- 12 Ocak 2014
- 4.001
- 2.902
- 448
- 35
Şu an öyle yapıyorum canım. Dün baya bi güzellikle konuştum. Kayınvalidem aşağıda olduğu için sakinliğimi korudum sesim gitmesin diye. Ben eşimi ikna ediyorum ama ne oluyosa bi anda değişiyo. Ailesine hayır diyemiyo galiba. İki arada kalıyo kırmamaya çalışıyo iki tarafıda. Çok sağolun hepiniz.Ah yavrucan senin Kocanın ve ailesinin kafa yapısından kan beynime sıçrıyor ama öyle görmüş yetişmiş bundan sonra zor değilir.
Zıtlaşarak, sen ben meselesine dökmeden güzellikle çözmeye çalış bence.
valla fatıh ısmını koymana musade etmeyebılırler ama babanınkıne bısey diyemezler cunku sende kp ınınkını koyuyorsunAklım da fatih ismi var, onumu koydurayım vazgeçmezse babamın adını mı ? Babamın adı da sahabe adı mesud ismi. Bide ben hep isim seçerken kimlerin kullandıpına ve anlamına bakıyorum, şsim koymanın öok önemli olduğunu düşünüyorum
Çok yüksek ateş değil ama var gibi hafif bebise zarar verir mi ki canım ya? ateş işi sakat diyince korktumnormal grip oksuruk falan atlatirizda ates isi sakat canim hamilelikde
yarina duzelmezsen git mutlaka dr a .. çok geçmis olsun
bende oyle tez canli insanlara imrenirim ama yapi meselesii galibarelax olmak azıcıkta bana ugrasa ne varkafama koymayım yeterkı hemen o an yapmam lazım..duramam kaynar altımda resmen..sinir oluyorum bu tezcanlılıgıma.
gecen halı kaymış koltuk var ustunde.esıme aynen soyle dedım hemensımdı kalkıp halıyı düzeltmezsen ben öle kala daolsa kendım yapıcamhuyumu bıldıgınden yazık kalktı sırtından terler aktı duzelttı
şu üçüncü şahıslar ne diye karışırlar isim koyma işine
eşin fikrinden döner mi bilemem ama sen kv ile bi konuş açık açık istemediğini söyle
Eşinin ailesi nereli?Kaynpederim isminin konulmasını istiyor zaten. Bütün sülaleyede cengiz demişler. Bana sordular bayramda ismi ne olacak diye muhammed enes dedim hani cengiz olcaktı dediler hep. Ki eşim baa kesin bişey dememişti bile. Bu adam hep ikili oynuyo galiba ya. Onlara yalakalık yapıyo bana kötü olmamaya çalışıyo. Beni çıldırtacak bu gidişle. Kavgayla ağlamayla çözemedim. Güzellikle ığraşıyorum şimdi. Son çırpınışlarım bunlar fayda verdi verdi yoksa cazgırlığa soyulcam yine.
polar hem terletır hem terı çekmez kı buda lohusalıkta hıcıstemeyecegın seydır..dıye dusun
bu hıssı nıyeyse bende cok yasarım :)
gormedim o yorumu
evim kuçuk tabiki, burda yasadiysan gormusudnur sizin evlere gore çok kuçuk, 84 m² hepi topu : ) buarada evler hep boyle
Benimkide kesilip atılsa keşke. Bu sıkıntı beni mahvediyo ya. Yavrumu ismiyle bi sevemedim yeminle. Oğluşum yavruşum diyorum hep. Esoba ablacım emeğim diyo krizantemcik ablacım eylülcüm diyo ben yavrum deyip geçiyomvalla fatıh ısmını koymana musade etmeyebılırler ama babanınkıne bısey diyemezler cunku sende kp ınınkını koyuyorsun
erkek olduğunu ogrendıgınde esımde bı zarf attı bana babamın ısmını koyalım cart curt dıye..ben nasıl bır bakış atmışsam yanınada senın babanın ısmını koyalım dedıbır aıleye yeterde artar bıle bu ısımler dedım kestırıp attım..
valla canim normalde ben atesten korkmam ama hamile olunca huylaniyorum bayaÇok yüksek ateş değil ama var gibi hafif bebise zarar verir mi ki canım ya? ateş işi sakat diyince korktum
bence kp yerınde kv ıle konuşmalı..nıyetını bellı etmelı..sımdı adama senı sevıyom ama adını sevmıyom koymakta ıstemıyom demesı bılmıyorum ama kp tarafından pekte makul karşılanmaz gıbı..gene kendı kp ve kv sını en ıyı kendısı tanır ..hangısı yle mantık cercevesınde konusabılecekse onulakonussun derım..Kp istiyor da sen ona neden konulmasını istemediğini anlatacaksın işte. Adamla bir gün oturup konuş diyorum. Onun ismini sevdiğini söyle ama Cengiz handan dolayı koymak istemediğini belirt. Onu ikna edersen o sülaleyi ikna eder. Eşini sakın araya sokma. Kp halleder bu işi. Sen de onu ikna edebilirsin bence.
ben böyle degıldımmmmmmm yasarkennn oldummmmmmmbende oyle tez canli insanlara imrenirim ama yapi meselesii galiba
elimde deil vallaaa : )
Bu gidişimizde konuşsam o zaman ? Bi şandımı denerim hiç yoktan. Çok seviyom çokta çekiniyom bide adamdan.Kp istiyor da sen ona neden konulmasını istemediğini anlatacaksın işte. Adamla bir gün oturup konuş diyorum. Onun ismini sevdiğini söyle ama Cengiz handan dolayı koymak istemediğini belirt. Onu ikna edersen o sülaleyi ikna eder. Eşini sakın araya sokma. Kp halleder bu işi. Sen de onu ikna edebilirsin bence.
heybabam heyyyyEvet Fransa'da evler küçük olduğu için öyle deme cüretini göstermiştim canımBizimki de 50 metrekareydi bir oda bir salon mutfak banyo Türkiye'de evler çok geniş 120 metrekare civarı genelde üç oda bir salon iki banyo şeklinde. Temizle temizle bitmiyor
Aklım da fatih ismi var, onumu koydurayım vazgeçmezse babamın adını mı ? Babamın adı da sahabe adı mesud ismi. Bide ben hep isim seçerken kimlerin kullandıpına ve anlamına bakıyorum, şsim koymanın öok önemli olduğunu düşünüyorum
kışın soğuk günlerde olabılır belkı..ama bızım bebeler kıs sonuna gelecek evınde zaten hamam gıbı olur gerek duyarmısın kı ?sabahlığı polar ince kaba değil.. pijaması penye.. 3 lü takım ..yinede kullanılmaz mı sabahalık kısmı
Görümceme karışmamışlar bana karışıyolar. Çokmu yumuşak duruyorum acaba.şu üçüncü şahıslar ne diye karışırlar isim koyma işine
eşin fikrinden döner mi bilemem ama sen kv ile bi konuş açık açık istemediğini söyle
yok canım pijaması alt-üst penyee.. üst sabahlığı ceket tarzı o polar askıda pek albenisi yoktu ama mankenin üstünde pek şık göründü gözüme
emek isimmi pireliBenimkide kesilip atılsa keşke. Bu sıkıntı beni mahvediyo ya. Yavrumu ismiyle bi sevemedim yeminle. Oğluşum yavruşum diyorum hep. Esoba ablacım emeğim diyo krizantemcik ablacım eylülcüm diyo ben yavrum deyip geçiyom
gorumcenede kendi kp i karismistir belkiGörümceme karışmamışlar bana karışıyolar. Çokmu yumuşak duruyorum acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?