2015 Şubat Anneleri

Ben şu dikiş işinden korkuyorum yoksa 3 gün sancı çekebilirim. Görünmüyor bir de canlı canlı kesiyorya neden kesiyor sanki ebeler hiç kesmiyor.bence herkes ondan korkuyor o nedenle normal doğum istemiyor

Ben şu dikiş işinden korkuyorum yoksa 3 gün sancı çekebilirim. Görünmüyor bir de canlı canlı kesiyorya neden kesiyor sanki ebeler hiç kesmiyor.bence herkes ondan korkuyor o nedenle normal doğum istemiyor

Normal doogum yapmıs biri olarak dikisi hic dusunmuyorum bile ne kesiyi nede dikisi hissettim. Ama sancıyı dusununce biraz korkuyorum da epidural olurum diyip rahatlatiyorum kendimi. Doktorum dikis atarken ben kizimi izledim hep ilk
kontrolu yapiliyordu. Bence korkma dikisten...

esobacim epidural dusunursen dikis falan da girer içine uyusuklugun, hiç bisey hissetmezsin korkma

Aile hekimine acccayip kizginim. Hic
Bgn herkes utu yapmis galiba. Ben de bebisin kiyafetlerini utuledim, oldum bittim...

dikkat çekmeye çaliisyor buyuk ihtimalle
agladiginda kimse ilgilenmezse bi iki denemeden sonra birakacakdir

ama senin için bi dahaki randevumda sorarim hocama,psikolog kendisi ve çok guzel seyler ogetiyor boyle ayrintili sorularda ..
Ne güzel şanslısın.

Bir kez daha anladm ki biyerden sonra ne ana ne kardeş bir kendin varsın hayatta kimseden bir şey beklmicen ki üzülme boşa hele kardeş bile haline el olduktan sonra boş hersey

esobacim epidural dusunursen dikis falan da girer içine uyusuklugun, hiç bisey hissetmezsin korkma
Epidural nasıl oluyor.yarı uyuşuk mu? Yok anacım kalsın. Ben aşırı meraklı biriyim orda elim kolum durmaz doktorlara bin soru sorarım. Ne yapıyonuz orda diye örtüyü açarım. Tehlikeli.
Bu ayrıntılı usg de bile elim kolum durmadı cihazı bozuyordum berdeyse.
Yolda giderken bütün arabaların benzin kapaklarını elliyorum eşim kızmasa açıcam hepsinin kapağını. 34 yaşında kadın demeye şahit gerek. Eksik tahta var kafada.beton dökülmüş yer varsa gider mutlaka ellerim donmuşmu diye.daha niceleri

Yarin bebisimi gorucem insallah. Aksamustu hastanemden aradilar doktorum yarin izinliymis randevumu iptal ettirmem gerekti baska doktor da musait olmayinca baska bir hastaneden randevu aldim. Kadıkoy sifa has. Gidicem yarin insallah memnun kalirim zaten doktorumu degistirmeyi dusunuyordum...

Hem hastanenin ucretsiz kurslari varmis ayda 1 kez yarim gun suruyormus .
internet sitesinden isteyenler bakabilir tarih ve kurs detaylari verilmis .

ben de gorcem yarın minnosumu :) inşallah memnun kalırsın doktorundan ve hastaneden güzel haberlerle gelelim insallah hepimiz :)

Bir kez daha anladm ki biyerden sonra ne ana ne kardeş bir kendin varsın hayatta kimseden bir şey beklmicen ki üzülme boşa hele kardeş bile haline el olduktan sonra boş hersey
Bende onu yeni anladım. Büyümek buna diyorlar heralde. Ya da olgunlaşmak.

Biz de yarin dr yolcusuyuz. Merakli ve heyecanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…