• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

amann işte her şeye karışacak ya illa osmanlı kadınıymış hep öyle der :D
sakındığı oğlunun parası değil de biz akrabayız eşimle annem uzaktan eltisi olur anneme karşı biraz kıskançlığı var gibi geliyor... öteki dünürüne karşı aynı değil mesela...
baban diyemiyor bu arada annen diyor annem çok sabırlıdır ama patlaması kötüdür... babamdan (şeker gibi adamdan) bütün sülaleyi bırak köy çekinir o yüzden babam dediğimde ister istemez susuyor zaten.

babacığım da annem de bir şey isteyeyim durumunu sonuna kadar zorlar ne istesem yapar...ben çalışmadan evlendim 1 iğnem bile eksik değildi...her şeyin de en iyisini yapmaya çalıştılar... annem her şeyimi alıyor bu arada; babacığım hastanede kullanacağım nevresim takımına kadar gitmiş almış...
ama ben artık bana bir şey yapmalarını istemiyorum; sanki ailemi kullanıyormuşum gibi geliyor...

anneciğimin tırnağı olamaz ama kendini herkesten üstün görür, yaptığı tek şey de nazlanmak ve duygu sömürüsü (ama çaktırmadan) :)
hadi bana karışıyorsun; evi yerleştirdik 1 ay vardı düğüne ben kına gecemde eşimle konuşmuyordum ayrılığın eşiğinden döndük; balayım bile zehir oldu onun dolduruşları yüzünden... dedim yağlı oğlunu kaybediyor hadi affet sus ama anneme laf edemez kimse orada bitti benim için... eşime bir şey demedim; sonuçta konu kv ve benim aramda...

ben de ne döktüm içimi ya konu çıktı şubat annelerinden :D kusura bakma
Of bn de düğünü rezil edilmiş (huzursuzluktan) , üzüntüden Balayına hasta geçirmiş biri olarak , affedemiyorum daha iyi bile olsalar ki torunları olacak OLMASINA rağmen hala kötüler :) en iyisi uzak durmak bn başka çözüm bulamadım

Merhabalar, bugun dışarı çıktım geceliğimde uzun bi hırka aldım kendime. Oğluşumada tulum takım aldım 3.6 ay ucuzuma geldi de :KK48: keyfim yok moralim yok hiç iyi değilim stres migrenimi tetikliyor sürekli bal ağrısı. Bugun sabaha kadar kötü rüyalar gördüm :KK1: oğluşum zorluyor beni artık kaburgalarıma geçiriyor, gece hiç durmadı.. Zevk alamıyorum hiçbirşeyden :110:
Biraz dinlenme fırsatın olursa kendine gelirsin cnm, bgnu evde geçirebildim, inan kendime geldim gibi

amann işte her şeye karışacak ya illa osmanlı kadınıymış hep öyle der :D
sakındığı oğlunun parası değil de biz akrabayız eşimle annem uzaktan eltisi olur anneme karşı biraz kıskançlığı var gibi geliyor... öteki dünürüne karşı aynı değil mesela...
baban diyemiyor bu arada annen diyor annem çok sabırlıdır ama patlaması kötüdür... babamdan (şeker gibi adamdan) bütün sülaleyi bırak köy çekinir o yüzden babam dediğimde ister istemez susuyor zaten.

babacığım da annem de bir şey isteyeyim durumunu sonuna kadar zorlar ne istesem yapar...ben çalışmadan evlendim 1 iğnem bile eksik değildi...her şeyin de en iyisini yapmaya çalıştılar... annem her şeyimi alıyor bu arada; babacığım hastanede kullanacağım nevresim takımına kadar gitmiş almış...
ama ben artık bana bir şey yapmalarını istemiyorum; sanki ailemi kullanıyormuşum gibi geliyor...

anneciğimin tırnağı olamaz ama kendini herkesten üstün görür, yaptığı tek şey de nazlanmak ve duygu sömürüsü (ama çaktırmadan) :)
hadi bana karışıyorsun; evi yerleştirdik 1 ay vardı düğüne ben kına gecemde eşimle konuşmuyordum ayrılığın eşiğinden döndük; balayım bile zehir oldu onun dolduruşları yüzünden... dedim yağlı oğlunu kaybediyor hadi affet sus ama anneme laf edemez kimse orada bitti benim için... eşime bir şey demedim; sonuçta konu kv ve benim aramda...

ben de ne döktüm içimi ya konu çıktı şubat annelerinden :D kusura bakma

şu kv ler neden sonlarını düşünmezler hiç akıllı değiller valla akılları tek ortalık karıştırmaya çalışır..

bizde hiç 2 isim koymak istemedik hatta aman tek isim olmalı felan yaptık ama şimdi 2 isim düşündük tabi değiştirmezsek (Allah sağlıcakla kavuşturur inşallah kuzumu) bazen tavırlı davranmamak lazımMIŞ
benım eşimde takmiş berfin e ama iki isim takıntım nedeniyle koymak istemiyorum.

