekkür ederim senin başın sıkıntılı yeteri kadar zaten :) bunu duymak bile iyi geldi gerçekten; işim gücüm yok zaten evde oturuyorum bütün gün ben

Sen ne iyi birisin ya valla helal olsun sana

o başındaki hocaya dayanabilmesinden bile belli :)

İnşallah öyle olur canım ya, dur bakalım Rabbim ayarlamıştır bişeyler. 5 gün çok değil mi yahu insan kafayı yer. Ben 1 hafta kaldım oda yine kış günü psikoloji falan kalmamıştı.

ne diyorsun canım aylar önceinden kavgası bile yapılıyor kv mi kalacak anne mi kalacak!!
eve gelirsin anne kalırsa yanında kv surat yapar paylaşılamazsın bir süre garip bi durum yani
sende inş birini ayarlarsın 4 gün de epey cokmuş normal dogum için

Bende küçük ev aleti var ama elektrik süpürgesini siemens torbasız kullanıyorum memnunum gerçekten torbasız modelden

Çok valla daha sadece Bitane aldım uygun yer varsa istanbulda tavsiye edin lütfen:)

Benim anacım 1 aydır İzmirde ablamın yanında,ordan elbistana abimin yanına gidecekti ama demiş benim aklım hep Aytende,direkt onun yanına gidicem,bu hafta sonu gelecek inşallah,süper olacak benim için :)
Ayy ne güzel, gözün aydın :))

Bizim nikah tarihimizde 11.12.13 dü canım hiç ayarlamamıştık ama sarıyer belediyesinde görevli bize bu tarihi vermişti saatte 15.15 te idi nikahımız
Benim yakın bir arkadaşımda 11.12.13 de saat 14:15de evlendi ama onlar ayarlamışlardı :))

Canim gaviscon icmiyon mu ya da mide icin olan çiğneme tabletinden falan.gece hic dayanılmıyo ona bosa cekme
Şurup verdi ama hiç işe yaramıyor.resmen ağlıyorum akşamları. Birde bir şey yersem gelecekmiş gibi geliyor ama geçmiyor daha çok artıyor

En güzel motivasyonum bilimsel yayın yapmak o zaman dayanma gücüm artıyor :)

İnşallah öyle olur canım ya, dur bakalım Rabbim ayarlamıştır bişeyler. 5 gün çok değil mi yahu insan kafayı yer. Ben 1 hafta kaldım oda yine kış günü psikoloji falan kalmamıştı.
valla canim burda oyle 4 senedir degistirmedilerse : )
alisigim ben , hatta yemeklerini bile seviyorum hastanenin
eve gelip aynisini yapmaya çaliisyorum ama olmuyor oradaki gibi ne hikmetse : )

benim gelenim gidenimde çok olmaz,kafa dinlerim
eve donunce hiç çikamsam oglenleri çocuklari okula goturup getirmem lazim, beni çok yogun bi hayat bekliyor beni
o 4 gunde bol bol dinlenirim iste, hep uyurum zaten ben çocukla beraber : )

Evet ya çitiledi resmen bebeği, ikinci de yavaş yavaş huzurlu . Ben de dikkat edicem sakin sakin davranmaya, bebeğe de güven geçiyor bence o zmn
Bizimkiler bebek üşüyecek diye koşturarak yıkıyor. Ev ne kadar sıcak olsada o bebek haldur huldur yıkanıyor

hahah benim komsularda çocugu vermedim diye gonul koyarmiki : )))))
iyi oluyor canim , kendini topluyorsun
ertesi gun çikdim diyelim eve eglsem napicam ben, kim bakaack bana ve çocuklara kendi evimde , ne kdar normal dogumda olsa illaki bi yerlerin aciyip siziliyor
bak size bakici kavgasi oluyormus, benim uç çocuga bakmam lazim eve çikdigim andan itibaren ..
çocuk kaygisi olmasa kalirim valla sonuna kadarda abartmaya gerek yok 4 gun iyi,insanlarin iyi niyetini suistimal etmeyim demi

Bende bugun banyo kovasi masrabasini gogus pedi biberon corap alt acma bezi pisik kremi emzik kutusu bi kadife takim aldim islak mendil sampuani vucut yagi ve yastik aldim cok sukur eksiklerim bitti alicagim 4 sey kaldi 2 pijama bir terlik ve ic camasiri okdr:)

emzik kutusu ne olaki ?

guzel gunlerde gule gule kullan canim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…