Cumartesi günü erkenden gidin canım pazar günü dinleniversin bi haftada. Öğlen kapanıyo zaten dükkanlar çarşıda.
Bende sordum arkadaşıma içi sütyen gbi dedi. Rahat etmiş valla. 2 tane alıcam sanırım ben ne olur ne olmaz diyeYa o atletten gyince sütyen kıiullanlmıyomu aynı anda bende sevmem oylee.yarın alcaktm bende
Bende sordum arkadaşıma içi sütyen gbi dedi. Rahat etmiş valla. 2 tane alıcam sanırım ben ne olur ne olmaz diye
O zaman hafta içi gideceksin canım. Biz cumartesi gidiyoruz dükkanlar kapancak diye ordan oraya koşuyoruz. Hafta içi en iyisi. Ben kayınvalidemle gidiyorum avucunun içi gbi biliyor orayı. Ben gitsem bulamam tek başıma hiçbi dükkanı. Ama bölüm bölüm genelde. Bi yerde iç çamaşırcılar bi yerde çorap dükkanları. Yani birine gecelik alcam desen sana şu tarafa git derler.CAnım cmrtesi günü mü öğlen kapanıyor dükkanlar ?
Benim eşim özel okulda olduğu için cmrtesileri yarım gün okulda oluyor bazen 3.e 4.e kadar oulyor okulda o yüzden bana yaramıyor o günü pazarda adam dinlensin diyorum. Hafta içi çarşı sakinken gitmek daha mantıklı bakalım hayırlsı :) giderim inş.
Benimki bunun gbi canım. 2 tane aldım ama 2 tane daha alcam. Çok rahataynı emzirme sütyenlerinin penye olanları var ya üst kısmı onlar gibi bir atlet düşün işte canım içine sütyen giymeye gerek yok bncede. Ben penye sütyen sevmediğim için atlete de para vermek istemedim 1 adet penye emzirme sütyeni aldım kaplı olanlardan istiyorum ama onlarda 30 -35 tl en uygunu, 40- 50 die gidiyor fiyatları belli markaların var oda bana pahalı geliyor.
Ben anneme toz torbasız süpürgesinden almıştım anneler gününde. Iki yıl oldu maşallah hala çok güzel çalışıyo. Çekişinde, aparatlarında da hiç sorun yaşamadık. Benim su ısıtıcım bozuldu homendin konuşan çaycısından almayı düşünüyorum. Ablam kullanıyor aynısından çok memnun. Ben tavsiye ederim yani. Hangi mağazada kullanabiliyorsun indirim kuponunu?Kızlar geçen gün ebebekten avent biberon emzik sipariş ettik birde arzum ateş ölçer istedik. Bugün geldi kargomuz içinden homend ürünlerine ait yüzde 50li indirim kuponu çıktı annemin süpürge ile ütüye ihtiyacı var ütülerini inceledim pek içime sinmedi ama süpürgeleri fena değil gibi aranızda bu markayı kullanan ürünleri alan yada çevresinde duyan bilen var mı bna fikir verirmisinz anneme süpürge alsam mı homend markası 31 aralık son günmüş kupon için.
Benim oğlum olsaydı umut,bulut,Ali bunlardan birini koyardım ama umut abimin adı onu Eledim.bizde ogluma bulamadik canim
esim her gun sevmedigim bi isimle geliyor ve çocuklarida ayartiyor
benimde acil isim bulmam lazim :s
Ne varsa anne de vardır. Başkaları sadece kucaklıyormuş gibi görünür.[QU548985"]Bende çok muzdaribim bu konudaannem sana bakarım bebeğe bakamam bişey olur kocan kaynanan benden bilir diyo. Ben bebekken konak olmuşum babaannem çok lafını yapmış bakamadın diye onda çekiniyormuş. Normal doğum yaparsan zaten bana gerek yok sezeryan olursan gelir sana 2 gün bakarım bebeğe sen bakarsın diyo. Hastanede kalamam hiç sevmiyorum hastane ortamını diyo. Hastane zate sevilcek bi yer değil ki. Görümcem bu hafta ben hastanede seninle kalırım dedi. Oda çalışıyo nasıl yapıcak 2 de çocuğu var. Destek olmak için söyledi heralde. Annem beni ittikçe başkaları kucaklıyo ya çok mutlu oluyorum ama çokta zoruma gidiyo. Eşime sen beni yalnız bırakma diye tembikliyorum sık sık. Refakatçim de eşim olsun. Allah yardımcımız olsun canım yarama tuz bastın ya. Tek değilmişim ama onu anladım.
