2015 Şubat Anneleri

Yok kasilmalar devam ediyo ama eve gectim iki hafta kalkmadan yaticam ilaclarla durduyoruz

canım hangi ilaçları kullanıyorsun birde kasılmalar ne sıklıkta geliyor doktor bana takip et kasılmaları dedi ama ben kasılmayı anlayamıyorumki hareket edecekken farkediyorum sadece

canım hangi ilaçları kullanıyorsun birde kasılmalar ne sıklıkta geliyor doktor bana takip et kasılmaları dedi ama ben kasılmayı anlayamıyorumki hareket edecekken farkediyorum sadece
Cnm bebek bir yerde toplaniyosa o kasilma oluyo benim kasilmalar ilk gun iki dakikada bir geliyodu smdi sanci durdurmak icin adalat kullaniyorum 12 saatte bir ama tabi kasilmalar yine en az 15 dkda bir geliyo nstye baglandinmi

Hanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum
Bol bol dinlen cnm bende bundan 5 hafta omce oyleydim ama sadece yatiorum simdilik gayette iyiyim. Cumartesi kontrolum var bakalim ne diyecek. .. dualarim seninle neler dusundugunu aklından neler gectigini cok cok ii biliorum ama düşünme stres yapma herseyon hayirlisini dile Allah büyük o neye ol derse o olur hakkinda hayirlisi neyse o olsun hem zaten tehlikeli haftalarimizi da atlattik dogsada belki hic kuveze bile girmeden kucagina aliverirsin :)

teşekkürler ama olmuyor olmuyor hemen akşam : ((( sabah çok fena başım ağrıyordu şimdi daha iyi ama işler tam gaz

sana imrendim : )))

Merhaba herkese, migrenim tuttu gözüme vuruyor resmen. Mecbur ilaç alacam geceden beri geçmedi zıkkım

Cnm bebek bir yerde toplaniyosa o kasilma oluyo benim kasilmalar ilk gun iki dakikada bir geliyodu smdi sanci durdurmak icin adalat kullaniyorum 12 saatte bir ama tabi kasilmalar yine en az 15 dkda bir geliyo nstye baglandinmi

yok bağlamadı çünkü ben sancı ve kasılmanın nasıl bişey olduğunu anlayamadım
yani şöyle normalde bende çocukluktan beri dönem dönem kasılmalar oluyor sebepsiz
onlardan biri sanıyordum
ayrıca kalsiyum ve magnezyum kullanmıyordum
doktor şimdi magvital calcımax ve progestan verdi sadece
sancılarını takip et ne tür kasılma olursa olsun takip etmen gerek dedi

biraz da bizim psikolojimiz hassas sanırım. herkesten ilgi bekliyoruz destek bekliyoruz. herkesin de ayrı bi hayatı sorumlulukları var unutuyoruz. ben de nazlanmıyorum ama allaha şükür bi sıkıntım da yok. olmasın diye de allaha dua ediyorum. rabbim kimsenin eline düşürmesin.

ev işlerini de yapabildiğim kadar yapıyorum. hem çalışıp hem evi idare etmeye çalışıyorum. ama yapamasam da eşim neden yapmıyorsun vs gibi bişi demez. yemek yoksa ekmek arası da versem yer. nie burası kirli demez. doğuma kadar idare edeceğiz mecbur geçici bir durum zaten çoğu gitti azı kaldı.

Cok saol cnm valla iki gundur harap oldum hele ilk yaticaksin dendiginde fenaydim smdi moral olarak iyiyim ama aklimdan bin tane sey geciyo doktor 32yi atlatalim rahay etcez dedi bakalim artik

Anlarsın cnm dikkat et bebek bi yere toplanip orayi cikinti yapio bida ksilma oluo eger oyle bisey oluyosa soyle doktoruna

yemedim içmedim sızın için yıne yenıden süper bır bılgı edındım..cok uğraştım ama haaa

geliyorrrrrrrrrrrr

eee şimdiye kadar millete o kadar laf ettım. söyledıklerımın hepsı basıma gelmese olmaz. hepsinden beter olucam.

