neyseki üç gün dinlenmiş olacaksın geçer.Rapor aldım kasık ağrım çok oldu korktum bugün de dinlenmeye çalışıyorum zor yürüyorum kasık ağrısından.![]()
çok ayakta kaldın dıye demekki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyseki üç gün dinlenmiş olacaksın geçer.Rapor aldım kasık ağrım çok oldu korktum bugün de dinlenmeye çalışıyorum zor yürüyorum kasık ağrısından.![]()
çok takmadım ben düğün dernek çok seven biri değilim ama kına gecesi diyince o geliyor aklıma.tabii şükür sağlık olsun , ama seninki Allahtan gelen bişey, bzmki kötülük tamamen . Çok üzüldüm esoba yaa bu arada
![]()
Haftasonu da dinlenmeye çalış canm , yemekle de yorulma daha dışardan hafif bireyler istersin
doktor azıda çoğuda tehlikeli dedi tatlım.internetten baktım erken doğum falan sebebi olabiliyormuş fazla su.Bakalım hayırlısı salı kontrolüm düşer inşallah sağol canımcım
Akıllıyız diye geçinenden kaçacaksın ztn, yasasın delilerçok takmadım ben düğün dernek çok seven biri değilim ama kına gecesi diyince o geliyor aklıma.
biz garip bir çiftiz balayına bile gittik bir gün durduk sıkıldık geri geldik.
iki deli birbirini bulmuş.
geçmiş olsun canım gitmedin mi doktora?
geçmiş olsun canım yürüme hep yat dinlenince geçiyor
Of ya o kdr Hevesle bekle gelene bak snr. 10 keretekrar etmek lazm . Gecen gün telefonda bi işim için konuşuyorum su belgeyi hazırla fln die, durdum sonra, yatım yamalak yapacak çünkü eminim, bi Sn dedim sen bunu yapabileceksin değil mi yoksa benı yorma , sustu Yaparım dedi ama sonuç 0 , kendDün kumpir istedik güya Rus salatalı geldi bundan sonra bişi isterken on kez söyliycem getirdiklerinde de kontrol edicem.
babam iyi canım şimdi.9 canlı maşallah. geçen yılda 5 ay yoğun bakımda yattı. doktorlar yaşamaz dediler . kendine geldiği gün ben köyde fasulye ekmiştim onlar büyüdümü görmem gerek dedi ve o yaşama sevinci ile iyileşti.şükür bunlara da tabi ki her şeyin başı sağlık... ama bu elde olan bir şey yani istemli davranış engel olunabilir...
seninki rahatsızlık çok üzüldüm babacığına da...
Yüreğin ağzında Olmasın, yatın gideceksin güzel güzel dinleneceksin bu aksam da , olumsuz bişey oldunu düşünürsen acil gidersin Allah korusun bişey yok şimdi Sıkma kendınıYarına aldım randevu dinleneyim geçer belki dedim yüreğim ağzımda ama.
Dün kumpir istedik güya Rus salatalı geldi bundan sonra bişi isterken on kez söyliycem getirdiklerinde de kontrol edicem.
bence de hiç kimse annene laf edemez zaten bir kez ettirirsen inan gerisi gelir... bende şöyle bir durum yaşadım şaştım kaldım eşimin teyzesi gelmiş ilk defa görüşüyoruz kadınla annenin herşeyi hazırlaması gerekir sen neden hazırlıyorsun dedi bende benim annem rahatsız zaten birşeyler örüyor ben örmesini bile istemiyorum dedim ama kaç gündür etkili bir söz söyleyemedim diye kuruyorum
tabiki yazarım canımDoktordan sonra yaz inşallah seninki de düşmüştür.
ay genç olsun hamile dediğinin götü göbeği olur biz 5 aylık hamileler değiliz ki ama... nerde o eski hamilelerrrrrkız bunları seçmişler bu grup için. gerçi anormallik bizde sanırım artık bütün hamıleler zayıf. bir de arkadaşlar gençler.
Yarına aldım randevu dinleneyim geçer belki dedim yüreğim ağzımda ama.
Bı dahakıne iştahlı birini çağırmak Lazım o zmn :)))bende ablamı çağırdım geldi birlikte kahvaltı ettik
oda yalnız yemeyi sevmiyor benim gibi
ama başı ağrıyormuş bişey yemedi
o yemeyince bende yiyemedim çok
akşam yemeğini iyi yerim artık
2 de yapsam yarım saat erkenden bişey olmaz inş arabada yapar hemen çıkarım sonradan geç olabilir stres olurum şimdiye kadar en fazla yarım saat gecikmelerim oldu onda bile kafaya cok takmıştım
tabi açmam lazım el cabukluğla hemen yaparım ama o esnada hoş olmaz girmeden önce yapsam daha iyi olacak şimdi hocalar anlayış göstermezler falan millete laf anlatmak istemem
ben dürümün içinde sadece et yiyorum. ya da kumpirde bezelye,mısır,sosis.Dün kumpir istedik güya Rus salatalı geldi bundan sonra bişi isterken on kez söyliycem getirdiklerinde de kontrol edicem.