Canim ben de sordum. Dogruymus. Ama ben de 62 cm dogmusum :))Rabbim bahtindan guldursun gozunuz aydin
Mesajini daha yeni goruyorum ama tesaduf olmus ben de spagetti yapmıştım aksam yemeginde feslegenli domates sosluydu benimki de
Ben de burdan alisveris yapiyorum Mustelalarimizi da burdan aldım. Ben atopik cilde göre alıyorum kendim de büyuk kizim da alerjik oldugumuz icin muhtemelen bu bebis de öyle olacak. kızıma bebekliginden beri kullandigim köpuk sampuanini aldım yenidogan ve bebekler icin olan Pisik kremlerini aldim ve yine atopik alerjik seride cok memnun oldugum vucut sütunu
Hay masallah basketci mi yetstriyon kuzum icindeboyunda yanlislik yok degil mi haftasina gore cok cok uzun geldi masallah. Benim kız dogdugunda 49 cm idi ki kısa degilim esim de epey uzun.genelde ortlma 50 51 arasi doguyorlar bakalım seninki kac cm dogacak annesi
Nisan sümüksü olur derler ama bilemiyorum ki simdi degisik bir akıntı ve agrın varsa doktra danismak en ddoğrusu gibi
masallah kuzuna da sana da
valla öyleymiş maksimum 20 saniyeydi sanırım , hiç birşeyi de yokmuş: ))) çati muayanesi bi kaç snaiye surer zaten,kendinide SIKMADIYSAN hiç cnin acimaz normalde
bi dahasina tecrube etmis oldun : )
hahahah dogurdummmuu : )))valla öyleymiş maksimum 20 saniyeydi sanırım , hiç birşeyi de yokmuş
internette çok okumuştum çatı muaynesi oldum kanamam oldu yok doğurdum
ahh bıde bana nasıp olsa oylesıakıllara zarar benım sancılar... ama bu sefer bende ınsaAllah sancıları evde karşılamayı ve dayanamayacak hale gelene kadar evde durmayı düşünüyorum.. gercı hastanedede kotu bısey yapmıyorlar ama ne bılıyım boylesı ıyı olur heralde galıba sanırsam ..
ılk doğumumda azcık su gelmıstı gece sırf korkumuzdan gıttık hastaneye dr catı muayenesınde kızımın boynuna kordon dolanmısmı dıye bakıncanısan geldı ve sanıyede bır gelen sancılarla 12 saat allammmmmmmmmmmm ya rabbımmmmmmmmm...kafamda delı sorular...
insallah hastane çikisi falan almamissindir canim,onlarin bedeni 54 yada 56 cm e uyarCanim ben de sordum. Dogruymus. Ama ben de 62 cm dogmusum :))
insallah anlamistir canimHayirli aksamlar bayanlar.esimle oturup konustuk ben geçirdiğim sinir krizinden sonra şuanda herşeydaha iyi ve sakin.iyiyim yani :) galiba anladi artik bana zarar verdiğini...
masallah diyorum sana da bebegine de : ))Canim ben de sordum. Dogruymus. Ama ben de 62 cm dogmusum :))
Aldik kuzum hayirlisi olsun. Ben kendi kiyafetlerimden giydircem artik :)insallah hastane çikisi falan almamissindir canim,onlarin bedeni 54 yada 56 cm e uyar
seninkine kuçuk gelir
maasallah bebisine
Benim catim da oldukca musait. Dr bu catiyla kolay dogurursn bebek de ancak 3 kilo demisti. Aslinda bebekler kucuk oluyor cati da genis Avantajliyimhahahah dogurdummmuu : )))
onu diyenler dogurmamislar hiç hayatinda : )
valla çati muayenesi hangisi bende bilmiyorum ama her ay gittigimde dr altdan bakiyor burdaki doktorlar, hangisi normal muayane hangisi çati bilmiyorumki : ))))
ama ben zaten iki kere normal dogurdum çati kati falan gayet musait olmali, bakmaya gerek yok herhalde
Canım senin haftada 3 gün raporun yok muydu sen o vicdansız kadın yüzünden raporlu olduğun günlerde de mi gidiyosun artık okula?Soğuktan da olabilir. Pazartesi salı çok ayakta kaldım yorulmuştum Çarşamba iki büklüm okula gittim o gün de sınav varmış akşam yediye kadar kalmam istendi Perşembe yürüyemiycek kadar sancıyodu artık
Hani ben dün yazdım ya sancım vardı hastaneye gittim alttan muayne etti diye meğer o çatı muaynesiymiş
ben ne kadar safım
Neyseki tecrübe etmiş oldum
Hiç bir zorluğu yokmuş çok basitmiş,haber veriyim dedim
hahahah : )Aldik kuzum hayirlisi olsun. Ben kendi kiyafetlerimden giydircem artik :)
Canım senin haftada 3 gün raporun yok muydu sen o vicdansız kadın yüzünden raporlu olduğun günlerde de mi gidiyosun artık okula?
Insallah hep bole devam eder canim bebeginle hep mutlu 9lunHayirli aksamlar bayanlar.esimle oturup konustuk ben geçirdiğim sinir krizinden sonra şuanda herşeydaha iyi ve sakin.iyiyim yani :) galiba anladi artik bana zarar verdiğini...
hadi ya kg ya gorede mi degiisyor bu çatiBenim catim da oldukca musait. Dr bu catiyla kolay dogurursn bebek de ancak 3 kilo demisti. Aslinda bebekler kucuk oluyor cati da genis Avantajliyim
Çoğunlukla bayanlar tedirgin oluyor kasılıyormus ben vajinal muayeneye alısıgim tedavi süreci geçirdiğm dönemlerden o yuzden gerilmiyorum yeter ki normal doğum icin uygun koşullara gelsin hersey razıyım; )
nasil bi vijdansiz acanim ya bu kadinEvet 3 gün raporum vardı hoca görev uzatmamı imzalamamakla tehdit edince hergün gitmeye başlamıştım. Neyse ki uzatmamı imzalamış ama ben de yorgunluk yüzünden kasık ağrısı çektim işte
el deil yahu parmaklaa : )Vajinal muayene ne ultrason mu yoksa elle mi?
Demek dozajı farklı veriyorlar çünkü ben geçirdiğim operasyonda hiç hissetmedim yürümek ne kelime,sedyeyle getirdiler ve 4 saat sonra hissedebildim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?