- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Doktorr bana kesinnlikle sırt üstü yatma dedi zararlıymış bilgin olsnBen de sadece sırtüstü yatarsam rahar ediyorum. Sol ya da sağ tarafa yatsam bebek karaciğerime baskı yapıyor nefes alamıyorum resmen!
sızın canınınız ana kız dr görmek ıstemıs anlaşılan..ıyı hadı bahaneyle hasrette gıderdınızDr Aradım Hemen Gel Nts Sokalım Seni Dedi Gittim Çok Şükür Nts Sancı Çıkmadı Ultrasonla Baktı Bebek Gayet İyi Dedi Kalp Atışında Sıkıntı Yok Dedi Eee Ben Geceden Beri Neden Kıvranıyorum Dedim İdrar Tahlili, Kan Tahlili Yaptı Enfeksiyon Çıkmış Ama Öle Korkulcak Bişey Yok Dedi. serum Taktı Ayaklarını Sıcak Tut Dedi. Bu Arada Güzel Kızım 1175 gr Olmuş Kurban Olurum Onu Verene
Çok geçmiş olsun , dinlen güzel güzelÇok Korktum Çok Ağladım O İyi Olsunda Ben Her Ağrıya Katlanırım
Ne !!! Ben doğumdan hemen yarım saat sonra banyo yapmam için uyarıldım :) hastaneden çıkmadan iki kere çıktığım gün içinde de yaptım abooooouvvv
sızın canınınız ana kız dr görmek ıstemıs anlaşılan..ıyı hadı bahaneyle hasrette gıderdınız
Aynen Geldim Yemek Yedim Yatıyorum Canım Ama Hala Kasıklarım AcıyoÇok geçmiş olsun , dinlen güzel güzel
Kilosu az değil ki ya, zaten boyuna göre otomatik hesaplıyormş makineHaftasına Göre Kilosu Az Geldi Bu Aralar Sadece Patates Yemeyi Düşünüyorum
normal doğum ıcın konusayımNiye o kadar çok banyo yaptırıyorlar acaba?
Oyyy Sorma Çok Korktum Ama Hamileliğim Boyunca İlk Defa Böle Şiddetli Kasık Ağrım Oldu Napcamı Şaşırdım Allah Bidaha Yaşatmasın
normal doğum ıcın konusayım
sancı anında muthıs terliyorsun,dogum yaparken de... ve doğum sonrası adeta fışkırıyor ter vücudundan ..benım eve geldıgımde gıyecek camasırım pıjamam falan kalmamıstıda esımınkılerden gıymıstım dusun 1 2 gun ıcınde doktugum terden..
vücudun kendını toparlaması ıcın
sutunun bollaşması gelmedıyse bıran evvel gelmesı ıcın
bebegının senden tıksınmemesı ıcın.
ve daha bırcok sebepten hergun mutlaka banyo yapılması taraftarıyım..
Kilosu az değil ki ya, zaten boyuna göre otomatik hesaplıyormş makine
sarmayi buzlukdan çikardim kiz : ) nasil yapayim yarim saatde hemde sabahin korundeSarmayı da mı yarım saatte yaptın? Ne formasyonu?
Ben hastanede zorla banyo yaptırılmasına takıldım. Eve gelince yapılır diye düşünmüştüm.
"heee hastane meselesını bılemem..hıc duymadım etrafımda hastanede banyo yapanı acıkcası..Ben hastanede zorla banyo yaptırılmasına takıldım. Eve gelince yapılır diye düşünmüştüm.
eger yenı doğan ıcın öreceksen 3 4 aylıkken gıysın dıye 1 tane bılemedın modele gore 1.5 tam gıdıyor..Canım yaa nako dan ip alıcam da kaç tane alıcağımı bilemiyorum mesela bir hırka veya Yelek için kaç tane gidiyor?
Galiba Öyle Canım Çünkü Ultrasonda,Nts,Tahlilde Bişey Çıkmadı. Ağrı Devam Ederse Gel Dedi. İlkden Kum,taş ve gaz sancısı olabilir dediGeçmiş olsun canım kasık ağrısının nedeni sadece idrar yolları mıymış?
Canım yaa nako dan ip alıcam da kaç tane alıcağımı bilemiyorum mesela bir hırka veya Yelek için kaç tane gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?