• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

babam iyi canım şimdi.9 canlı maşallah. geçen yılda 5 ay yoğun bakımda yattı. doktorlar yaşamaz dediler . kendine geldiği gün ben köyde fasulye ekmiştim onlar büyüdümü görmem gerek dedi ve o yaşama sevinci ile iyileşti.

maşallah yaa demek sen babana çekmişsin her durumda güçlüsün ve kötü olayları anında arkada bırakıyorsun :KK9::nazar:

babam iyi canım şimdi.9 canlı maşallah. geçen yılda 5 ay yoğun bakımda yattı. doktorlar yaşamaz dediler . kendine geldiği gün ben köyde fasulye ekmiştim onlar büyüdümü görmem gerek dedi ve o yaşama sevinci ile iyileşti.

maşallah rabbim nazardan korusun uzun ömür versin inşallah :)

Yarına aldım randevu dinleneyim geçer belki dedim yüreğim ağzımda ama.

yat dinlen canım rahat ol sen kendini sıkıp gerilirsen bebeğin de gerilir sen rahat ol ki o da rahat olsun...
kaç gündür çok yoruldun o da yoruldu normaldir; dinlen geçecek inan...

tipik türk kadını oldum evde yaaa :KK53:
bütün gün yarışma seyrediyorum benim kuaförüm var adamın gevşek ağzına sinir oldum bide güneş gözlüğü takıyo manda :KK45:

doktor azıda çoğuda tehlikeli dedi tatlım.internetten baktım erken doğum falan sebebi olabiliyormuş fazla su.Bakalım hayırlısı salı kontrolüm düşer inşallah sağol canımcım

şeker yüklemesinden 1 hafta sonra üst sınıra yakındı benim de doktor yüklemeden olabilir sorun yok şimdilik demişti; salı günü kontrolde normal seviyedeydi inşallah senin de normale dönmüştür canım...

ay genç olsun hamile dediğinin götü göbeği olur biz 5 aylık hamileler değiliz ki ama... nerde o eski hamilelerrrrr
valla eski hamileleri hatırlıyorum da hepsi yarım dünya idi. ne güzellerdi. ablam 50-55 kg kadındı hamıle kaldı bir dünya oldu 3 çocuğunda da.
bunlar iksir mi içiyor ne yapıyor ama baksana iştahlı birini çağırıyorlar yanlarına yemek yesinler diye.
yemek bile zorla yiyorlar. 7 kilo aldık diye ağlayacaklar.
sanki biraz açık açık dedikodu yapıyoruz.
minibüsçülere çok laf söylüyorum, eşim diyor bir gün biri seni dövecek.
şimdi de forumdan biri beni yakalasa döver kesin.

çok takmadım ben düğün dernek çok seven biri değilim ama kına gecesi diyince o geliyor aklıma.
biz garip bir çiftiz balayına bile gittik bir gün durduk sıkıldık geri geldik.
iki deli birbirini bulmuş.

Siz bizden az kalmışsınız biz üç gün kaldık ;)

Dün x-ray düadliyede girişler değişmiş fln , x-ray den geçmiyorum normalde, Görevli ; mazeretiniz mi var dedi (çok ayıp ya hamileyim) hayır mazeretım yok bebeğim var dedim , yanma geldi öyle demenize gerek yoktu dinmesin şekilde. Bu insanlar ii mi yahu
Eki Görüntüle 1325266

Iyi ya da kötü değil cahiller.

valla eski hamileleri hatırlıyorum da hepsi yarım dünya idi. ne güzellerdi. ablam 50-55 kg kadındı hamıle kaldı bir dünya oldu 3 çocuğunda da.
bunlar iksir mi içiyor ne yapıyor ama baksana iştahlı birini çağırıyorlar yanlarına yemek yesinler diye.
:) ama haklısın haklıyız... ben hayatımda yemek için hiç iştahlı birine ihtiyaç duymadım hatta iştahsız olsun ben daha çok yiyeyim :):):) seni dövmezler bende senin sayende dövülmem

Kızlar, taburcu oldum. iğneler serumlar derken nst de sancım düzeldi. Rahmimde 1.60 cm lik aşağıya inme varmış. Dinlenme verdi, yatıyorum kayınvalidem geldi, doktor sadece wc ye ve yemeğe kalkacaksın dedi. yatıyorum işte :(

Canım yarım saat bir saat hatta birkaç saatten bişi olmaz ki önemli olan gün içinde yapmış olman. Her zaman da aksatmıyorsun sonuçta. Sınava girmeden önce arabada yapar çıkarsın için de rahat olur. Ne sınavı bu arada ? Şimdiden başarılar.

sağol canım öyle yapacağım artık
açıköğretim sınavı

Ah ah Bide benim halimi görseniz Tam dünya oldum 11 Kilo aldim :KK43:

Back
X