Ya göğüs kısmı bez gni incecikmidr dye gıcık oldum bende bi yakından inceleyeyimde ben netten gördüm hepBende sordum arkadaşıma içi sütyen gbi dedi. Rahat etmiş valla. 2 tane alıcam sanırım ben ne olur ne olmaz diye
Hanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum
Ya şimdi küfür gibi gelecek ama sizin her gün bir yeriniz ağrıyor sızlıyor duygusallaşıyorsunuz falan filan ben kendime anlam veremiyorum.İlk üç ay midem bile bulanmadı sonra ağrılar başlar dediler tık yok sapasağlamım kemikler kaslar açılır dediler o da yok hiçbir yerimde ağrı yok uykusuzluk yok iştahım da aynı 7 kilo aldım ama hiç ağır değilim çalışırken falan hiç zorlanmıyorum dr a her gidişimde şikayetim yok diyorum.Fazla güzelleştin diyor o daAnlamadım ben, hamileleğe dünden razıymış vücudum. Çok da aktifimdir ders saatim çok öğrenciler diyor birdiniz iki oldunuz hakikaten iki canlısınız hocam üstüne her gün 1 saat yürüyorum yorulmuyorum bile.Ama tabi kafam oldukça rahat huzurlu acaba diyorum tüm sorunlar zihinsel mi?
sanki benim de kaburgam değil de, göğüs birleşim yerim ağrıyor. aman ne çok dinledik kendimizi. :)
emzirme sütyeni mi bu şimdii?Benimki bunun gbi canım. 2 tane aldım ama 2 tane daha alcam. Çok rahat
Ananem vefat etti annem gelen gidenle dedemle mesgul. dogum SOnrasi daha onemli cagirmam annemi simdi. Kv kp gelir oglumu sevmek adi altinda cocugun huyunu degistirirler onlar evdeyse yarim saat oyun oynayamam oglumla. Her dk her istedigini yaparak benden uzaklastirma politikasi. iyi dusunursem cok sevdiklerinden dusunemiyirlar derim gecerim. Kv yemek yapacak olsa ne corbasi yapayim diye sorar bn de sormasindan bikip ben yaparim derim. Dogumun ertesi gunu iykumdan uyandirdi beni yayla corbasi mi yapayim sehriye corbasi mi diye. Sorarak is yapnak gonulsuzluktur bence. Sorma da ne yaparsan yap dedim. simdi dogum oncesi gelsinler agirlastin diyor esim. Dusunmek bile kotu ediyor beni surekli yatiyorum nasil yaticam babanin yaninda dedim.
Bu konularda dertli olmayan yok. Kendi kendime yeterim diyorsaniz en iyisi.
kızlar bu arada bu emzirme sütyenlerinin tam destekli olanı yokmu yaa
Ben düşünmüyorum,penye olanlardan takarız zaten dışarı çıkarmadan battaniyeye sarıp sarmalıyosun bide port bebeye koyuyorsun üşümezlerkonuyu değiştirelim hepiniz ağlayacaksınız.
bir şey soracağım bebeklere yünlü ya da polar şapka falanda alacakmıyız. gecen bırısı yazmıştı hastaneden çıkarken takmak ıcın. lcw de örgü bere vardı ınce ama hoşuma gıttı ama batar dıye almadım
siz ne dersiniz?
derde bak bee
Merhaba kızlar birşey soracağım bebek şekeri icin sabun yaptirmayi düşünüyorum onerebileceginiz daha once almis oldugunuz bir site var mı?
üff sütyenden nefret ettim hamilelikte
Kendi ayaklarının üzerinde durur ama erkek kovalar Çapkın olurgüçlü olur kova burçları çalışkan olur kolay sinirlenmez ama sinirlendimi gözü kimseyi görmez duygusal olmaz şahsen ben hiç duygusal değilim :) bildiklerim bunlar
Vurdular cnm bi susler kald onlarida smdi oturduum yerden yapcGeçmiş olsun canım. Bol bol dinlen. Hem zaten hazırlıklarını da yapmıştım hiçbişey yapma artık. İnşallah zamanında gelir bebişler. Ciğer geliştirici iğne vurdular mı?
Hııh resmini at hemen dolabnı görmştumde beşiğide göreyım meraklıyımbeşiğimiz geldi kargocu köpeklerden korkmuş girememiş beni arıyor aşağı inin alın diye inemem ben getirin yukarı ısırmazlar hem kapalı ikiside diyorum bide erkek olacaklar yaaa beni çağırıyor aşağı
esoba seni burdaki herkes çok seviyor ve ayrıca en çok merak edilen insanlardan biri de sensin, eşine sen deCanım o nazlanmak mı? Onu herzaman yapıyor. Burda otursam 20 kez şunu bunu istiyorum desem getirir ama ben öyle istemiyorum ben ık desem bile gözümün içine bakması gerek.endişelenmesi gerek. Önemsemiyor bizimki.sabah desem mesela midem çok ağrıyor falan gün içinde arayıp geçti mi diye sormaz.
Hepsi yapildi cnm bi gecede 4 serum yedim smdi biraz daha iyiyim birazdan gidp gene baglancam nstyeserum yada iğne vermedimi kasılmaların baya fazlaymıs cünkü nst ye girdiğinde sonuclar nasıldı. ben 25 haftalıkken yasadım cnm o korkuyu 45 günden fazla küvezde kalır dedi doktor aglamaktan harap olmustum ama simdi cidden büyük tehlikesi yok kuveze bile girmeden direk cıkılabilir.. 32den sonra hiç tehlike yok hele bende bekliorum su 32 olsa cok rahatlıcam
Cnm ne desem yalan olur benimde basta oyle bi kac kere oluodu son bir haftadir artti arada doktora danışınay canım geçmiş olsun. yat sakın kalkma ayaklarını da dik yukarıya. su için bile kalkma. biri getirsin. bebişin de az daha dursun ayol... daha var.
bu "bebek bi yerde toplanıyorsa..." diye bi cümle kullanmışsın. benim de oluyo arada ama günde 4-5 kez falan. bizim de dr'a gitmemiz gerekir mi ki? yoksa bunlar normal ama sıklaşırsa mı gitmemiz lazım.
gordugunuz şey..
muskat cevizi ve nöbet şekeri.. muskatı bıçakla kazıyacaksınız nöbet sekerınıde sert bır seyle döveceksınız..ıkısını ınce bır elekten gecıreceksınız..sonra bebegın emzıgını buna günde 3 kez batırıp ağzına sokacaksınız..pattır pattır gaz çıkaracak hıc gaz sancısı çekmeyecek
emzık almazsa bebeklerınız cay kasıgına mercımek kadar koyun toz karışımdan kendı sutunuzden sıkın ve ıcırın günde 3 kez..
amin canım inşallah düzelsinde ben razıyım tek kalmayacanım geçmiş olsun babana acil şifalar versin rabbim
doğuma kadar annen babanla ilgilenir doğumda gelir bikaç gün yanına
anneyle teyze biraz ültimatom vermiş gibi ama , bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?