2015 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar birşey soracağım bebek şekeri icin sabun yaptirmayi düşünüyorum onerebileceginiz daha once almis oldugunuz bir site var mı?

gittigidiyordan sipariş edeceğim ben bakabilirsin oraya

aynen casnım bende öyleyim
sırf annem bakmasın diye sezeryan istemiyorum zaten
geçen akşam geleceğiz dedi diye sevinmiştim iyi hadi bikaç kap yemek yaptırırım süpürgemide yapar dedim
ama nerde
daha benden istemediğine şükrettim
yemek yedi gitti
mutfak darmadağın kaldı
zaten amerikan mutfak o bulaşıklar tezgahın üstünde battı bana
süpürgemi yapıver dedim tamam dedi oturdu yapmadı
oram ağruyo buram ağrıyo
ben kalkayım sen yat diyecektim az kalsın
ayda bir gelir temizlik yapmaya diye süpürgeden başka bişey yapamayız ne toz almak ne dolap silmek
hepsi bana kalıyor sonra arayıncada yat kalkma diyor
ablam var ama ondanda isteyemiyorum yeğenim küçük onunlamı ilgilensin kendi evinemi baksın bana mı gelsin
zaten vardiyalı çalışıyor işi çok ağır.
kayınvalidem sağolsun dün hastane için valiz bebeğe bez ıslak mendil şampuan banyo havlusu almış yollamış eşimden
benide arıyor içim durmuyor aklım hep sende ama gelirsem yatmazsın diye gelemiyorum diyor

annem kaynanalık kayınvalidem annelik yapıyor
doğuma gidince bile haber vermeyi düşünmüyorum ben doğurdum derim sadece gelmek isteyen gelir

Eşin desteği önemli herkesten önce çünkü en yakınımızda onlar var.. Benim de nazlanabilmek gibi bi hakkım yok,bi şeyden sızlansam üstüne dünyanın lafını yiyorum bir de.. Canım yanamaz,hasta olamam,hiçbir şeye hakkım yok,taşım ya ben.. Keşke eşimden ilgi,sevgi,destek ve saygı görsem,yeterdi bana

Caım peygamberimiz eşiyle yemekte yapmış evde süpürmüş eliyle yemekte yedirmiş ağzından ağzına da vermiş. Bizim peygamberimiz eşlerine karşı fazladıyla merhametli ve eşlerine fazlasıyla yardımcıymış. Hazreti aişenin kıskançlıklarını hoş görmüş onu deve yarışlarını izlemeye götürmüş. Tabi ki erkeğin hizmeti yapılır ama zor günğnde bi erkekte yardım etmeli. En azından yardım etmiyorsada erkeğe hizmet edilmesi gerektiğini savunmamalı. Benim oğlum olacak inşaallah. Ben ona herşeyi öğreteceğim eşinin zor gününde yardımcı olsun bi başına kaldığında yemek yapmayı temiz kalmayı bilsin. Peygamberimizin yaptığını örnek gösterip merhametli olmasını tembih edeceğim inşaAllah

Zaten kardeşine söylesen de kendini haklı çıkaracak bir şey bulur kesin, sen kendini sinirlendirmekle kalırsın o yüzden boşver.İnsanın içinde olacak içinde, yaşla da alakası yok bunun.Dediğine katılıyorum, yavrularımıza kavuşalım, gerisi boş.Rabbim göstersin o günleri, bizlerin yanında olsun her an.

