2015 Şubat Anneleri

Süveterin önünü bitirdim. Arkası kaldı :) ya ben bere örmeyi daha çok sevdim sanki:) ama yenidoğan beresi :) bizim sosyete pazarında bi abla var tezgahı var. Ondan bere falan alıp süsleyip kızıma giydiriyorum. Bana teklifte bulunmuştu. Sen yap ben satayım diye. Acaba örgüleri yapıp sattırsammı:) çok seviyorum bişeyler süslemeyi :) özellikle kızımın kıyafetlerini ayakkabılarını şapkalarını saç bantlarını:) kızı olacak hanımlar süsleyin kızlarınızı he:)

Patates pirinc muz hazir gidalar yagli yemek kizartma yememeye calis. Yemekleri hep haslama olarak yiyorum. Bnm aclik sekerim hic yukselmedi tokluk yukselebiliyor bunlardan yedigim zaman. Bana olcu aleti verdiler surekli takip ediyorum gunde 6 kere.

Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar

Zaten iki senelik evliyim oncesindede siddete meyillilik vardi ama hemen gonlumu aliyodu simdi kendi hakliliginin derdinde...
Onlar hep haklıdırlar ve biz hep hakediyoruzdur.. Lafla ve eliyle her ne kadar yeltense de fiziksel şiddet görmedim ama duygusal şiddeti zirvesinde yaşıyorum.. 3 yıldır bomb.k olmuş bi hayatım var.. Ailem gözümün içine bakıyo bırakıp yanlarına döneyim diye ve sanırım öylede olacak çünkü gücüm kalmadı dayanmaya.. Artık kızım var,onun için güçlü olmam lazım.. Allah yardımcımız olsun,bu da bizim imtihanımız işte..

Ayy gözün aydın canım :) Rabbim tez zamanda göğsüne kavuştursun kuzucuklarını,evinize dönün sağlıcakla inşallah

Sana vuramaz bu senin imtihanın falan değil onun hasta oluşundan. Sen sahipsiz yalnız birisi değilsin. Ne kadar sıklıkla tekrarlıyor? Bir an önce korumada olman lazım senin. Bebeğin için onun şiddetinden uzak durman lazım. Birdaha yapacak olursa sakın kaderim deyip durma hemen polise git. Aile ve sosyal politikalar bakanlığına mail yazıp yardım da isteyebilirsin. Eşin normal hareket etmiyor bunu unutma. Senin maşallah dediğin insanlar normal. O yüzden bu senin kaderin falan değil acilen eşinin tedavi görmesi lazım. Artık kendini de değil bebişini düşünmelisin düşünmeliyiz. Ya ailenden birisini yanına çağır doğuma kadar ya da eşin iflah olana kadar yanında kalma

midem bulanir diye korkmustum
gidip bi yemek kasigi falan içiyim bari, ekmek yiyemem ki bu saatde
bugun uç gunde yedigimi karbonhidrati sekeri bi gunde aldim, dikkat etmem lazim : (

Akşamları veya tok karnına yeme bişey ne yiyip içiceksin sabah aç karnına yapmalısın.

valla canim en son ne zamn çikdim hatirlamiyorum ama ihtiyaç hissedince gidiyorum iste , vakdine hiç dikkat etmemistim
kan hapinida birakiyorum kansiz klairim daha iyi o aciyi bi daha çekecegime

Kan hapını bırakma sadece kirli şeyleri tüketmeyi artır o kadar. Sabah çay bardağının beşte biri kadar zeytinyağı koy iç. Ilık sıcağa yakın suyu içine az limon sıkıp iç ama su yarım litreyi bulsun. Hatta sudan önce beş altı tane kayısı ye. Bir iki saat bekle uzan ya da stresli bir iş yapma. Sonra inşallah girersin.

canım gözün aydın allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizlerini

face de yazdığın günden berıdır senden haber bekliyordum..tahmınde etmıstım açıkçası..ıyı olmanıza sevındım.. endıse etme bıran evvel toparlanıp evınıze donersınız ınsaallah..haydı sıranı savdın darısı basımıza.Gozlerın aydın

canım gözün aydın en kısa zamanda sağlıkla kucağına alasin inşallah

Gozunuz aydin canim! Allahim saglikla evi gelmelerini de nasip etsin

günaydın arkadaşlar..
sabaha kadar hıc uyumamış ,sabahta hıçkıra hıçkıra aglamıs bırı olarak perişanlardayım..
benı bu kalcamdakı kramp öldurebılır o derece sıkıntım var.
sırf bu yüzden 3 gundur oturarak namaz kılıyorum..bır 15 dk mutfağı toparlarken ayakta kalmak bıle butun gun canıma okuyo..
oto moka herseye moralım bozuluyor,depresıfım son zamanlarda gucum kuvvetım kalmadı sankı..
esımın sınav gorevı varmış sabahın nurunda kosa kosa oraya gıttı..ben heryer heryerde gene çakıldım kaldım koltuğa

canım inşallah En kisa zamanda çıkarlar kuvezden de sağlıkla kucağına alırsın yavrularını.. allah bagislasin bebişleri size..

o zaman içeride dursun çocuk : ))
e sezeryan nasil olucan sen onda daha çok takiliyor
bana sonda takildimi hatirlamiyorum, hiç farketmedim ki : )

Bişey sorucam peki epidural normal doğumda ıkın deyince nasıl ıkınıyosun,çünkü alt tarafı hiççççç hissetmiyorsun,belden aşağısı yok gibi oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…