- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Yok kasilmalar devam ediyo ama eve gectim iki hafta kalkmadan yaticam ilaclarla durduyoruz
Saol cnm bakalim anne evine erkenden geldikcok gecmis olsn canim. habersiz birakma bizi
Cnm bebek bir yerde toplaniyosa o kasilma oluyo benim kasilmalar ilk gun iki dakikada bir geliyodu smdi sanci durdurmak icin adalat kullaniyorum 12 saatte bir ama tabi kasilmalar yine en az 15 dkda bir geliyo nstye baglandinmicanım hangi ilaçları kullanıyorsun birde kasılmalar ne sıklıkta geliyor doktor bana takip et kasılmaları dedi ama ben kasılmayı anlayamıyorumki hareket edecekken farkediyorum sadece
Bol bol dinlen cnm bende bundan 5 hafta omce oyleydim ama sadece yatiorum simdilik gayette iyiyim. Cumartesi kontrolum var bakalim ne diyecek. .. dualarim seninle neler dusundugunu aklından neler gectigini cok cok ii biliorum ama düşünme stres yapma herseyon hayirlisini dile Allah büyük o neye ol derse o olur hakkinda hayirlisi neyse o olsun hem zaten tehlikeli haftalarimizi da atlattik dogsada belki hic kuveze bile girmeden kucagina aliverirsin :)Hanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum
hayırlı sabahlar..günler ve aksamlar olsun ınsaallah kızlar.. ozellıkle calısanlar ıcın hemen aksam olsun dılerım ınsaallah..
cayımı koydum ,yatağımı yorganımı topladım,dunde onca ısımın gucumun arasında evlerı dıp kose sılıp supurdum balkon yıkadım sukur kafam rahat bugun.. hem evdeyim hem sımdılık yapacak ıs yok
Cnm bebek bir yerde toplaniyosa o kasilma oluyo benim kasilmalar ilk gun iki dakikada bir geliyodu smdi sanci durdurmak icin adalat kullaniyorum 12 saatte bir ama tabi kasilmalar yine en az 15 dkda bir geliyo nstye baglandinmi
Cok saol cnm valla iki gundur harap oldum hele ilk yaticaksin dendiginde fenaydim smdi moral olarak iyiyim ama aklimdan bin tane sey geciyo doktor 32yi atlatalim rahay etcez dedi bakalim artikBol bol dinlen cnm bende bundan 5 hafta omce oyleydim ama sadece yatiorum simdilik gayette iyiyim. Cumartesi kontrolum var bakalim ne diyecek. .. dualarim seninle neler dusundugunu aklından neler gectigini cok cok ii biliorum ama düşünme stres yapma herseyon hayirlisini dile Allah büyük o neye ol derse o olur hakkinda hayirlisi neyse o olsun hem zaten tehlikeli haftalarimizi da atlattik dogsada belki hic kuveze bile girmeden kucagina aliverirsin :)
haklısın. normalde biz de h.içi pek bişey yapamıyoruz. o yüzden h.sonunu bekliyoruz. akşam bizimkinin içinden geldi herhalde :)
Anlarsın cnm dikkat et bebek bi yere toplanip orayi cikinti yapio bida ksilma oluo eger oyle bisey oluyosa soyle doktorunayok bağlamadı çünkü ben sancı ve kasılmanın nasıl bişey olduğunu anlayamadım
yani şöyle normalde bende çocukluktan beri dönem dönem kasılmalar oluyor sebepsiz
onlardan biri sanıyordum
ayrıca kalsiyum ve magnezyum kullanmıyordum
doktor şimdi magvital calcımax ve progestan verdi sadece
sancılarını takip et ne tür kasılma olursa olsun takip etmen gerek dedi
eee şimdiye kadar millete o kadar laf ettım. söyledıklerımın hepsı basıma gelmese olmaz. hepsinden beter olucam.Allahın ıznıyle bı doğursaydınneye saracağını sasırdın..2 günlük bebegeorgu sapkamı gıydırcen usumez korkma karın kışın ortasında dogurmuyoz..Allahımmmmmmmmmmmmm sımdıden boylesın doğunca kimselere elletmezsınde
Anlarsın cnm dikkat et bebek bi yere toplanip orayi cikinti yapio bida ksilma oluo eger oyle bisey oluyosa soyle doktoruna
geçmiş olsun ben normalde gayet iyiydim ama bu sabah uyandım kahvaltımızı yaptık eşim 1 saat sonra pazara gidelim diye aradı aşağı indim pazar çok yakın yürüdük pazara girerken bir sıkıntı daraltı sanki dar birşey giymişim gibi kötü oldum su felan aldım içtim ama eve döndüm mecbur yatağa girdim 1 saat kadar uzandım şimdi iyiyim birden noldu anlayamadımbir şey soracağım sizlere. şimdi benim karnım baya büyük sayılır,ben ne giyersem giyeyim bunaltıyor sanki göbeğimi sımsıkı bağlamış gibi hissediyorum. o yüzden bir tişört ve üstüme hırka ile yetiniyorum eskiden atlet giyebiliyordum ama bu bir kaç gündür böyle hissediyorum sizler de bunalıyormusunuz. atletlerim en büyük beden bu arada sıkı birşey giymiyorum eşimin tişörtlerini giyiyorum evde.
ayrıca anacım bu hastalık ne kötü etti beni başım çatlıyorgenizlerim berbat erkenden yatmayı planlıyorum nasıl atlatıcam bu hastalığı bilmem.
Zaten oyle agri girmiyo bebekden amliyosun cnmşuan bile sağ tarafta toplandı top gibi oldu sol taraf boş ve karnım sert hep ama sancı kasılma yok henüz
Yok en baştan yapmadım. Mesela biz fransadayken iki gün akşam yemeği onundu. Mantar yumurta falan yapardı ama ben bilirsin o akşam yemeği benim yapmıcağımı . Ilk evlendiğimizde etleri o pişirîrdi ne oldu bilmiyorum bir keresinde teyzesi ve annesiyle etlerî onun pişirdiğini konuşmuştuk sonra pîşirmez oldu . Şimdi ise ilgi mi bekliyor nedir iyice herşey ayağıma gelsin modunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?