Metin E="elbereth61, post: 38159006, member: 100611"]dayak mıverdiği zarar sadece sana değil farkında mı acaba eşin
allah yardımcın olsun canım da niye böyle oldu ki acaba...
2015 Ocak bile bizden geride.2014 şubat anneleri 4700 küsür sayfadalar. Onları bilem geçmişiz yaw :) çenesi düşük bayanlarız sanırım
Ahh canım doğdular demek bebecikler. İkizler erken doğuyormuş zaten. İnşallah tez zamanda toparlanırlar.Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
Sen ve bebeklerin sağlıklısınız çok şükür,gözün aydın canım. Erken oldu diye üzülme Allah'ın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın o fistıkları. Hayat sana ve bebeklerine mutluluk,huzur ve sağlık getirsin inşallahKızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
kızlar bu arada dün gece doğum sancılarım tuttu galiba yine
Allahım ne çektiğimi bile bilmiyorum benden nasıl anne olacak
günaydın canım nasıl doğum sancın tuttu?
Facede nerde yazıyorsunuz. Neden bize de haber vermiyorsunuz yaface de yazdığın günden berıdır senden haber bekliyordum..tahmınde etmıstım açıkçası..ıyı olmanıza sevındım.. endıse etme bıran evvel toparlanıp evınıze donersınız ınsaallah..haydı sıranı savdın darısı basımıza.Gozlerın aydın
valla doğum sancısımı onuda bilmiyorum ama geçen seferde böyle oldu ve doktor doğum sancısı demişti
karnım taş gibi sertleşti bebek aşağı indi bi tarafa toplandı yine ve karnımda aşağı doğru feci bir sancı oldu nefes alamadım ne sağa ne sola ne sırt üstü yatamadım hep aşağı baskı oldu bacaklarıma kasılma indi zaten saat başı kalkıp tuvalete gittim evde biraz gezindim biraz yumuşama oldu
ama hala karnım taş gibi ve bebek sağ altta toplandı
valla doğum sancısımı onuda bilmiyorum ama geçen seferde böyle oldu ve doktor doğum sancısı demişti
karnım taş gibi sertleşti bebek aşağı indi bi tarafa toplandı yine ve karnımda aşağı doğru feci bir sancı oldu nefes alamadım ne sağa ne sola ne sırt üstü yatamadım hep aşağı baskı oldu bacaklarıma kasılma indi zaten saat başı kalkıp tuvalete gittim evde biraz gezindim biraz yumuşama oldu
ama hala karnım taş gibi ve bebek sağ altta toplandı
Facede nerde yazıyorsunuz. Neden bize de haber vermiyorsunuz ya
Valla gizli saklı pek gruplarının var.
Küstük.
aynı şeybasur dedigin hemoroid mi canim yani seymi oluyor
zeytinyagli pamuk acisina mi iyi egliyor yaparim hemen
1 yk zeytinyagini içtim simdide ilik su içiyorum
yarin da suyu bol bol içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?