Ben yeni inci den aldım canım. Malı çok güzel ve çekmedi
evet ev isinde relax sayilirim biraz ama evi her gun supururum, bulasik falan biriktirmem makine yikiyor zatenEe bu hayat yıpratmıyor mu? Boş duramıyorsun,oturup dinlenmiyorsun.hadi normalde neysede hamileyken zor. Bir ev sildim süpürsüm perişan oldum.
Sen,mattika,şerefraz çok yoruluyormuş gibi geliyorsunuz bana geleceğimden endişe ediyorum
MaRaL biraz daha relaks sanki.
Dün kayınvalidem geldi sabahtan görümcemin çocuğuyla az önce gittiler. Çok yoruldum çok yorgunum. Yavrum kıpır kıpır. Dün gece yatarken eşime isim konusunu bi kez daha açtım. Cengiz koymana karışmıyorum ama onca müslüman katili bi adamla muhammed ismini yanyana koyman hiç doğru değil dedim. Beni zaten saymıyorsun dedim. Fatih isminde karar kıldığımı söyledim. Hemen imternete girdi bana iyi bi isim olduğunu ispatlamak için ama baktı ki haklıyım anlamı önemli vs.gbi laflar söyledi en sonunda da daha 2 ayımız var biraz daha düşünelim ismi dedi. Bi umut oldu benim için. Dua edin ne olur vazgeçsin. Çok rahatlıycam valla. Bu konuları konuşurken arada ikinci oğlumuzun adını ya mustafa ya rasul koyalım ddi. Muhammed mustafa rasul isimleride hep kayınvalidemin nişanlı olduğumdan beri erkek torunum olursa koycam dediği isimler. Niye hep senin ailen koyuyo benim ailem karışmıyo ben baabmın ismini koymak için diretmiyorum dedim sen gelin geldin bize dedi. Ben gelin geldim ben doğuruyorum bel ağrılarını bulantıları kusmaları sen çekmedin azıcıkta bana danışsan fena mı olur dedim. Biraz ikna oldu ama sanırım eşimin ailesi dolduruyo onuduymadım ama öyle hissediyorum. Cengiz olacak diye diretirse bende babamıismini şart koşayım mı sizce ? Çok kanıma dokunuyo ısrarcı olmaları onların isim koymaları. Bu arada cengiz kayınpederimin ismi. Cevap yazarsanız fikir verirseniz çok mutlu olurum. Hepimize hayırlı krampsız akşamlar..
normal grip oksuruk falan atlatirizda ates isi sakat canim hamilelikdeKendi kendime nazar ettim..iyi hiç hastalanmadan gecicek heralde hamilelik dedim bgn bi donuyorum bi ateşim çıkıyor boğazım ağrıyor tüm kemiklerim sizliyordışarda mis gibi hava vardı tam gezmelik ben burnumu dışarı çıkaramadım tüm gün yataktaydim bi de yarın is var nasıl gidilcekse offf offf
Ben senın yerınde olsam vazgecıremıyorsam kötü olmam ama mutlaka kendı babamın ısmınıde koydururm.ve çocuğuma hep kendı koydugum ısımle hıtap ederım.bu devırde hala Allahım yarabbımDün kayınvalidem geldi sabahtan görümcemin çocuğuyla az önce gittiler. Çok yoruldum çok yorgunum. Yavrum kıpır kıpır. Dün gece yatarken eşime isim konusunu bi kez daha açtım. Cengiz koymana karışmıyorum ama onca müslüman katili bi adamla muhammed ismini yanyana koyman hiç doğru değil dedim. Beni zaten saymıyorsun dedim. Fatih isminde karar kıldığımı söyledim. Hemen imternete girdi bana iyi bi isim olduğunu ispatlamak için ama baktı ki haklıyım anlamı önemli vs.gbi laflar söyledi en sonunda da daha 2 ayımız var biraz daha düşünelim ismi dedi. Bi umut oldu benim için. Dua edin ne olur vazgeçsin. Çok rahatlıycam valla. Bu konuları konuşurken arada ikinci oğlumuzun adını ya mustafa ya rasul koyalım ddi. Muhammed mustafa rasul isimleride hep kayınvalidemin nişanlı olduğumdan beri erkek torunum olursa koycam dediği isimler. Niye hep senin ailen koyuyo benim ailem karışmıyo ben baabmın ismini koymak için diretmiyorum dedim sen gelin geldin bize dedi. Ben gelin geldim ben doğuruyorum bel ağrılarını bulantıları kusmaları sen çekmedin azıcıkta bana danışsan fena mı olur dedim. Biraz ikna oldu ama sanırım eşimin ailesi dolduruyo onuduymadım ama öyle hissediyorum. Cengiz olacak diye diretirse bende babamıismini şart koşayım mı sizce ? Çok kanıma dokunuyo ısrarcı olmaları onların isim koymaları. Bu arada cengiz kayınpederimin ismi. Cevap yazarsanız fikir verirseniz çok mutlu olurum. Hepimize hayırlı krampsız akşamlar..
