2015 Şubat Anneleri

gözünüz aydın
kaç saatte doğurdu hemde evde iyi cesaret helal olsun
kendisiyle konuşamadık ben 12 gibi aradım ulaşamayınca eltimi aradım 3,5 saat sonra haber geldi ama kaçta sancı başladı bilmiyorum... 2 yıl önce eltimde evde doğurmuştu kesin görümcemi de o hastaneye göndermemiştir, çünkü eltim bir bebeğini hastanede doğurmuş ve çok sorunlar yaşamış toplam 4 çocuğu var 3ünü evde ve rahat doğurmuş

Bütün gün iki çocuğa bak karnımdaki zaten cabası bittim galiba hastaneye beni almıyorlar babamın yanına mecbur ev grubu bana kaldı
Bu arada anneolmak doğum yapmış galiba gözün Aydın canım sağlıklı bebişler olsun inşallah

Ben hep bu siteden yaparım bu tip alışverişlerimi.. Set almadım ben,kullanılmaz hepsi minicik bebekte diye.. Mustela 500 ml şampuan ve 1+1 kampanyalı vitamin barrier pişik önleyici krem aldım.. 2 tane küçük numune bebek losyonu yollamışlar hediye..

Canım maaasallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarsın insallah...

bende bikaç tanesini eledim kampanya set1 ile bübchen arasında kaldım mustela iyi diyorlar ama bübchen'in de fiyatı uygun Allahım ne zormuş yaa....

canım sen hiç ilac kullanmıyormusun.. ben 3 gun decavit (vitamin ) almadım iki gece bacagıma kramp girdi bagırarak uyandım resme sonra ilaca basladım gecti belki krampların sebebi ilaç almamandır.

masallah kızına... gözun aydın ne guzel koca bebek oldular kuzular...

mıllet evınde catır catır doğursun bız daha hangı dr a gıtsek hangı hastane ıyıykı lerle bogusak..helal olsun yalnız buyuk cesaret
canım sen hiç ilac kullanmıyormusun.. ben 3 gun decavit (vitamin ) almadım iki gece bacagıma kramp girdi bagırarak uyandım resme sonra ilaca basladım gecti belki krampların sebebi ilaç almamandır.
yok guzelım ya hususı dedım dr a gecen kontrolde kanımabaktı gerek yok vıtamıne falan dedı..bı magnezyum vermıstı aylar once 3 4 kez ıctım hıcbır etkı yapmadı bıraktım bende..haftayagıdeyım dıyorum soylıcem takvıye bısey yapsın..dayanılası gıbı degıl cunku..

bacım nıye temızlıge başlamadan once mutfağına gırıp ocağın ustune güzelce sağlıklısından yemeklerını koyup oyle ıslere gırısmıyonkı..dısardan yıye yıye ıcınız kurudu kız.. tamam toplumunda kalkındırılması gerekiyor ama bunu bırtek sen yapamazsın ...

ben patlıcan patates oturtma ve sutlu sehrıye çorbası yaptım

elındentutan yol gösteren bırı olsa sende o ışığı goruyorum ben aslında
Bir tane dogum hikayesi okumustum. Evde kucuk cocugu var diyr ve sancilari evde cekeyin diye hemen hastaneye gitmiyor kadin. Sonra acilma oyle hizli oluyor ki evden cikamadan kafasi gorunuyor bebegin. Baba 112 yi ariyor ordakilerin tarifiyle bebegi cikariyorlar. 112 elemanlari gelince kordonu kesiyor : )
Bana uyar boyle birsey hehe

Hayirli omurlu olsun. Hersey yolundaysa evde dogurulur aslinda hatta en iyisi
toplamda 2-3 kere dr gitmiştir birde çok utangaç birisi kimseye sıkıntısını da anlatmaz yani sorun yaşadıysa da kimsenin haberi olmamıştır bende hala nerde doğurcam kim beni anlar telaşındayım :)

valla banada :) bende şunu anlatayım daha bir kaç gün önce olan olay sancı başladığını tam anlamıyor hissettiğinde ambulansı arıyor ama hastaneye varmadan doğum oluyor :)

valla banada :) bende şunu anlatayım daha bir kaç gün önce olan olay sancı başladığını tam anlamıyor hissettiğinde ambulansı arıyor ama hastaneye varmadan doğum oluyor :)
ahh bıde bana nasıp olsa oylesı akıllara zarar benım sancılar... ama bu sefer bende ınsaAllah sancıları evde karşılamayı ve dayanamayacak hale gelene kadar evde durmayı düşünüyorum.. gercı hastanedede kotu bısey yapmıyorlar ama ne bılıyım boylesı ıyı olur heralde galıba sanırsam..
ılk doğumumda azcık su gelmıstı gece sırf korkumuzdan gıttık hastaneye dr catı muayenesınde kızımın boynuna kordon dolanmısmı dıye bakınca nısan geldı ve sanıyede bır gelen sancılarla 12 saat allammmmmmmmmmmm ya rabbımmmmmmmmm...kafamda delı sorular...

ebe kızımı bana gosterıyor mıllet ılk görüşte ağlıyor falanya hanı.. ben dekı hal su; benım çocuk gorcek halım mı var bırakın da az uyuyumne kadar cok konusuyonuz dıye kızıp durdum ebelere degısık bır tuürüm ben

Canım ya yorma kendini diyecem ama okuldaki anlayıssız yuzunden bişey de diyemiyorum. Allah yardımcın olsun bi izne ayrıl da ben rahatlıcam valla ...

kuzum şu önceki sayfalarda makarna üzerine yaptığın pratik soslardan bahsetmişsin bikaç tanesini bana yaza mısın? kimsenin canı çekmesin özelden yazabilirsin

Bugün Bolonez soslu spagetti yaptım. Yarım soğanı kavurdum kıyma koydum kıyma da kavrulduktan sonra sarmısak salça karabiber tuz pul biber isot ve feslegen koydum üzerine su ekledim öyle pişti :) spagettiyi on dakikada pişirip tereyağladım sos döküp servis yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…