2015 Şubat Anneleri

Canim ben de sordum. Dogruymus. Ama ben de 62 cm dogmusum :))

: ))) çati muayanesi bi kaç snaiye surer zaten,kendinide SIKMADIYSAN hiç cnin acimaz normalde
bi dahasina tecrube etmis oldun : )
valla öyleymiş maksimum 20 saniyeydi sanırım , hiç birşeyi de yokmuş
internette çok okumuştum çatı muaynesi oldum kanamam oldu yok doğurdum

valla öyleymiş maksimum 20 saniyeydi sanırım , hiç birşeyi de yokmuş
internette çok okumuştum çatı muaynesi oldum kanamam oldu yok doğurdum
hahahah dogurdummmuu : )))
onu diyenler dogurmamislar hiç hayatinda : )
valla çati muayenesi hangisi bende bilmiyorum ama her ay gittigimde dr altdan bakiyor burdaki doktorlar, hangisi normal muayane hangisi çati bilmiyorumki : ))))
ama ben zaten iki kere normal dogurdum çati kati falan gayet musait olmali, bakmaya gerek yok herhalde

Su nasıl bişey guzum ya,şeffaf mı?

Hayirli aksamlar bayanlar.esimle oturup konustuk ben geçirdiğim sinir krizinden sonra şuanda herşeydaha iyi ve sakin.iyiyim yani :) galiba anladi artik bana zarar verdiğini...
insallah anlamistir canim
bunu anlamak için alim olmaya egrek yok ama neysee
sen bebisine odaklan, sagliklica dogur kucagina al insallah

Benim catim da oldukca musait. Dr bu catiyla kolay dogurursn bebek de ancak 3 kilo demisti. Aslinda bebekler kucuk oluyor cati da genis Avantajliyim

Canım senin haftada 3 gün raporun yok muydu sen o vicdansız kadın yüzünden raporlu olduğun günlerde de mi gidiyosun artık okula?

Nasıl bir muayeneydi canım eliyle mi muayene etti?

Canım senin haftada 3 gün raporun yok muydu sen o vicdansız kadın yüzünden raporlu olduğun günlerde de mi gidiyosun artık okula?

Evet 3 gün raporum vardı hoca görev uzatmamı imzalamamakla tehdit edince hergün gitmeye başlamıştım. Neyse ki uzatmamı imzalamış ama ben de yorgunluk yüzünden kasık ağrısı çektim işte

Benim catim da oldukca musait. Dr bu catiyla kolay dogurursn bebek de ancak 3 kilo demisti. Aslinda bebekler kucuk oluyor cati da genis Avantajliyim
hadi ya kg ya gorede mi degiisyor bu çati
amanin benim çatinin masallahi var o zaman

Çoğunlukla bayanlar tedirgin oluyor kasılıyormus ben vajinal muayeneye alısıgim tedavi süreci geçirdiğm dönemlerden o yuzden gerilmiyorum yeter ki normal doğum icin uygun koşullara gelsin hersey razıyım; )

Vajinal muayene ne ultrason mu yoksa elle mi?

Evet 3 gün raporum vardı hoca görev uzatmamı imzalamamakla tehdit edince hergün gitmeye başlamıştım. Neyse ki uzatmamı imzalamış ama ben de yorgunluk yüzünden kasık ağrısı çektim işte
nasil bi vijdansiz acanim ya bu kadin
dinlenince agrilarin hafifliyor demi
onemli biseye yol açmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…