- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
kendisiyle konuşamadık ben 12 gibi aradım ulaşamayınca eltimi aradım 3,5 saat sonra haber geldi ama kaçta sancı başladı bilmiyorum... 2 yıl önce eltimde evde doğurmuştu kesin görümcemi de o hastaneye göndermemiştir, çünkü eltim bir bebeğini hastanede doğurmuş ve çok sorunlar yaşamış toplam 4 çocuğu var 3ünü evde ve rahat doğurmuşgözünüz aydın
kaç saatte doğurdu hemde evde iyi cesaret helal olsun
Ben hep bu siteden yaparım bu tip alışverişlerimi.. Set almadım ben,kullanılmaz hepsi minicik bebekte diye.. Mustela 500 ml şampuan ve 1+1 kampanyalı vitamin barrier pişik önleyici krem aldım.. 2 tane küçük numune bebek losyonu yollamışlar hediye..kızlar size bikaç tane netten sayfa göndericem bi göz atar mısınız hangisini alsam karar veremedim
http://www.dermoeczanem.com/mustela-ayicikli-bebek-bakim-seti
http://www.dermoeczanem.com/mustela-bebek-bakim-seti-islak-mendil-firca-tarak-hediye
http://www.dermoeczanem.com/mustela-merhaba-bebek-seti
http://www.dermoeczanem.com/mustela-kampanya-set1-
http://www.dermoeczanem.com/bubchen-bebisin-gezi-cantasi bi el atın lütfen...
Canım maaasallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarsın insallah...Kızlar ben çarşamba günü doğurdum Bebeklerim şimdi küvez de 7 aylık oldukları için küvez e aldılar durumları iyiye gidiyor cumartesi sancım geldi anlamadım pazar da nişan geldi ambulansla beni hastaneye merkeze yolladı lar 4 cm açılma varmış doğum başlamış 4 gün doğumu durdurmaya çalıştılar ama açılma çarşamba günü 8 cm olunca normal dogumla ikizlerimi doğurdum dua edin siz daha hamilesiniz duaniz kabul olur inşallah bi an once yavrulariım sagliklarini kavussunlar
bende bikaç tanesini eledim kampanya set1 ile bübchen arasında kaldım mustela iyi diyorlar ama bübchen'in de fiyatı uygun Allahım ne zormuş yaa....Ben hep bu siteden yaparım bu tip alışverişlerimi.. Set almadım ben,kullanılmaz hepsi minicik bebekte diye.. Mustela 500 ml şampuan ve 1+1 kampanyalı vitamin barrier pişik önleyici krem aldım.. 2 tane küçük numune bebek losyonu yollamışlar hediye..
canım sen hiç ilac kullanmıyormusun.. ben 3 gun decavit (vitamin ) almadım iki gece bacagıma kramp girdi bagırarak uyandım resme sonra ilaca basladım gecti belki krampların sebebi ilaç almamandır.bunun ıcın dr unun aldıgıbır onlem yokmu..ben hergun kucukbır kase cekırdeklı sıyah uzum yıyorum.. kanyapar derler..kan degerlerım ıyı ama vc ye cıkmamıda kolaylaştırıyor ..ekstra bırvıtamın ılacfalan kullanmadığım ıcın kendımcetakvıye yapıyorum ıste
masallah kızına... gözun aydın ne guzel koca bebek oldular kuzular...Günaydın güzel annisler ve tatlı kuzular :) kontrolden çıktık hersey yolunda çok şükür eylulumuz 1900 gr olmuş :) doğum pozisyonunu da almış donmus kuzum :) kan ve idrar verdim 1 saate onun sonucu cikacak dr ye gostericez o arada da kocise kahvaltı ismarliyim dedim :) enfes bi kahvaltı bizi bekler :) öpüyorum sizleri :)
mıllet evınde catır catır doğursun bız daha hangı dr a gıtsek hangı hastane ıyıykı lerle bogusak..kendisiyle konuşamadık ben 12 gibi aradım ulaşamayınca eltimi aradım 3,5 saat sonra haber geldi ama kaçta sancı başladı bilmiyorum... 2 yıl önce eltimde evde doğurmuştu kesin görümcemi de o hastaneye göndermemiştir, çünkü eltim bir bebeğini hastanede doğurmuş ve çok sorunlar yaşamış toplam 4 çocuğu var 3ünü evde ve rahat doğurmuş
yok guzelım ya hususı dedım dr a gecen kontrolde kanımabaktı gerek yok vıtamıne falan dedı..bı magnezyum vermıstı aylar once 3 4 kez ıctım hıcbır etkı yapmadı bıraktım bende..haftayagıdeyım dıyorum soylıcem takvıye bısey yapsın..dayanılası gıbı degıl cunku..canım sen hiç ilac kullanmıyormusun.. ben 3 gun decavit (vitamin ) almadım iki gece bacagıma kramp girdi bagırarak uyandım resme sonra ilaca basladım gecti belki krampların sebebi ilaç almamandır.
