Kuru soğan hariç süt yapan yiyeceklere pek düşkünüm ve şimdi canım incir istedi ve kuru dut. Yarın aldıram beyfendiye.Aldigim notlar ..
Anladım canım ben yine de gerilirim sanırım :)
oy kiz begendim ama yoruma elim degmediresim ekledik nie kimse yorum yapmıyor bakım hatunlar küseriz oğluşumla size heee
valla bimiyorumkiBir de yemek yaparken ya da bulaşık yıkarken bir iki yorulduğunu falan Söylediysen anneciğini yoran şeyleri daha çok akıllarında tutuyorlar :)
evet eliyle , çok basit birşeymiş
hiç gerilme , diyorum ya o ana odaklanmak yerine rutin birşey gibi düşünürsen anlamıyorsun
şahsen bende öyle oldu
çok sancım vardı ve bebeğimin başı çok aşağıdaydı
haliyle erken doğumdan şüphelendi
bi muayne etmek istiyorum dedi
iki parmağıyla ileri geri yaptı ama o kadar kısa sürdüki
ben adına alttan muayne dedim meğer bildiğin çatı muaynesiymiş :)
Ah canım yaaaEvet 3 gün raporum vardı hoca görev uzatmamı imzalamamakla tehdit edince hergün gitmeye başlamıştım. Neyse ki uzatmamı imzalamış ama ben de yorgunluk yüzünden kasık ağrısı çektim işte
Ooooo. Hangi hastane hangi doktor o ya ? İçtiğin ilaçlara yazıkben yıllarca astım tedavisi gördüm meğersem astım değilmişim gülermisin ağlarmısın
Meraba .. Başlığı görünce yazmadan gecemedimbende sizlerin arasında olabilirdim haziranda hamile olduğumu öğrenmiştim ilk gebeligimdi çok mutlu olmuştum Doğumum da doğum gunume denk geliyordu (15 şubat) mutlulugum ikiye katlanmisti .. Ama 8haftalikken Kalp atışını alamadık bebegimin k kürtaj oldum yıkıldım insanin sevincinin böylesine büyük bir sevincin mutluluğunun yarıda kalması çok aci vericiydi su an yine hamileyim sizlerin arasında değilim (şubat anneleri) ama haziran annelerinin arasindayim inş bu kez allahım tamamına erdirir bana dua edin güzel anneler hayırlı doğumlar diliyorum hepinize sağlıkla alin kucaklariniza bebislerinizi inş.
evet karsın köyünde canım genelde evde doğum yapıyorlarKarsta mı? Geçen biri artık evde doğum yok daha diyordu. Varmış demek
ben dün tartıldım 85 olmuşumHahaha kizlar 14 kiloyu devirmisim. Bakin bunu da soylemeyi unutmusum. 68.7 ile basladim. 82.6 ydim bugun(((
oy kiz begendim ama yoruma elim degmedi
masallah canim ikinizede
subat basi dogum için çok asiri deil bence gobegin
benimki seninkini dover dermisimmm
Meraba .. Başlığı görünce yazmadan gecemedimbende sizlerin arasında olabilirdim haziranda hamile olduğumu öğrenmiştim ilk gebeligimdi çok mutlu olmuştum Doğumum da doğum gunume denk geliyordu (15 şubat) mutlulugum ikiye katlanmisti .. Ama 8haftalikken Kalp atışını alamadık bebegimin k kürtaj oldum yıkıldım insanin sevincinin böylesine büyük bir sevincin mutluluğunun yarıda kalması çok aci vericiydi su an yine hamileyim sizlerin arasında değilim (şubat anneleri) ama haziran annelerinin arasindayim inş bu kez allahım tamamına erdirir bana dua edin güzel anneler hayırlı doğumlar diliyorum hepinize sağlıkla alin kucaklariniza bebislerinizi inş.
canım çok eski eskişehirdeydim yazık tabii gelde dr.a güvenOoooo. Hangi hastane hangi doktor o ya ? İçtiğin ilaçlara yazık
lansınoh göğüs ucu kremi hakkında bilgisi olan var mı
dogumdan bir ay önce kullanılınca çatlama vs olmuyormuş
alsam mı kararsız kaldım
arkadaşlar birisi akıntıdan bahsetmiş ya benimde öle kıvamlı yumurta beyazı gibi ama rengi su gibi hali değil, beyazımsı böle hafifte bir sarımsılık oluyor bazen ama benim bu akıntılar 28.haftadan sonra böle çok ayakta dururken oluyor birden birazcık geliyor çamaşırımı ıslatıyor öle az az sızıntı gibi değilde birden bir parça geliyor ıslatıyor önceden çişimi altıma kaçırıyorum sanıyordum bakıyordum ki öle akıntı olmuş. Ama dr.a daha gitmediğim için soramadım ama öle arada bnmde ağrılarım oluyor kasıklarımda belimde bazen karnım sertleşiyor bebişim geçen kontrolden bu yana kasıklarıma daha çok baskı yapıyor bazen içerde resmen mesaneme mesaneme vuruyor alttan çişimi yapacak gibi hissediyorum. Ama akıntım arttı yani ama kötü bişi olduğunu pek sanmıyorum. Ama 12 aralıkta gittiğimde bakalım dr. ne dicek bu gelişmelere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?