amann işte her şeye karışacak ya illa osmanlı kadınıymış hep öyle der

sakındığı oğlunun parası değil de biz akrabayız eşimle annem uzaktan eltisi olur anneme karşı biraz kıskançlığı var gibi geliyor... öteki dünürüne karşı aynı değil mesela...
baban diyemiyor bu arada annen diyor annem çok sabırlıdır ama patlaması kötüdür... babamdan (şeker gibi adamdan) bütün sülaleyi bırak köy çekinir o yüzden babam dediğimde ister istemez susuyor zaten.
babacığım da annem de bir şey isteyeyim durumunu sonuna kadar zorlar ne istesem yapar...ben çalışmadan evlendim 1 iğnem bile eksik değildi...her şeyin de en iyisini yapmaya çalıştılar... annem her şeyimi alıyor bu arada; babacığım hastanede kullanacağım nevresim takımına kadar gitmiş almış...
ama ben artık bana bir şey yapmalarını istemiyorum; sanki ailemi kullanıyormuşum gibi geliyor...
anneciğimin tırnağı olamaz ama kendini herkesten üstün görür, yaptığı tek şey de nazlanmak ve duygu sömürüsü (ama çaktırmadan) :)
hadi bana karışıyorsun; evi yerleştirdik 1 ay vardı düğüne ben kına gecemde eşimle konuşmuyordum ayrılığın eşiğinden döndük; balayım bile zehir oldu onun dolduruşları yüzünden... dedim yağlı oğlunu kaybediyor hadi affet sus ama anneme laf edemez kimse orada bitti benim için... eşime bir şey demedim; sonuçta konu kv ve benim aramda...
ben de ne döktüm içimi ya konu çıktı şubat annelerinden

kusura bakma