2015 Şubat Anneleri

Allah islah etsin, canim esler bu bdonemlerde degisebilir ama sen dayak var diyosun, sana bu zamanda bunu reva g,ren bir insan normal olamaz... derman kimse yok demissin ailen ile paylas veyya bir yakininla birinden yardim iste veya kimse yoksa yardim edecek ne yapabilirsin yardimci olmaya calisayim.... Ne yazacagimi da bilemedim kitlendim resmen dayak ne demek ya ...

Cahillihime ver canım bilmiyordum ne olduğunu. Normalde varmıydı hemoroidin ? Bu haftalarda bu sıkıntılar oluyormuş canım kabızlık ve basur.
yok canim est, netde bakdim hamileler tuketmesin demisler zaten : (
arada olur kabizligim, bide dogumlardan sonra hemoroid olur zamanla ( 1 sene içinde geçer )
vardi yani , kabiz olmadigin surece bi sorun olmuyor
benim acil bu sorunu çozmem lazim

meyva , yesil yaprakli sebzeler, kuru fasulye falan iyi geliyor yaziyor
valla tok karnina kalkip hepsini yiyebilirim hazirda olsa, o kadar canim yandiki
yeterki geçsin : (((

Metin E="elbereth61, post: 38159006, member: 100611"]dayak mı verdiği zarar sadece sana değil farkında mı acaba eşin
allah yardımcın olsun canım da niye böyle oldu ki acaba...

Neyin farkinda neyin degil bilmliyorum fedakarlik yapmiyormusum ben.hep annesine gitmek istiyor orda kalmak istiyor bende gidiyorum kaliyorum ama gitmek istemedigimde sonuc kavga...yeri gelirse dayak! Sonra pisman olsa.ne fayda[/QUOTE]
Sana vuran elleri kırılsın ! Hamileyede mi şiddet ya ! Onun çocuğunu taşıyorsun sen. Dua edelim canım sana rabbim yüreğine Allah korkusu versin merhamet ihsan etsin yaptığı kötülüklerin farkına varsın pişmanlık duysun içinde sana söylemesede. Sen üzülmemeye çalış canım içinde ki can için. Çok zor ama napcan. Allah eşine hidayet versin anlayış ihsan etsin. Kıyamam sana ya. Çok üzüldüm şu an.

Halis zeytinyağına tuz koyar ekmek bana bana yerdik biz annemle. 1 çay bardağı kadar rahat yerdik iki kişi. Bizde ailece kabız sorunu var malesef. 1 çay kaşığı çok az yani canım
midem bulanir diye korkmustum
gidip bi yemek kasigi falan içiyim bari, ekmek yiyemem ki bu saatde
bugun uç gunde yedigimi karbonhidrati sekeri bi gunde aldim, dikkat etmem lazim : (

Çok geçmiş olsun canım. Sen kendi kendinin doktoru olmuşsun. Meyvenin çok yaradığını biliyorum ama mesela elmaysa kabuğu ve çekirdeğiyle tümüyle yani. Yenilebilcek her yerini yemek lazım. Ilık su iç bide meyvenin üstüne bi bardak. Sıcağa yakın ılık olsun ben bunun çok faydasını görüyorum.

Neyin farkinda neyin degil bilmliyorum fedakarlik yapmiyormusum ben.hep annesine gitmek istiyor orda kalmak istiyor bende gidiyorum kaliyorum ama gitmek istemedigimde sonuc kavga...yeri gelirse dayak! Sonra pisman olsa.ne fayda
ne desem bilemedim canim ya, Allah islah etsin kocani
her zaman boylemiydi bu adam ?
Alllah yardimcin olsun ailen arkanda durmazmi haber etsen seni korumazlarmi

midem bulanir diye korkmustum
gidip bi yemek kasigi falan içiyim bari, ekmek yiyemem ki bu saatde
bugun uç gunde yedigimi karbonhidrati sekeri bi gunde aldim, dikkat etmem lazim : (
Miden bulanmazsa 2-3 kaşık iç canım. Halisse ama. Yoksa zararı olabilir belki

Onu nasil duzeltebeilirim bilmiyorum.daha onca bana vurduğunda iki aylik hamileydim anneme babama söyledim uzulduler,esimi uyardilar ama sonuc gene ayni artik söylemiyorum. Bide onlarda üzülmesindiyorum.burada okuyorum ya arkadaşları maşallahsubhanallah diyorum.dert ettikleri sşeyler ne güzel şeyler ne hafif.benim imtihanimda bu yani sabir edicem yapacak bisey yok.güzel dilekleriniz için tesekkur ederim dualarinizda unutmayin

Boşver en yakınlarımız bile bazen böyle saçmalıyor işte. Istanbula gittiğinde unuturlar böyle dediklerini.

çok saol canim
sabaha ilk isim bu elmayla ilik su olacak
hatta simdi gidip zeytin yagini içeyim uzerinede ilik su içeyim
kayisiyla elmayida masanin ustune koyum unutmayim
gerçi boyle canim yanarsa her zaman unutmam imkansiz ama neysee

ne desem bilemedim canim ya, Allah islah etsin kocani
her zaman boylemiydi bu adam ?
Alllah yardimcin olsun ailen arkanda durmazmi haber etsen seni korumazlarmi
Zaten iki senelik evliyim oncesindede siddete meyillilik vardi ama hemen gonlumu aliyodu simdi kendi hakliliginin derdinde...

Canım benim 22 yaşındasın daha başka bir yolu yok mu bunun hamile kadını dövmek ne demek. Ailene bu konuyu açmalısın. Allah yardımcın olsun

Akşamları değil de sabahları tuvAlete çıkmayı dene canım.

[="Ruya27, post: 38159631, membiçin 558853"]Canım benim 22 yaşındasın daha başka bir yolu yok mu bunun hamile kadını dövmek ne demek. Ailene bu konuyu açmalısın. Allah yardımcın olsun [/QUOTE]
Sagol tesekkur ederim dua et benim icin :)

Zaten iki senelik evliyim oncesindede siddete meyillilik vardi ama hemen gonlumu aliyodu simdi kendi hakliliginin derdinde...
agir bi laf diycem simdi senin o koca musvettesine ama neyse seni dahada afzla uzmek istemem
yasin da çok gençmis be gulum
çocugunu dogurunca devam ederse babayin evine donsen kabul ederlermiki, aslinda çocugun dogmasini beklemeyede gerek yok ama neyseeee

bi insan, karninda çocugunu tasiyan kadina nasil el kaldirir
anladigim kadariyla ayrilma fikrin yok o zaman ne istiyorsa yap sana dokunmasin nolur , yazikdir gunahdir karnindaki masuma : (((

Akşamları değil de sabahları tuvAlete çıkmayı dene canım.
valla canim en son ne zamn çikdim hatirlamiyorum ama ihtiyaç hissedince gidiyorum iste , vakdine hiç dikkat etmemistim
kan hapinida birakiyorum kansiz klairim daha iyi o aciyi bi daha çekecegime

Geçmiş olsun
Zeytinyağını aç karna içmek daha iyi geliyor diye biliyorum
Bu arada keten tohumunu neden yememek lazımmış? Hem yağlı tohum bağırsaklara iyi gelir hemde şekeri düşürüyor bende almayı düşünüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…