Allah islah etsin, canim esler bu bdonemlerde degisebilir ama sen dayak var diyosun, sana bu zamanda bunu reva g,ren bir insan normal olamaz... derman kimse yok demissin ailen ile paylas veyya bir yakininla birinden yardim iste veya kimse yoksa yardim edecek ne yapabilirsin yardimci olmaya calisayim.... Ne yazacagimi da bilemedim kitlendim resmen dayak ne demek ya ...Bence haline sukret arkadasim hamile kaldigimdan beri esim 180 derece degisti hatta bazen dayak bile girdi isin icine.derdime derman kimsede yok daha 22 yasindayim ama bu hayat degil yani hamdolsun genede demekten baska care yok.hamile kaldigim gunden beri agliyorum mesela...tek kavga sebebimiz ailesinin yanina gitmek istiyor surekli
yok canim est, netde bakdim hamileler tuketmesin demisler zaten : (Cahillihime ver canım bilmiyordum ne olduğunu. Normalde varmıydı hemoroidin ? Bu haftalarda bu sıkıntılar oluyormuş canım kabızlık ve basur.
Metin E="elbereth61, post: 38159006, member: 100611"]dayak mıverdiği zarar sadece sana değil farkında mı acaba eşin
allah yardımcın olsun canım da niye böyle oldu ki acaba...
midem bulanir diye korkmustumHalis zeytinyağına tuz koyar ekmek bana bana yerdik biz annemle. 1 çay bardağı kadar rahat yerdik iki kişi. Bizde ailece kabız sorunu var malesef. 1 çay kaşığı çok az yani canım
Çok geçmiş olsun canım. Sen kendi kendinin doktoru olmuşsun. Meyvenin çok yaradığını biliyorum ama mesela elmaysa kabuğu ve çekirdeğiyle tümüyle yani. Yenilebilcek her yerini yemek lazım. Ilık su iç bide meyvenin üstüne bi bardak. Sıcağa yakın ılık olsun ben bunun çok faydasını görüyorum.yok canim est, netde bakdim hamileler tuketmesin demisler zaten : (
arada olur kabizligim, bide dogumlardan sonra hemoroid olur zamanla ( 1 sene içinde geçer )
vardi yani , kabiz olmadigin surece bi sorun olmuyor
benim acil bu sorunu çozmem lazim
meyva , yesil yaprakli sebzeler, kuru fasulye falan iyi geliyor yaziyor
valla tok karnina kalkip hepsini yiyebilirim hazirda olsa, o kadar canim yandiki
yeterki geçsin : (((
ne desem bilemedim canim ya, Allah islah etsin kocaniNeyin farkinda neyin degil bilmliyorumfedakarlik yapmiyormusum ben.hep annesine gitmek istiyor orda kalmak istiyor bende gidiyorum kaliyorum ama gitmek istemedigimde sonuc kavga...yeri gelirse dayak! Sonra pisman olsa.ne fayda
Miden bulanmazsa 2-3 kaşık iç canım. Halisse ama. Yoksa zararı olabilir belkimidem bulanir diye korkmustum
gidip bi yemek kasigi falan içiyim bari, ekmek yiyemem ki bu saatde
bugun uç gunde yedigimi karbonhidrati sekeri bi gunde aldim, dikkat etmem lazim : (
Mühim bir şey yok aslında biraz nazlanayim dedim telefonda insan bekliyor sözle bile olsa destek ilgisanırsın hayatin rutin bir halindeyim o kadar havada kalıyor ki halim dedim cok agirlastim zorlaniyorum demiyonuz mu ne alemde bu kızcagiz ki Şakayla karisik takıldim ne akla hizmetse iste e dur daha ikincide böyle olmak icin erken değil mi millet dort bes doğuruyor duyduğum bu yani gulsem mi aglasam mi bilemedim. O kadar özel gorunuyo durumum karşıdan yani.. ablama hele diyecek hic lafim yok bikactir incelik beklmeyi gectim kirdigi potlarla ne camlar devrdi o da evlenip coluk cocuga karscak elbet o zaman başka olur ama is isten gecer tabi yasayip ogrenir elbet
1 kisi daha vardi yarin hast. Gidecek seni hatirliyordum da diger hamisi unuttum.
İnsallah yarin detaylari yazalim nasilmis kuzucuklar...
çok saol canimÇok geçmiş olsun canım. Sen kendi kendinin doktoru olmuşsun. Meyvenin çok yaradığını biliyorum ama mesela elmaysa kabuğu ve çekirdeğiyle tümüyle yani. Yenilebilcek her yerini yemek lazım. Ilık su iç bide meyvenin üstüne bi bardak. Sıcağa yakın ılık olsun ben bunun çok faydasını görüyorum.
Miden bulanmazsa 2-3 kaşık iç canım. Halisse ama. Yoksa zararı olabilir belki
Zaten iki senelik evliyim oncesindede siddete meyillilik vardi ama hemen gonlumu aliyodu simdi kendi hakliliginin derdinde...ne desem bilemedim canim ya, Allah islah etsin kocani
her zaman boylemiydi bu adam ?
Alllah yardimcin olsun ailen arkanda durmazmi haber etsen seni korumazlarmi
Canım benim 22 yaşındasın daha başka bir yolu yok mu bunun hamile kadını dövmek ne demek. Ailene bu konuyu açmalısın. Allah yardımcın olsunBence haline sukret arkadasim hamile kaldigimdan beri esim 180 derece degisti hatta bazen dayak bile girdi isin icine.derdime derman kimsede yok daha 22 yasindayim ama bu hayat degil yani hamdolsun genede demekten baska care yok.hamile kaldigim gunden beri agliyorum mesela...tek kavga sebebimiz ailesinin yanina gitmek istiyor surekli
kizlar kabizim ama oyle boyle deil, 1 saat ugrastim , dogum salonunda bu kadar ikinsam 10 tane çocuk dogururdum
zeytinyagi içtim, malzzeme olsa kendime lavman yapacakdim çok zor durumdaydim,daha once hiç bu kadar zorlandigimi hatirlmaiyorum
uç gundur kan hapini almaya basladim once unutyorum diye almiyordum ,ebe onemli bu hap çok yorgun olursan falan dedi diye almaya abslamistim
bi daha olmamasi için napayim, yardim edin bisey soyleyin
dr un yapacagi bisey olsa valla giderdim,kan bile geldi
agir bi laf diycem simdi senin o koca musvettesine ama neyse seni dahada afzla uzmek istememZaten iki senelik evliyim oncesindede siddete meyillilik vardi ama hemen gonlumu aliyodu simdi kendi hakliliginin derdinde...
valla canim en son ne zamn çikdim hatirlamiyorum ama ihtiyaç hissedince gidiyorum iste , vakdine hiç dikkat etmemistimAkşamları değil de sabahları tuvAlete çıkmayı dene canım.
Bana diyet verdikleri icin suan sinirlar icinde. Aclik 70-85 arasi tokluk 110-160 arasi degusiyor bnm.KaKaç canım şekerin açlık tokluk
Geçmiş olsunyok canim est, netde bakdim hamileler tuketmesin demisler zaten : (
arada olur kabizligim, bide dogumlardan sonra hemoroid olur zamanla ( 1 sene içinde geçer )
vardi yani , kabiz olmadigin surece bi sorun olmuyor
benim acil bu sorunu çozmem lazim
meyva , yesil yaprakli sebzeler, kuru fasulye falan iyi geliyor yaziyor
valla tok karnina kalkip hepsini yiyebilirim hazirda olsa, o kadar canim yandiki
yeterki geçsin : (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?