saol canim,gitmesi biraz zor oluyorÇoook güzel bir zamanlama olmuş maşallah canım. Bebişler doğduktan sonra da irtibatta kalırsak belki o zaman sana da danışırız
ben buralarda olurum insalalh gitmem bi yere , sizin kadar SIK Giremem tabiÇoook güzel bir zamanlama olmuş maşallah canım. Bebişler doğduktan sonra da irtibatta kalırsak belki o zaman sana da danışırız
saol canim,gitmesi biraz zor oluyor
bugun çocuklari oglen yeemgine alip bakan arkadasim hasta oldugu için okula gitmediler mesela,ya ben formasyona gitmeyecekdim yada onlar okula gitmeycekdi, onlari seçmek zorunda kalmistim
iki çocukla zor oluyor ama 3 çocukla imkansiza yakin olurdu herhalde : ) zamanlma fena deil, son uç dersime dogum ve sonrasi denk geliyor, dua et bitirrebiliyim, gerçekten emek verdim, gecen yil bu zamanlar kaydoldum, hazirandan veri 15 gun dersim oldu , bitire bilirsem haziranda sinavim avr ama dersim eksik olursa bilmiyorum nasil olucak, 2016 haziranina atabilir sinav tarihim
Gecmis olsn canim. Dr ne dicek baklimYediye kadar sınav var diye kaldığım günün ertesi gün oldu. Yorgunluğa bağladım ben de. Bakalım inşallah herşey yolundadır.
haha biz hic gitmedik balayinaSiz bizden az kalmışsınız biz üç gün kaldık
Cok begendim ogluma ne guzel yakisir. Baksam ben de ogrenebilir miyim netten ama vaktm yok kiEki Görüntüle 1325432 Eki Görüntüle 1325436 Eki Görüntüle 1325439 Nasıl olmuş şapkamız teyzeleri ? Azmettim bitirdim bugün.
Aynen aynen : )ben zaten kiloluydum birde kilo aldım ama ennnn güzelll birşey için
dr lara hemen guvenmemeyi, tek dr gorusuyle yetinmemeyi oyle tecrubelerle ogrendim ki. Neden sezeryan dedigine gore yaklasirim doktora. Hastane sartlarinda illa normal demenin sakincasi yok ki dr acil durumda hemen aliyor sezeryana. Kendi keyfi icin sezeryan diyen oyl e cok dr var ki.bana da sezeryan derse çok normal olsun diye de diretemem yani. hakkımızda hayırlısı olsun. drlara güvenmek zorundayız bir noktada.
Allah bir şeyin yokmuş. İnsan o sırada anlıyor her şey boş diyor.Dr Aradım Hemen Gel Nts Sokalım Seni Dedi Gittim Çok Şükür Nts Sancı Çıkmadı Ultrasonla Baktı Bebek Gayet İyi Dedi Kalp Atışında Sıkıntı Yok Dedi Eee Ben Geceden Beri Neden Kıvranıyorum Dedim İdrar Tahlili, Kan Tahlili Yaptı Enfeksiyon Çıkmış Ama Öle Korkulcak Bişey Yok Dedi. serum Taktı Ayaklarını Sıcak Tut Dedi. Bu Arada Güzel Kızım 1175 gr Olmuş Kurban Olurum Onu Verene
benim normalim 10 a 5. 12 ye 8 olsa carpintim oluyor. Her zaman dusukse onemli degil yaniana sağlıkta 10 a 5 olctu dusuk tansıyonun dedı hemsıre..ama benım tansıyonum hıc yukselmedı bana normal geliyor..yukselmesınden se
aklım sendeydı benımde gecmıse baktım goremedım babanla ılgılı bı yazını..sag salım çıksın ınsaalah habersız bırakma
dusuk olsun yaa. Bakma saglik ocagina.benımde hep dusuk çıkıyor doktorum hamılelıkte dusuk tansıyon severiz dıyor. aıle hekımınde hamıle dıye ayırmıyorlar herkesı bır degerlendırıyorlar zaten.
onlara cok sınırlıyım neyse açılmıyım yine.
agriyor agirlik merkezimiz degistiginden sanirimBenim bu aralar sirtim agriyo sabah kalktigimda aranizda boyle olaniniz varmi?
