2015 Şubat Anneleri

kız deme öle bende kovayım hatta 9 şubat doğum günüm kızımında tahmini doğum tarihi 9 şubat o rahmetli tersmiş :)

Özellikleri ne kova burcunun,aynı gün olursa süper olur,hadi bakalım az kaldı görücez

Evet üst Bacağın biraz dışına doğru. . Hem alanda genis.. ama bnm morarmam çok sizin nasıl

ben hep göbeğe vuruyorum ama artık zorluyor,iğne girmiycem diyor resmen,geçen zarla zorla girdi,dedim herhalde damara falan geldi,tekrar çıkarıp başka yere yaptım,bacak konusunda çok acıyor diyorlar cesaret edemedim,acıyor mu gerçekten yoksa göbek gibi mi,kolunda arka kısmı artık eşime tutturur ben vururum olmazsa...

Başımdaki hocanın da bugun sınavı varmış yediye kadarmış bana sen de kalırsan iyi olur dedi ne yapacağımı şaşırdım şikayet etmiyorum diye mi böyle davranıyor anlamadım ki
azcık sesını çıkarsan ses sustukça ustune gelıyolarmıs gıbı düşünüyorum..
ahh bu analar... kımının kı el ustunde tutuyorkımının kı ayak altına alıyor..hangısı normal
bızım basımızdada var aıle meseelerı,ben careyı hıc sormamakta buldum.. aılesı onu bağlar benı degıl.. benım ıhtıyaclarıma maddımanevı cvp versın de kalanını kıme verırse versın

ya bizimki öyle değil değişik biraz. bekarken de evlerinde kız çocuk olmadığından sofrayı bunlar kurup kaldırırmış ve yataklarını falan da kendılerı toplarmış .
akşam eve gelince ne kadar yorgun olursa olsun hıc yemek var mı dıye falan sormaz. ya şunu yapsan da yesek desem kalkar yapar ama boş tabağı demeden mutfağa götürmez. 6 ay aç durabılır yemek vermezsen.
ama mesela hastaneye gideceksın cıkıstı bır işin var onunda arabası var ve ımkanı da var aklına gelıp demez sen hamılesın yazık sana senı ben bırakayım dıye. sabah 10 kez telının alarmı çalışıyor kalkıp kapatmaz ben guc bela kalkıp kapatıyorum. demıyorki bu bu kadar zorlanıyor kalkarken buna da yazık. meselem böyle benım.

Kesinlikle fazladan her kilo geriletiyor beni de , su içelim bgn bol bol unutmayalım :) hafifleriz biraz
wc alt katta . cok su ıcersem yıne merdıven ın cık. ben sabah ve gece yataken cok su ıcıyorum. gun ıcınde az nedense 0,5 lt

Merhaba kızlar birşey soracağım bebek şekeri icin sabun yaptirmayi düşünüyorum onerebileceginiz daha once almis oldugunuz bir site var mı?

sizin bırde mınıcık çocuklarınız var. onlar ıcınde guclu olmanız gerekiyor. daha zor tabii. calısıp hamıle olmak zor. calısıp çocuklu hamıle olmak kat kat zor olsa gerek.

bebişine ve sana maşallah diyelim ne kadar olmuş kilosu,boyu

ahh bu analar... kımının kı el ustunde tutuyorkımının kı ayak altına alıyor..hangısı normal

benimkinin normal olmadığı kesin
az önce aradı nasıl oldun diye
yatıyorum aynıyım dedim
bizde kahvaltı ettik bi arayalım dedik diyor
gülermisin ağlarmısın
şaka gibi yaa
ben burda açım kadın kahvaltı ettik diyor
sonra bişey olsa ben suçlu olurum

Özellikleri ne kova burcunun,aynı gün olursa süper olur,hadi bakalım az kaldı görücez
güçlü olur kova burçları çalışkan olur kolay sinirlenmez ama sinirlendimi gözü kimseyi görmez duygusal olmaz şahsen ben hiç duygusal değilim :) bildiklerim bunlar

sol alt damağımda bi ağrı var. zaman zaman oluyo bu bana. bakıyorum dilimde dişimde bi apse/şişlik yok. ama dilimi oynatırken yutkunurken ağrı yapıyor.
aynısı tıpa tıp bende var. ortada bır sey yok yutkunurken sankı orda apse var da ağrı yapıyor. sinir oluyorum dişim ağrıyacak dıye dıye korkuyorum sonra bakıyorum sabah bir şey yok. sonra tekrar oluyor.
ben hamıle kalıcam dıye bütün dişlerimi yaptırmıştım çünkü rezalet oluyor diş ağrısı bende ve bir şey çare olmuyor.
şu anda akıntı ıcın antıbıyotik kullanıyorum sanırım bır iltihabi durum olsa kururdu.
@k

Aynı işte.

bu tıplerin tıpta teshısı yokama buna benzer seylerı esımınde yaptığı oluyor..daha doğrusu bazen oyle ıncelıkler yapıyorkı nutkum tutuluyor kal geliyor bana yanı adama cevap veremiyorum o derece sasırıtıyor bazende oyle odunluk yapıyorkı ..ıkısının aynı bünyeden çıktığına gelde ınan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…