pijama mağazaya gelmiş ama çeşit cok yoktu yakası yuvarlak falan bi magaza açılmış yeni baya ceşit vardı erdem in pijamasıydı güzeldi aldım çekme olmaz dedi satıcı bakalım göreceğiz
haluk bayramın polarlı 3lü takımı vardı onuda epey begendim ama nedense almadan cıktım şimdi aklım kaldı haftaya belki onuda alırım şuan cok kızıyorum kendime niye onuda almadım diye bazen böyle tutukluk yaşarım alışverişte eve gelincede pişman olurum
benım esımde yanaşmadı oncelerı..ama dırettım etrafımızdaki orneklerı gosterdım baya bı ılımlıbakıyor sımdı..bırde esımın en yakın arkadaşının da 1 aylık oglu var.1 aydır kocaelı de cocugu sünnet edecek dr arıyorlar.esım onlardanda etkılendı..evet cok cabuk iyilesiyorlar gobekleri dusmeden pipisler iyilesiyor. esim istemedi ilk once ama ablamin oglu tikaniklik yuzunden genel anestezi ile sunnet olunca sicak bakmaya basladi lokal yapiyorlar yeni dogana.
Ah yavrucan senin Kocanın ve ailesinin kafa yapısından kan beynime sıçrıyor ama öyle görmüş yetişmiş bundan sonra zor değilir.Dün kayınvalidem geldi sabahtan görümcemin çocuğuyla az önce gittiler. Çok yoruldum çok yorgunum. Yavrum kıpır kıpır. Dün gece yatarken eşime isim konusunu bi kez daha açtım. Cengiz koymana karışmıyorum ama onca müslüman katili bi adamla muhammed ismini yanyana koyman hiç doğru değil dedim. Beni zaten saymıyorsun dedim. Fatih isminde karar kıldığımı söyledim. Hemen imternete girdi bana iyi bi isim olduğunu ispatlamak için ama baktı ki haklıyım anlamı önemli vs.gbi laflar söyledi en sonunda da daha 2 ayımız var biraz daha düşünelim ismi dedi. Bi umut oldu benim için. Dua edin ne olur vazgeçsin. Çok rahatlıycam valla. Bu konuları konuşurken arada ikinci oğlumuzun adını ya mustafa ya rasul koyalım ddi. Muhammed mustafa rasul isimleride hep kayınvalidemin nişanlı olduğumdan beri erkek torunum olursa koycam dediği isimler. Niye hep senin ailen koyuyo benim ailem karışmıyo ben baabmın ismini koymak için diretmiyorum dedim sen gelin geldin bize dedi. Ben gelin geldim ben doğuruyorum bel ağrılarını bulantıları kusmaları sen çekmedin azıcıkta bana danışsan fena mı olur dedim. Biraz ikna oldu ama sanırım eşimin ailesi dolduruyo onuduymadım ama öyle hissediyorum. Cengiz olacak diye diretirse bende babamıismini şart koşayım mı sizce ? Çok kanıma dokunuyo ısrarcı olmaları onların isim koymaları. Bu arada cengiz kayınpederimin ismi. Cevap yazarsanız fikir verirseniz çok mutlu olurum. Hepimize hayırlı krampsız akşamlar..
evet ev isinde relax sayilirim biraz ama evi her gun supururum, bulasik falan biriktirmem makine yikiyor zaten
bide yemegim mutlaka olur oglen aksam .. geri kalan zaman çocuklari okula gotur getir , esimin dukkan alisverisine yardim oyle geçiyor bende ..
evi silme yi her gun yapamam hiç sevmiyorum : ))
utuyude birikdiriyorum baayaa
benim koca hiç yardimci olmaz ev isinde,bende elimden geldigi kadar ayparim kendimi SIKAMAM valla, motor takacak halim yok
polar hem terletır hem terı çekmez kı buda lohusalıkta hıcıstemeyecegın seydır..dıye dusunpijama mağazaya gelmiş ama çeşit cok yoktu yakası yuvarlak falan bi magaza açılmış yeni baya ceşit vardı erdem in pijamasıydı güzeldi aldım çekme olmaz dedi satıcı bakalım göreceğiz
haluk bayramın polarlı 3lü takımı vardı onuda epey begendim ama nedense almadan cıktım şimdi aklım kaldı haftaya belki onuda alırım şuan cok kızıyorum kendime niye onuda almadım diye bazen böyle tutukluk yaşarım alışverişte eve gelincede pişman olurum
Kaynpederim isminin konulmasını istiyor zaten. Bütün sülaleyede cengiz demişler. Bana sordular bayramda ismi ne olacak diye muhammed enes dedim hani cengiz olcaktı dediler hep. Ki eşim baa kesin bişey dememişti bile. Bu adam hep ikili oynuyo galiba ya. Onlara yalakalık yapıyo bana kötü olmamaya çalışıyo. Beni çıldırtacak bu gidişle. Kavgayla ağlamayla çözemedim. Güzellikle ığraşıyorum şimdi. Son çırpınışlarım bunlar fayda verdi verdi yoksa cazgırlığa soyulcam yine.Ben hala bu isim işini çözecek kişinin kp olduğunu düşünüyorum. Eşin çözemez o yıllarca bu isimleri dinlemiş borç biliyor üstüne. Kp ile yalnız konuşup rahatsız olduğunu söylemelisin bence. Yoksa isim Cengiz kalıcak. İstediğin kadar müslümanları öldüren adam de o isim bir kere kp nin adı. Onu koymak isteyeceklerdir eşin bile.
