2015 Şubat Anneleri

sızın canınınız ana kız dr görmek ıstemıs anlaşılan..ıyı hadı bahaneyle hasrette gıderdınız

Niye o kadar çok banyo yaptırıyorlar acaba?
normal doğum ıcın konusayım
sancı anında muthıs terliyorsun,dogum yaparken de... ve doğum sonrası adeta fışkırıyor ter vücudundan ..benım eve geldıgımde gıyecek camasırım pıjamam falan kalmamıstıda esımınkılerden gıymıstım dusun 1 2 gun ıcınde doktugum terden..
vücudun kendını toparlaması ıcın
sutunun bollaşması gelmedıyse bıran evvel gelmesı ıcın
bebegının senden tıksınmemesı ıcın.

ve daha bırcok sebepten hergun mutlaka banyo yapılması taraftarıyım..

Ben hastanede zorla banyo yaptırılmasına takıldım. Eve gelince yapılır diye düşünmüştüm.

A Aspirin1987 gecmis olsun kuzum yalanci sanci falan mi oldu oyle acaba neyse ki korkulcak hisey yokmus

I ideal gozun aydin kuzum tehlikeyi atlatmissin simdi istirahat ve dikkatle beklesin zamanıñi minikin insallah

Litchi canimcim sen de iyi degilmissin gecmis olsun ruhen ve bedenen tempoya dayanamiyoruz artik iyi olmus rapor isi ben de haftaya alıcam insallah sorun çıkmaz da verir aile hekimim kadin dogumcuma randevuma var daha oyle cat kapi gidemiyom da

fyz35 babacigin nsl oldu nsl gecti operasyon rabbim size bagslasin esirgesin sifalar diliyorum

Sarmayı da mı yarım saatte yaptın? Ne formasyonu?
sarmayi buzlukdan çikardim kiz : ) nasil yapayim yarim saatde hemde sabahin korunde
çocuk bakiciligi için formasyon yapiyorum canim, baslaidgimda hamile deildim, girdik bi yola artik bitene kadar ugrasip sonunu getircem
ilerde eblki lazim olur bi belgem olacak en azindan elimde

Ben hastanede zorla banyo yaptırılmasına takıldım. Eve gelince yapılır diye düşünmüştüm.

Ben de sezeryan oldugum gun aksam saatlerinde banyomu yapmistim hastanede dr izin vermisti esasinda bicok yer izin vermiyor bile cok da iyi gelmisti daha cabuk dinclesmistim zaten o lohusa teri illet bisey kendimden tiksinmistim bikac saatte

"heee hastane meselesını bılemem..hıc duymadım etrafımda hastanede banyo yapanı acıkcası..

Canım yaa nako dan ip alıcam da kaç tane alıcağımı bilemiyorum mesela bir hırka veya Yelek için kaç tane gidiyor?
eger yenı doğan ıcın öreceksen 3 4 aylıkken gıysın dıye 1 tane bılemedın modele gore 1.5 tam gıdıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…