Emzii saklamak kiymak icin kucuk kaplar oluyoya xanimemzik kutusu ne olaki ?
Amin canim cok sagolguzel gunlerde gule gule kullan canim ins
Ewt aynen dediğin gbi bana söz hakkı pek tanımıyorlar. Bende kimseye muhtaç olmak istemiyorum güçlü görünmeye çalışıyorum. Benim annem soğuk durduğu için onlarında bişey yapmasını istemiyorum. Minnet altında kalmak şstemiyorum. Eşim zamanın da çok ezdi beni bu konularda. Onun ailesi herşeyine destek maddi manevi. Bizimkilerin maddiyatı hiç yok diyebilirim maneviyatta da soğuklar. Ben bi başımayım işte. Ama allahtan eşim laf söz etmiyo artık. Çok zor el insanının yanında bi alt durumda kalıp kalmıyomuş gbi görünmek. Ayy çok doluyum yaNe varsa anne de vardır. Başkaları sadece kucaklıyormuş gibi görünür.
Anne her durumda seninledir. Senin eşin ve k.validen sana fazla söz hakkı tanımıyorlar.
O zaman hafta içi gideceksin canım. Biz cumartesi gidiyoruz dükkanlar kapancak diye ordan oraya koşuyoruz. Hafta içi en iyisi. Ben kayınvalidemle gidiyorum avucunun içi gbi biliyor orayı. Ben gitsem bulamam tek başıma hiçbi dükkanı. Ama bölüm bölüm genelde. Bi yerde iç çamaşırcılar bi yerde çorap dükkanları. Yani birine gecelik alcam desen sana şu tarafa git derler.
Benimki bunun gbi canım. 2 tane aldım ama 2 tane daha alcam. Çok rahat
Ben anneme toz torbasız süpürgesinden almıştım anneler gününde. Iki yıl oldu maşallah hala çok güzel çalışıyo. Çekişinde, aparatlarında da hiç sorun yaşamadık. Benim su ısıtıcım bozuldu homendin konuşan çaycısından almayı düşünüyorum. Ablam kullanıyor aynısından çok memnun. Ben tavsiye ederim yani. Hangi mağazada kullanabiliyorsun indirim kuponunu?
Aralık - Ocak / surda iki ay sonra (inş) hamile değiliz a dostlar :) az kaldı ya La
- aramızda hala Benm gibi nazlanmayanınız varsa, bence son iki ayı değerlendirmeli zira bugünler geri gelmeyecek
Kime nazlancaz. Bir iki denedim ama kimse beni nazlamadı fırçayı yedim oturdum.Aralık - Ocak / surda iki ay sonra (inş) hamile değiliz a dostlar :) az kaldı ya La
- aramızda hala Benm gibi nazlanmayanınız varsa, bence son iki ayı değerlendirmeli zira bugünler geri gelmeyecek
Kime nazlancaz. Bir iki denedim ama kimse beni nazlamadı fırçayı yedim oturdum.
Ne ağladım.Ne ağladım.şu hamilelikte anladım kimsem yokmuş beni nazlayacak. Bir anam vardı o da hastalandı.
Yol iz farketmiyor. Akşam eve gelirken bir başladım iç çeke çeke ağlamaya gören diyecek kıyamet kopmuş
hastane nin guzeli olmaz herhalde, Allah kimseyi dusurmesin canim oralaraYa sende ne büyük bir hastane sevdası var. Merak ettim ordaki hastanelerde mi bir güzellik var yoksa sende mi gariplik var. Ben iki gün kaldım da doktorların kapısında yattım beni çıkarın diye.
Allah büyük dert verip de hast.düşürmesin kimseleri.aminn
Canım o nazlanmak mı? Onu herzaman yapıyor. Burda otursam 20 kez şunu bunu istiyorum desem getirir ama ben öyle istemiyorum ben ık desem bile gözümün içine bakması gerek.endişelenmesi gerek. Önemsemiyor bizimki.sabah desem mesela midem çok ağrıyor falan gün içinde arayıp geçti mi diye sormaz.Eşim nazlan iste yaptır diyor aşer diyor ne biçim haimlesin diyor ama bende de hala nazlanma yok
Şimdi biraz önce biraz nazlanayım dedim açıktım dedim şuan mutfakta bana tost yapıyor bnm nazlanmalarım böle ufak şeyler oluyor sanırımo benden büyük nazlar bekliyor oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?