gormedim o yorumuEv işlerine yetişebiliyorsan belki de evin küçüktür yorumunu yapmıştım canım
bizde de var öyle çok eski bi memur adamın dediğine uysak her işimiz yanlış olur o derece herseyden bihaberIste bunu bizim memur bilmiyo:) ben, sagolun senin ve serefnazin uyarisiyla temkinli olucam lakin bilmemesi cok ilginc, cunku eski bir memur.
Aklım da fatih ismi var, onumu koydurayım vazgeçmezse babamın adını mı ? Babamın adı da sahabe adı mesud ismi. Bide ben hep isim seçerken kimlerin kullandıpına ve anlamına bakıyorum, şsim koymanın öok önemli olduğunu düşünüyorumBen senın yerınde olsam vazgecıremıyorsam kötü olmam ama mutlaka kendı babamın ısmınıde koydururm.ve çocuğuma hep kendı koydugum ısımle hıtap ederım.bu devırde hala Allahım yarabbım
Polar diye almamışsındır belki. Pamuklu tercih etmişsindir. Çok terleme oluyor belki polar iyi bir seçim olmayabilir. Ben sateni de bu yüzden eleyebilirim.
relax olmak azıcıkta bana ugrasa ne varevet ev isinde relax sayilirim biraz ama evi her gun supururum, bulasik falan biriktirmem makine yikiyor zaten
bide yemegim mutlaka olur oglen aksam .. geri kalan zaman çocuklari okula gotur getir , esimin dukkan alisverisine yardim oyle geçiyor bende ..
evi silme yi her gun yapamam hiç sevmiyorum : ))
utuyude birikdiriyorum baayaa
benim koca hiç yardimci olmaz ev isinde,bende elimden geldigi kadar ayparim kendimi SIKAMAM valla, motor takacak halim yok
eheheh aynen oyle cicim : )Bence onun evi küçüktür çabuk bitiyodur işi. Türkiye'deki evler de kocaman anacım
Dün kayınvalidem geldi sabahtan görümcemin çocuğuyla az önce gittiler. Çok yoruldum çok yorgunum. Yavrum kıpır kıpır. Dün gece yatarken eşime isim konusunu bi kez daha açtım. Cengiz koymana karışmıyorum ama onca müslüman katili bi adamla muhammed ismini yanyana koyman hiç doğru değil dedim. Beni zaten saymıyorsun dedim. Fatih isminde karar kıldığımı söyledim. Hemen imternete girdi bana iyi bi isim olduğunu ispatlamak için ama baktı ki haklıyım anlamı önemli vs.gbi laflar söyledi en sonunda da daha 2 ayımız var biraz daha düşünelim ismi dedi. Bi umut oldu benim için. Dua edin ne olur vazgeçsin. Çok rahatlıycam valla. Bu konuları konuşurken arada ikinci oğlumuzun adını ya mustafa ya rasul koyalım ddi. Muhammed mustafa rasul isimleride hep kayınvalidemin nişanlı olduğumdan beri erkek torunum olursa koycam dediği isimler. Niye hep senin ailen koyuyo benim ailem karışmıyo ben baabmın ismini koymak için diretmiyorum dedim sen gelin geldin bize dedi. Ben gelin geldim ben doğuruyorum bel ağrılarını bulantıları kusmaları sen çekmedin azıcıkta bana danışsan fena mı olur dedim. Biraz ikna oldu ama sanırım eşimin ailesi dolduruyo onuduymadım ama öyle hissediyorum. Cengiz olacak diye diretirse bende babamıismini şart koşayım mı sizce ? Çok kanıma dokunuyo ısrarcı olmaları onların isim koymaları. Bu arada cengiz kayınpederimin ismi. Cevap yazarsanız fikir verirseniz çok mutlu olurum. Hepimize hayırlı krampsız akşamlar..
Kaynpederim isminin konulmasını istiyor zaten. Bütün sülaleyede cengiz demişler. Bana sordular bayramda ismi ne olacak diye muhammed enes dedim hani cengiz olcaktı dediler hep. Ki eşim baa kesin bişey dememişti bile. Bu adam hep ikili oynuyo galiba ya. Onlara yalakalık yapıyo bana kötü olmamaya çalışıyo. Beni çıldırtacak bu gidişle. Kavgayla ağlamayla çözemedim. Güzellikle ığraşıyorum şimdi. Son çırpınışlarım bunlar fayda verdi verdi yoksa cazgırlığa soyulcam yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?