- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
sorunlu degil uykusu ayagimda falan sallamadim ama simdi keni basina uyumaya alistirmak istemedim tam bebek oncesi. Yoksa yapsa miydimbenim çocuklarimin arasi 19 ay, her konuda zorlandim tek konu hariç, oda buyugun uykusu
bi evde iki çocuk varsa ve biri kendi kendine uyyorsa bu çok ama çokk buyuk bi kolaylik bence ..
saati geldimi odasina koyardim uyurdu bende kuçukle ilgilenirdim ( esim hep çalisiyordu aksamlari, gece 12 de geliyordu simdi oldugu gibi )
yani senin 1 numaraya kendi kendine uyumayi ogretmen lazim ama nasil bilmiyorum ki yasi kuçukkdu hatirladigim kadariyla
ben kizima 4 aylikken ferber yontemini uygulamistim,6 .5 yasinda o gunden beri uyku sorunu yasamadim
olmadi sende kuçuge kendi kendine uyumayi ogretirsin , ikisinden birinin kolay uyumasi lazim akil sagligin için : )
hissetmiyorsun. SOnucta disi de canli canli cekiyorlar ama orayi uyusturuyor. Ayni mantikBen şu dikiş işinden korkuyorum yoksa 3 gün sancı çekebilirim. Görünmüyor bir de canlı canlı kesiyorya neden kesiyor sanki ebeler hiç kesmiyor.bence herkes ondan korkuyor o nedenle normal doğum istemiyor
ben de kokladim dun benzin Sonra kapali otoparktan cikmak istemedim toz kokusuna bayildim. Bi hortum olsa da sulasam suralari dedim esim manyak dedi. cinko eksikliginden de olurmus bunlarmazot kokluyorum , AŞ ermeye gel,
Bebek TIR Şoförü olcak heralde
of o noktaua gelmemek lazim. Gecer ins. Ben de hep kabizim. Demir ilacini da birakmiyorum mecburkizlar kabizim ama oyle boyle deil, 1 saat ugrastim , dogum salonunda bu kadar ikinsam 10 tane çocuk dogururdum
zeytinyagi içtim, malzzeme olsa kendime lavman yapacakdim çok zor durumdaydim,daha once hiç bu kadar zorlandigimi hatirlmaiyorum
uç gundur kan hapini almaya basladim once unutyorum diye almiyordum ,ebe onemli bu hap çok yorgun olursan falan dedi diye almaya abslamistim
bi daha olmamasi için napayim, yardim edin bisey soyleyin
dr un yapacagi bisey olsa valla giderdim,kan bile geldi
herkes birsey yazmis allah yardimcin olsun. Ama gucun varken cozum bulunacakken zulme boyun egersen mazlum olmazsin. Ins bir cikis bulursunBence haline sukret arkadasim hamile kaldigimdan beri esim 180 derece degisti hatta bazen dayak bile girdi isin icine.derdime derman kimsede yok daha 22 yasindayim ama bu hayat degil yani hamdolsun genede demekten baska care yok.hamile kaldigim gunden beri agliyorum mesela...tek kavga sebebimiz ailesinin yanina gitmek istiyor surekli
en birsey takilmadan yapilan dogum normal dogum.kesi de olmayabiliyor ins olmaz bu defa bnim.Ah canım diyeceksin şimdi sen de doğum şekli beğenmiyorsun ama takılan her şeye karşıyım şu sonda işi bile beni sinir ediyor.
yapilacak sey yok diyorsun allah yol gostersin sana ins.Onu nasil duzeltebeilirim bilmiyorum.daha onca bana vurduğunda iki aylik hamileydim anneme babama söyledim uzulduler,esimi uyardilar ama sonuc gene ayni artik söylemiyorum. Bide onlarda üzülmesindiyorum.burada okuyorum ya arkadaşları maşallahsubhanallah diyorum.dert ettikleri sşeyler ne güzel şeyler ne hafif.benim imtihanimda bu yani sabir edicem yapacak bisey yok.güzel dilekleriniz için tesekkur ederim dualarinizda unutmayin
Pek onaylamiyor egitimciler o programi. Cocuklari o noktaya getirmemek onemli. Her seye inatlasan cocugu biz olusturuyoruz sonra mola sandalyesi pek dogru degil.bence bol bol süper dadı programını izlemeliyiz orda da güzel şeyler öğretiyorlar insana.
Masallah canim. Allah saglikla eve getirmenizi nasip etsin en kisa zamandaKızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
Gecmis olsun..günaydın kızlar herkese hayırlı günler
geceden beri sallanıyoruz sabah sabah yine deprem oldu uyku tutmadı benide
bence ihmal etme dr.u ara. Ilac verir gecer sancilarinkızlar bu arada dün gece doğum sancılarım tuttu galiba yine
Allahım ne çektiğimi bile bilmiyorum benden nasıl anne olacak