2015 Şubat Anneleri

Mühim bir şey yok aslında biraz nazlanayim dedim telefonda insan bekliyor sözle bile olsa destek ilgi sanırsın hayatin rutin bir halindeyim o kadar havada kalıyor ki halim dedim cok agirlastim zorlaniyorum demiyonuz mu ne alemde bu kızcagiz ki Şakayla karisik takıldim ne akla hizmetse iste e dur daha ikincide böyle olmak icin erken değil mi millet dort bes doğuruyor duyduğum bu yani gulsem mi aglasam mi bilemedim. O kadar özel gorunuyo durumum karşıdan yani.. ablama hele diyecek hic lafim yok bikactir incelik beklmeyi gectim kirdigi potlarla ne camlar devrdi o da evlenip coluk cocuga karscak elbet o zaman başka olur ama is isten gecer tabi yasayip ogrenir elbet

ben de gorcem yarın minnosumu :) inşallah memnun kalırsın ldoktorundan ve hastaneden güzel haberlerle gelelim insallah hepimiz :)
1 kisi daha vardi yarin hast. Gidecek seni hatirliyordum da diger hamisi unuttum.
İnsallah yarin detaylari yazalim nasilmis kuzucuklar...

sıkma canını dicem ama insan ilgi bekliyor haklısın..Evli değil çocuğu yok ablanin belki o yüzden çok anlamiyordr halinden..yine de mutlu olmaya çalış bak ne güzel hsonunu getirdik haftaya da rapor alıp dinleneceksin inşallah kendine gelirsin

Saol kuzummm inş. Valla hayır çokmu evhamlıyız noluyo anlamıyorumki bi arkadaş 2-3 ayda bir gitti dr maşallah çok sağlıklı bebişi oldu geçen hafta

uzulme canim inan uzuldugunle kalirsin. benim annem 2 dakika yurume mesafesinde oturuyor ama komsularim ondan daha ilgililer bana karsi bende annemi oldugu gibi kabul ettim cunku birsey bekledikce uzuluyorum isteyincede anlami olmuyor. Alllahima sukrediyorum herseye destek olan anlayisli bir ese sahibim ....

saol canım anlamasini beklemiyorum zaten de bari yaralar gibi konuşmasin o yeter yeri gelio burda gurbette yedi kat el arkadasim bana kardesten öte kardes oluyor kimim kimsem yok diye insanin gucune giden o yksa zaten kimseden bisey bekldgm yok onu bırakalı cok oldu da ustune koymayn bari dimi surda dogururum.korkum olmasa 37den once gitmezdim kimseye yük olmaya da iste risk alacak durumum yok rabbim hayreylesin

Rabbime bin şükür ki esim var yanimda rabbim bizi birbrmzden eksik etmesin

Hay sen cok yasa e mi sesli guldum bi an iyi geldi su halimle yuxumu guldurdun

Bende onu yeni anladım. Büyümek buna diyorlar heralde. Ya da olgunlaşmak.

Aynen öyle gerci ben bunu daha evvelden de anladimdi da iste insanoglunun en büyük aptaliigi ogrendgni unutmak galiba

Hay sen cok yasa e mi sesli guldum bi an iyi geldi su halimle yuxumu guldurdun

Aynen öyle gerci ben bunu daha evvelden de anladimdi da iste insanoglunun en büyük aptaliigi ogrendgni unutmak galiba
Gül tabii. Boşver ne yapacaksın işte üzül üzül bir şey olmuyor.

yok kizz oyle deil
dogum masasinin kenarina oturuyorsun, omurgalarin arasindan bi tanesine stent takiyolar, ayni serum daki gibi , bantliyoalr orda kaliyor, gerektikçe ordan ilaç veriyolar sanciyi hissetme diye
valla simdi hatirlamiyorum bacaklarimi hissediyormuydum ama sanci ve dikisleri hissetmedim ona eminim : )

Ben şu dikiş işinden korkuyorum yoksa 3 gün sancı çekebilirim. Görünmüyor bir de canlı canlı kesiyorya neden kesiyor sanki ebeler hiç kesmiyor.bence herkes ondan korkuyor o nedenle normal doğum istemiyor
1 ay önce doğum yapan arkadaşım sancılar beni bitirdi doğum çok kolaydı dedi. Doğduktan sonra zaten uyuşturup dikiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…