2015 Şubat Anneleri

hanımlar şişliği olan var mı? 3-4 gündür ben çok fenayım salı günü dr gideceğim sorcam elim ayağım acayip şişti. tuzlu da pek yemiyorum dikkat ediyorum
el ve ayakta sislik,beraberinde de kasinti varsa karaciger enzimlerine bakiyolar. Sadece sislik varsa sifir tuz diyecek. Nerden biliyorum -deneyim :)

Sıkıcı olmaya başladı.. Kendimi yalnız hissediyorum böyle olunca

Bu tariften sonra sekeri olanlar ne yapsin cicim ?

Yok canim ya tarzi böyle hic nazlanmiyoruz ki normal geliyor ona uzakta da olunca o kadar muhimseniyorsun iste anca yorma madem kendini diyorlar

Bosver hocayi rabbim buyuk nasilsa. Kuzucun iyiymis ya cok sukur yorgunlugun gecince biter o agri da insallah

hanımlar şişliği olan var mı? 3-4 gündür ben çok fenayım salı günü dr gideceğim sorcam elim ayağım acayip şişti. tuzlu da pek yemiyorum dikkat ediyorum

Aksamlari oluyor ayaklarimda daha cok salıyı beklmesen coksa git bir hastanede tahlil ver idrara bakiyolardi bir değere

bugün kontrolümüz vardı 1360 gr 39 cm minik oğlum

masallah pasana annesi

ama senin istediğin bir durum değil ki bu sağlık sorunu

Öldüm bittim geberdm haftalik temizlik ve çamaşır maratonunu bitirmis bulunmaktayım kendimi de tabibu sefer süpürge isini de adamcagızıma yıktım iyi oldu baya ama yine de diger isler belimi bükmeye yetti. Kizanla babası dısardayken yayldım yataga dinlnmeye çalışıyorum yine akşam oldu yine yemek yok bu yeme problemi beni deli ediyooo hayatımın sorunsalı basit bişeyler yapmk lazım da ne

oğlumuz olmuş maşallah anneyede bebeğimize de

patates haşladım kavurma yapacağım yanına kahvaltılık çay yeterli
çatı kemiklerim ağrıyor ayakta çok duramıyorum
canımın istediği çok şey vr ama yapacak halde değilim
bugün böyle olsun

Al bendende okadr yani islerimi bitirdim ne yapsamndiye dusunuyorum hergun ne yapsam derdide baska ya

Bolonez soslu spagetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…