Anlarsın cnm dikkat et bebek bi yere toplanip orayi cikinti yapio bida ksilma oluo eger oyle bisey oluyosa soyle doktoruna

şuan bile sağ tarafta toplandı top gibi oldu sol taraf boş ve karnım sert hep ama sancı kasılma yok henüz

gordugunuz şey..

muskat cevizi ve nöbet şekeri.. muskatı bıçakla kazıyacaksınız nöbet sekerınıde sert bır seyle döveceksınız..ıkısını ınce bır elekten gecıreceksınız..sonra bebegın emzıgını buna günde 3 kez batırıp ağzına sokacaksınız..pattır pattır gaz çıkaracak hıc gaz sancısı çekmeyecek

emzık almazsa bebeklerınız cay kasıgına mercımek kadar koyun toz karışımdan kendı sutunuzden sıkın ve ıcırın günde 3 kez..

Eklentiler

• 1932492_10152893875219861_1256521808368520013_n.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 105
  • 10373984_10152893875494861_8421965145421643668_n.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 126
geçmiş olsun ben normalde gayet iyiydim ama bu sabah uyandım kahvaltımızı yaptık eşim 1 saat sonra pazara gidelim diye aradı aşağı indim pazar çok yakın yürüdük pazara girerken bir sıkıntı daraltı sanki dar birşey giymişim gibi kötü oldum su felan aldım içtim ama eve döndüm mecbur yatağa girdim 1 saat kadar uzandım şimdi iyiyim birden noldu anlayamadım

ana sağlıktan aramışlar kızımı kontrole getırın demısler..onun sebebine bende bı sıftah yapayım muayene olayımbakalım..

hadı ben kaçar ..benı osleyın anacım...

anneyle teyze biraz ültimatom vermiş gibi ama , bilemedim

başka bır bılgı daha

(ALINTIDIR)

bende gaza karşı kullandığım silahlardan bahsedeyim size:))
belki çok şaşıracaksınız ama gaza bire bir iyi gelen 1. silahım KİMYON.. ama bildiğimiz toz kimyon kullanmıyorum çekilmemiş diri kimyon kullanıyorum. malum toz baharatların içine istenmeyen farklı şeyler de karıştırabiliyorlar.
bir çay kaşığı kimyonu cezveye koyup üzerine 1 bardak kaynar su döküyorum. 5 dk dinlendikten sonra ocakta bir taşım kaynatıyorum ve süzüp, soğutup oğluma veriyorum.ne gaz kalıyo ne bişey.. bunu kayınvalidem söylediğinde çok şaşırdım onlar hep yaparmış. hiç gaz problemi de çekmemiş çocuklar torunlar.. internetten araştırdım. kimyon gaza iyi geliği gibi kemikleri de geliştiriyormuş.
ilk haftadan itibaren yavaş yavaş çoğaltarak verilmeli. önce 1 çay kaşığı ile başladım. şimdi oğlum 2.5 aylık ve her gün 60 ml veriyorum.
gaza karşı 2. silahım da çörekotu, nöbet şekeri ve muskatı
(aktarlarda bulabilirsiniz)
(100 gr çörekotu, 3 muskat, 50 gr nöbet şekeri) iyice havanda dövüp tülbentten geçirerek toz haline getiriyorum ve emziği bu karışıma batırıp veriyorum günde 1-2 kere.. bunu da annemden öğrendim ve ilk 1 ay uyku nedir bilmeyen komşumuz bunu uygulayınca rahat yüzü gördü. çocuğumuza bir zararı da yok. yalnız bunu balla karıştıranlar varmış. kesinlikle 1 yaşına kadar hatta 3 diyen uzmanlar bile var bal vermeyin. çocuğun midesi için çok ağır. kabızlık ve daha sonrasında önemli hastalıklara yol açabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…