Adi dikis de kendi dikis degil. Ya normal dogum nasil istemezsiniz. Anlamiyorum..yaaaaaa demeyın öyle cok kotu oldum. o nasıl bır sey yaa
benım kikişim lütfen gorunur yerde olsun. istemiyorum normal doğum.
tüylerım dıken dıken oldu.
yaw yazma boyle seyleri. zatenvkorkuyor subat analarikadın normal doğum yapmış 4 gun olmuş banyo yapmamıştevbe yarabbım obebe nasıl o memelerden sut emıyor acaba.. neymıs dıkıslerıne zarar gelır dıye korkuyormuş..hyr 2 gun daha yıkaanmasa örümcek agı bağlayacak zaten
Hiç fotoğraf koymadm canımMerak ettim hani varmı senn göbek atmışmıydın
Resim.ben anlamadım zaten bnm nıyee küçüüüükkk isyan etceem
32. haftada izne ayrılamyı düşünüyor musunuz
Ben de çok terlemiştim ama sonrasında normal kıyafetlerimi giymiştim kimse banyo yap dememişti. Sonra da hastaneden çıkış yapmıştık zaten.
Kuzenimin kızı var 4,5 yaşında.evet ilk baslaidgimda gunlerde , ilk aklima gelen ben bu formasyonu anne olmadan once yapmaliydim olmustu ..
4.5 yasindaki oglum her gece benimle uyyordu,sonra yatagina aliyorduk tek basina hayatta yatip uyumazdi,orda ogrndiklerimi uyguladim artik aylardir kendi kendine uyyor, hiç sormaz bile senle uyyummu diye
beslenmesi, oyunu,çocukla , bebekle ilgili aklimiza ne geliyorsa konu olarak isliyoruz
bugun konu oyundu pek onemli bisey gormedik ama genelde enteresan oluyor duyduklarim ..
soracaginiz bisey varsa biliyorsam yardimci olmaya çliisrim tabiki
Beğenmene çok sevindim canım :) görümcem çöpe arıyordu be n aldım kullanırım diye. Bi poşetin içinde karman çorman bi çok parçaydı. Tek tek çözdüm yumak yaptım. Çok fazla ip olmadığı için ne hapsam ne etsem diye düşünürken patik yapayım bebeğime dedim. Amarenkli ip olduğu için modeli belli olmayacaktı bebek şapkası yapmaya karar verdim bende. İnternetten de böyle model buldum. 1 ters 1 düz ördüm lastik örgüsü gbi yani. Belli bi yere kadar ördükten sonra her sıranın sonunda 2 tane eksilttim 16 tane kalınca kestim diktim sonra. Birde ponpon yaptım onu diktim. Amin teşekkür ederim. Hepimiz hayal ettiğimiz kıyafetlerini giydirmek nasip olsun inşaallahOooooo çooook güzel. Nasıl ördün yaw makine örgüsü gibi duruyor renkleri falan süper olmuş. Allah güle güle giydirmek nasip etsin inşallah.
Bi çokta para alıyorlar. Hakkını vermiyorlar. İlaç yazmak için yazıyorlar o zaman. Gerçi eşimin astımını da anlamamıştı antibiyotik vermişti.yanlış verebilir aile hekımlerı. bana krem vermıstı alerji ıcın sonra cildiyeye gıttım kullanma bu uygun degıl dedı.
gecmis olsun canim.. Sukur iyiymis bebeginÇok Korktum Çok Ağladım O İyi Olsunda Ben Her Ağrıya Katlanırım
zorla degil ya. Kimi yerde imkan oluyor kimi yerde olmuyor. Ama banyo cok iyi geliyor hem rahatliyorsun hem sut kanallari aciliyor sut geliyorBen hastanede zorla banyo yaptırılmasına takıldım. Eve gelince yapılır diye düşünmüştüm.
35-36 olabilir. Hele bebek 1-2 hafta erken giiyorsa gayet normal ama daha once olmasin yaa. Hele beninki gibi bebegi kucuk olanlarin 38 den once olmasinn35 ve 36 haftalık iki kişi doğurmuş ocak annelerinde..31 ve 32 haftalık iki kişi de doğurmuştu.. Etkisinde kalmamak mümkün değil.. Vakitlice sağlıkla gelsin kuzucuklarımız inşallah..
