2015 Şubat Anneleri

Cok saol cnm valla iki gundur harap oldum hele ilk yaticaksin dendiginde fenaydim smdi moral olarak iyiyim ama aklimdan bin tane sey geciyo doktor 32yi atlatalim rahay etcez dedi bakalim artik
geçmiş olsun. az kaldı 32 ye geçer merak etme. hazılığında tamam nasıl olsa. yat boşver her şeyi..

bizde genelde h.içi hafta sonu yapalım diye yapmıyoruz , hafta sonu da sonraki haftaya bırakıyoruz : )))
aynen aynen. bizde bu hafta sonu yatağın yerini değiştirecektik yapmadık. dopal alacaktık almadık. haftaya kaldı da haftalar bıtıyor sankı. h.içi ikizin evde olması 8 i buluyor. aksam aksam bir şey yapası gelmiyor ınsanın. aslında yapsam bunalıma da girmeyecegım.
insan ne kadar aktif olursa o kadar ıyı oluyor hem ruhsal hem fızıksel. tembellik bulanıma sokuyor sankı.

ben de ayni dusunuyorum. Esime dedim sana nazlanmam lazim bi daha hamilelik yasamam belki bu da bitiyor. Nazlan baklim dedi nasil nazlancam bilemedim. Iyiyim aslinda yani ama burda kimseye anlatmadigimiz duygularimzi paylasiyoruz. Yoksa yakinlarimiza sorsak iyi derler bizim icin onlarin hberi yok : )
Kadin olmak boyle birsey zaten her donem ayaginin ustnde durabilmelisin

sen bir konu aç 2015 şubat anneleri için püf noktaları dıye orada paylaş barı hepısı vır arada olsun.

peki ben bugün ağrılardan bahsediyorken, "iki göğüs arasındaki kaburgaları ağıran var mı?" diye sorayım :)

ben varım , ama kaburgam mı ağrıyor bilemiyorum , çünkü tam o noktaya elimle azcık bastırıyorum ağrı oluyor, oradaki etim ezilmiş gibi

Sende de mi şeker çıktı?

bunları not almakta fayda var bi konu aç istersen orda paylaş bu bilgileri daha derli toplu olur arada kaynamasın herkes okusun

ya benle dalga gecıyor herkes . bebek hastaneden çıkıp kartopu oynamaya gıdecekmıs gıbı davranıyormuşum. aslında cok usuyen bırı degılım ama nedense bebek konusunda üşüme meselesine cok taktım.

Sadece hastaneden çıktığında değil ki kontrollerde aşılarda da bebeği evden çıkarıcaz . Bence de gerekli. Öre ikiden kendim öreyim diyorum. Bir model var benim bebekliğimden kalma ondan örerim .

şuan bile sağ tarafta toplandı top gibi oldu sol taraf boş ve karnım sert hep ama sancı kasılma yok henüz

sen hep fuardan alışveriş yapacam fuar zamanını bekliyorum dedikçe aklımdan inş erken dogum riski olmaz diye geçirirdim senin kız aceleci çıktı inş kasılmaların normaldir zamanını bekler doğmak için

tabi birazda psikolojik ama benimde mesela kafam rahat, eşten, anneden, kv den yana sıkıntım yok, bulantıdır kusmadır yaşamadım, beslenme iyi 8 kilo falan aldım ağırlaşmadım ama gel görki hiç enerjim yok , hep uykum var , dinlenmek için yaşıyor gibi bi haldeyim

fuarı değil 34 ü bari görebilsem diye dua ediyorum artık

beşiğimiz geldi kargocu köpeklerden korkmuş girememiş beni arıyor aşağı inin alın diye inemem ben getirin yukarı ısırmazlar hem kapalı ikiside diyorum bide erkek olacaklar yaaa beni çağırıyor aşağı

Hanimlar merhaba iki gundur hastanedeydim benim oglan gelmeye niyetlendi sancilarim artti smdi evdeyim ve yatis verildi dua edinde biraz daha dursun oglum

Geçmiş olsun canım. Bol bol dinlen. Hem zaten hazırlıklarını da yapmıştım hiçbişey yapma artık. İnşallah zamanında gelir bebişler. Ciğer geliştirici iğne vurdular mı?

çok geçmiş olsun canım , kısa sürede toparlar inş. ameliyattan sonra , iyi bi doktor araştırsaydınız , Rabbim yar ve yardımcın olsun

Cok saol cnm valla iki gundur harap oldum hele ilk yaticaksin dendiginde fenaydim smdi moral olarak iyiyim ama aklimdan bin tane sey geciyo doktor 32yi atlatalim rahay etcez dedi bakalim artik
serum yada iğne vermedimi kasılmaların baya fazlaymıs cünkü nst ye girdiğinde sonuclar nasıldı. ben 25 haftalıkken yasadım cnm o korkuyu 45 günden fazla küvezde kalır dedi doktor aglamaktan harap olmustum ama simdi cidden büyük tehlikesi yok kuveze bile girmeden direk cıkılabilir.. 32den sonra hiç tehlike yok hele bende bekliorum su 32 olsa cok rahatlıcam

öyle ne kadar aktif olunursa o kadar iyi , benim sorunum halsizlik enerjisizlik ah ve bitmek bilmez bir uyuma isteği, kan değerlerimde normal, gerçi ben uykuyu hep sevmişimdir , annem bebekkende sürekli uyuduğumu söyler hep : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…