hipo gliemi tehliekli canim

simdi bebek senin karnindayken ( senin sekerin yuksek se ) bu yuksek kan degerine alisiyor yani seker degerine
kordonu kesince normal kan akisinda o kadar çok seker olmuycak , bebegin vucududa bunu dusuk seker olarak algilayip hipoglisemi komasina girebilir, hipoglisemi komasi da çok onemli bi vaka,hayati tehlikesi olabilir o insanin
sen simdi benim dedikleirmel korkma, dr una sor bakalim seker hakkinda ne dusunuyormus
imkanin varsa arada kendin olç parmakdan kaç çiakcak sekeirn

maşallah maşallah nazar değmesin bu günlerde iyisin. tü tü Allah bozmasın.
Aminnnn de çok mu mızmız duruyorum ya :) Allaha şükür bir sıkıntı rahatsızlık olmadığı sürece hamilelikle ilgili semptomlardan şikayet etmem ben ama işte kafaya takılam bir şey çıkmasın

konuyu değiştirelim hepiniz ağlayacaksınız.
bir şey soracağım bebeklere yünlü ya da polar şapka falanda alacakmıyız. gecen bırısı yazmıştı hastaneden çıkarken takmak ıcın. lcw de örgü bere vardı ınce ama hoşuma gıttı ama batar dıye almadım
siz ne dersiniz?
derde bak bee

Annelerimize hayret ediyorum ben , onlar yapmadımı doğum , hani dizimiz kanasa içleri kanardı ? Ben daha kucağıma almadığım kızım için bile üzülüyorum , sola yatıyoruz ya bazen oraya poposunu dayıyor yada itttiriyor canı yanmasın diye kalkıp oturuyorum . Bizimkiler kendi dertlerinden bizi unuttu. Ne zman bişe aldım diye paylaşsam annemle , sonra oturup ağlıyorum . Çünkü kendi Zamanından bahsediyor,içim acıyor. Yapma böyle olmazmı sanki. Zaten üzülücek yer arıyorum niye şimdi anlatıyorsun , yıllarca dinledim biliyorum neler yaşadığını.
Bende haber vermicem kimseye , doğurduktan sonra duyarlar bi şekilde zaten

ben düşünmüyorum minicik zaten kafaları
hastane takımlarının hepsinde şapka var onları kullanırım diye düşündüm

yokk canımmm . nerdeee . Allah aşkına şimdiye kadar takmadığın bir şey kalmadı. evhamlısın mızmız değil de.

içim karardı yazdıklarınızdan. herkeste aynı sorun var demek ki malesef benim eşimde aynı akşam işten gelince ne yemek var diye sorar . ama halimi sormaz nasılsın ne yaptın diye umursamaz resmen hastalıktan kıvranıyorum da yine de birşeyler bekliyor benden. benim annem veya kayınvalidemden şikayetim yok annem allah razı olsun hep arar sorar yardımcı olur ama o da çalışıyor o yüzden yeri geliyor herşeyi söyleyemiyorum. zaten doğrusu söylememek eşlerimizle bir hayatı birleştirdiysek iyi günde kötü günde diye söz verdik. ama onlar hep iyi günde iyiler. şuan inanın berbat haldeyim ne kafam tutuyor ne elim ne ayağım sabaha kadar uyuyamadım dün gece. kalkıpta neyin var nasılsın demedi,aman işte öyle durumlar ama egem için güçlü duruyorum hiç şikayet etmiyorum sırf o beni ayakta tutan allah onlara sağlık sıhhat versin gerisi gelir geçer :)

Evet doğru içlerinde yok biz konuşsak kaç yazar. Aminnnnn inşallah. Bugün zaten gidicem doktora göreyim onu da bi rahatlıyım :)

Yine orası iyiymiş. Benim sağlık ocağında geçen haftaya kadar doktor bile yoktu,sadece bir hemşire! Tavanlar küflü, yerler pislik içinde. Bi kere işten izin alıp akşam 4 de gittim kapalıydı sen düşün başıboşluğu :/

Normalde yapmaması yetiştirilme tarzıyla ilgili olabilir ama şuan yapmaması bi parça vicdansızlık gibi geliyor bana

ben düşünmüyorum minicik zaten kafaları
hastane takımlarının hepsinde şapka var onları kullanırım diye düşündüm
ya benle dalga gecıyor herkes . bebek hastaneden çıkıp kartopu oynamaya gıdecekmıs gıbı davranıyormuşum. aslında cok usuyen bırı degılım ama nedense bebek konusunda üşüme meselesine cok taktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…