Ben okulda dinleniyorum dogrusu. Zor oluyor artik hareketler ama yine de hareketli olmak iyi geliyor.Yorucu bir cumayla bir haftayı daha geride biraktik şükür yarabbim:) okul cok yorucuydu uykusuz zor dayandim neyseki disarda güzel bir aksam yemegi yedik de kendime geldim azcık hava da almis oldum iyi oldu. Benim kızce ne pozisyonda cok merak ediyorum bu ara yürürken bilhassa merdiven inip cikarken baski oluyor asagiya bi tuhaf balon sisiriyolar sanki içimde hafif hafif durtuyor gibi penguen gibi yurumem gerekio o zaman komik oluyom:) gitgide agirlastm ağırlasmak nedir nasil olur merak ederdim hep fazlasiyla öğrendim valla bu ara. Pazartesiden bes gunluk rapor alip yatmayi düşünüyorum sonra kalir uc hafta geriye onda da sinav odev not kosturmacasi yogun olcak
haslanmis paates kabiz yapar ama ya. Ztn durum kotuben düşünüyorum da ev hanımı olduğumdan sebep kabul gorurmu kestıremıyorum
kızarmış yersen ıkınız alırsınız..haşlanmış yersen daha cok bebık alır dıye umuyorum
benim bebek olunca ihtiyacim olcak bu bilgilere. Hep yataginda uyuyor ama dogum sonrasi gelirse yanimiza ne yapmali. Ya da simdi ben yaninda duruyorum oyle uyuyor dogum sonrasi nasil olcakevet ilk baslaidgimda gunlerde , ilk aklima gelen ben bu formasyonu anne olmadan once yapmaliydim olmustu ..
4.5 yasindaki oglum her gece benimle uyyordu,sonra yatagina aliyorduk tek basina hayatta yatip uyumazdi,orda ogrndiklerimi uyguladim artik aylardir kendi kendine uyyor, hiç sormaz bile senle uyyummu diye
beslenmesi, oyunu,çocukla , bebekle ilgili aklimiza ne geliyorsa konu olarak isliyoruz
bugun konu oyundu pek onemli bisey gormedik ama genelde enteresan oluyor duyduklarim ..
soracaginiz bisey varsa biliyorsam yardimci olmaya çliisrim tabiki
ılgı çekmeye çalışıyor,aglayarak ısteklerını yaptırmaya alışmış(alıştırılmış) bunu kullanıyor..başka bır açıklaması yok..anne tum gundısarda dıye eve gelınce nazlandırıyorsa sureklı dedıklerını yapıyorsa çocukta bunu süper kullanır.Kuzenimin kızı var 4,5 yaşında.
Annesi çalışıyor. Anne yanında yokken süper bir çocuk ama annesin gelince bir şey oluyor.
Ortamda kimseyi konuşturmuyor..herkes sussun bana baksın diyor,biri sandalyeye otursun ordan kalk orası şunun yeri,sen şunu yapcan sen bunu yapcan hep öyle. Sonra bir başlıyor ağlamaya daha mümkün değil susması. Sence neden öyle davranıyor.fazla mı doktorluk soru.
sırf kafa buyuk dıye daha gununu bıle tamamlamadan neden sezeryan?Ya 37 haftalık bi arkadaşım doğum yapmış dün. . Kafası büyük diye drum sezeryana almış moralim bozuldu acaba sezeryancı bi dr mu bu diye.. 37 haftada nasıl büyük llabilir ya.. onunda ölçümleri hep 2 hafta ileride imiş bnm gibi.
Dusunuyorum bu siralar tek dusundugum bu hattaama sartlar elvermiyor notlari teslim etmem lazim 34 bittgi gibi ayrilcam bi aksilik olmazsa
bana ozellikle doktorum onermisti sut olsun hemen diye banyonun faydasi oluyor cünkü zaten dünden razıydim iyi gelmisti
Kendi kontrole gittiğinde nst de ağrısı çıkmış ama kendi hissetmiyormuş. Çocuğun kalp atışları biraz düşüyormuş ama ztn baş basısı ile kalp atışı düşer vagal uyarıya bağlı. . Ya dr umun sezeryan yaptığını duymak çok üzüyor ve bu dandik şehirde pek bi secim hakkım da yokılgı çekmeye çalışıyor,aglayarak ısteklerını yaptırmaya alışmış(alıştırılmış) bunu kullanıyor..başka bır açıklaması yok..anne tum gundısarda dıye eve gelınce nazlandırıyorsa sureklı dedıklerını yapıyorsa çocukta bunu süper kullanır.
sırf kafa buyuk dıye daha gununu bıle tamamlamadan neden sezeryan?
Benimki de takvimden geri, doktor normal kilosu boyu dio, çok olması ii değil ki sıkıntı yapma en kötüsü stres bebişlerimiz. IçinNe bilim takvimde bile 1300 yazıyo az gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?