Hayirli omurlu olsun. Hersey yolundaysa evde dogurulur aslinda hatta en iyisioğlumuz olmuş maşallah anneyede bebeğimize de
bacım nıye temızlıge başlamadan once mutfağına gırıp ocağın ustune güzelce sağlıklısından yemeklerını koyup oyle ıslere gırısmıyonkı..dısardan yıye yıye ıcınız kurudu kız..Öldüm bittim geberdm haftalik temizlik ve çamaşır maratonunu bitirmis bulunmaktayım kendimi de tabibu sefer süpürge isini de adamcagızıma yıktım iyi oldu baya ama yine de diger isler belimi bükmeye yetti. Kizanla babası dısardayken yayldım yataga dinlnmeye çalışıyorum yine akşam oldu yine yemek yok bu yeme problemi beni deli ediyooo hayatımın sorunsalı basit bişeyler yapmk lazım da ne
elındentutan yol gösteren bırı olsa sende o ışığı goruyorum ben aslındaHayirli omurlu olsun. Hersey yolundaysa evde dogurulur aslinda hatta en iyisi
Bir tane dogum hikayesi okumustum. Evde kucuk cocugu var diyr ve sancilari evde cekeyin diye hemen hastaneye gitmiyor kadin. Sonra acilma oyle hizli oluyor ki evden cikamadan kafasi gorunuyor bebegin. Baba 112 yi ariyor ordakilerin tarifiyle bebegi cikariyorlar. 112 elemanlari gelince kordonu kesiyor : )elındentutan yol gösteren bırı olsa sende o ışığı goruyorum ben aslında
toplamda 2-3 kere dr gitmiştir birde çok utangaç birisi kimseye sıkıntısını da anlatmaz yani sorun yaşadıysa da kimsenin haberi olmamıştır bende hala nerde doğurcam kim beni anlar telaşındayım :)Hayirli omurlu olsun. Hersey yolundaysa evde dogurulur aslinda hatta en iyisi
valla banada :) bende şunu anlatayım daha bir kaç gün önce olan olay sancı başladığını tam anlamıyor hissettiğinde ambulansı arıyor ama hastaneye varmadan doğum oluyor :)Bir tane dogum hikayesi okumustum. Evde kucuk cocugu var diyr ve sancilari evde cekeyin diye hemen hastaneye gitmiyor kadin. Sonra acilma oyle hizli oluyor ki evden cikamadan kafasi gorunuyor bebegin. Baba 112 yi ariyor ordakilerin tarifiyle bebegi cikariyorlar. 112 elemanlari gelince kordonu kesiyor : )
Bana uyar boyle birsey hehe
masallah ...bugün kontrolümüz vardı 1360 gr 39 cm minik oğlum
ahh bıde bana nasıp olsa oylesıvalla banada :) bende şunu anlatayım daha bir kaç gün önce olan olay sancı başladığını tam anlamıyor hissettiğinde ambulansı arıyor ama hastaneye varmadan doğum oluyor :)
Canım ya yorma kendini diyecem ama okuldaki anlayıssız yuzunden bişey de diyemiyorum. Allah yardımcın olsun bi izne ayrıl da ben rahatlıcam valla ...Soğuktan da olabilir. Pazartesi salı çok ayakta kaldım yorulmuştum Çarşamba iki büklüm okula gittim o gün de sınav varmış akşam yediye kadar kalmam istendi Perşembe yürüyemiycek kadar sancıyodu artık
kuzum şu önceki sayfalarda makarna üzerine yaptığın pratik soslardan bahsetmişsin bikaç tanesini bana yaza mısın? kimsenin canı çekmesin özelden yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?