Of bn de düğünü rezil edilmiş (huzursuzluktan) , üzüntüden Balayına hasta geçirmiş biri olarak , affedemiyorum daha iyi bile olsalar ki torunları olacak OLMASINA rağmen hala kötüler :) en iyisi uzak durmak bn başka çözüm bulamadım

kp e laf söylemem adam mutlu olayım diye gözümün içine bakıyor resmen :)
ben de cadıyım biraz kabul ediyorum :KK22: o yüzden zaten sorun oluyor bana sözünü geçiremiyor o bilmiş ben ondan bilmişim...
uzaklar zaten bana senede 1-2 hafta izinde ancak göreceğim; telefon işini de bitirdim artık bakalım ne zaman merak eder ararsa konuşurum o zaman :)
ben de sürekli iyimser olmakla olmuyormuş anladım sallamıyorum artık :)

takma kafana. Yapilacak soylenecek sey cok da huzur bozduguna degmez..

haha aynen oyle. Kiskanclik diyoruz biz buna

hele erkek dr.lar o aciyi cekmek fln deyince bir hos oluyorum kac kere cekmis de konusuyor. Cekilmez bir aci olsa normal doguran bi daha normal yapmazdi.

cok gecmis olsn canim. Guzel bir ameliyat olur ins.

malesef ulkemizde savasmak gerekiyor. Aglamayan bebeye meme vermezler hesabi. Avrupa dogal dogumdan yanayken bizi kesip bicn dr.lara dur demezsek sorumlu da biziz. Ben savasmasam normal doguramazdim. Iyi ki savastim iyi ki yaptim diyorum. Istanbulda parasini verince normal dogumcu dr bulunur belki ama buralarda yok. Dr.u hastalar yonlendirir bazen. Arz talep. Ama haklisin keske savasmak zorunda olmasak
her memeli normal doğum yapabilir sezeryan bir doğum şekli değildir bir müdahaledir (ameliyattır) doktor ve ebelerin görevi annenin vücudunun zaten bildiği şeyi (kasılma, açılma, su gelmesi ) yapmasına izin vermesi, düzenli takip etmesi ve sonucunda bebeğini annenin emdirebilmesi için kucağına vermesidir. başa çıkılmayacak bir acı yaşanmıyormuş zaten sürekli bir acı,ağrı sızı yokmuş mükemmel vücudumuz dinlenmemiz ve rahatlamamız için hormonlarla bu süreçte bize yardımcı oluyormuş yaşayacağımız sancıya dalga da denir çünkü dalgalanma şeklinde bir kasılma ve rahatlama yaşayacakmışız. ağrı korku ve endişeden oluşan beynimizin yaptığı bir duygu, his... elbette önemli olan kişinin bu süreci mutlu olarak yaşaması ve bitirmesi... doktorların rahatı ve huzuru için bebeğimin rahatını huzurunu bozmak istemiyorum burdan bir arkadaş yazmıştı bebeğim yerinde ve memnunken parmağını emerken neden istememden çıksın ki ne kendime ne de başkasına bu hakkı vermek istemiyorum ama bebeğim normal yollarla gelemeyecek durumdaysa sağlığımız için elbette ameliyat oluruz.... uzun yazdım farkındayım ama duygusalım galiba

kızlar yarın 2 de sınavım var ve ben iğneyi 2 bucukta yapıyorum sınav esnasında nasıl olacak çıkışta geç kalmış olurum ve bu beni çok tedirgin eder sınava konsantre olamam

şu kv ler neden sonlarını düşünmezler hiç akıllı değiller valla akılları tek ortalık karıştırmaya çalışır..

hiç sorma oysa ben ne kadar iyimser davranmaya başlamıştım izinde yanlarına gidip geldikten sonra...
fazla yüz vermemek lazımmış :KK20:
bana böyle öteki gelinine değil ama...

öyle demeyin bence şükredin.
ben düğün istemedim nikahım olacaktı bir de kına gecesi. (çok buyuk hazırlık yapmıştım kına için)
kına gecesının olacağı sabah uyandım canım hiç kına gecesine falan gıtmek ıstemıyor, bir şey olsa da iptal olsa dıye duşundum. henüz düşüncem bıtmemıstı tel çaldı.
babamın ortağı arıyordu . baban kalp krizi gecırdı hemen hastaneye gelın dıye.
acele kalktık gıttık hasekiye goturmusler cihazlar falan fılan takılı.
akşama kına var herkes davetli . hastane bahçesinde herkesı tek tek aradık gelmeyın diye. yer için ödedıgımız para da yandı.
ben hep dıyordum kına gecemde sabaha kadar uyuyamaycagım. cidden uyumadık hastane bahcesınde. sabah yedikuleye sevk ettıler. neysekı nıkah bir gun sonraydı. nıkahta yarım yamalak bır sey oldu. suratım bır karışmış sonradan bakıyorumda.

Back
X