2015 Şubat Anneleri

Ben yeni inci den aldım canım. Malı çok güzel ve çekmedi

pijama mağazaya gelmiş ama çeşit cok yoktu yakası yuvarlak falan bi magaza açılmış yeni baya ceşit vardı erdem in pijamasıydı güzeldi aldım çekme olmaz dedi satıcı bakalım göreceğiz
haluk bayramın polarlı 3lü takımı vardı onuda epey begendim ama nedense almadan cıktım şimdi aklım kaldı haftaya belki onuda alırım şuan cok kızıyorum kendime niye onuda almadım diye bazen böyle tutukluk yaşarım alışverişte eve gelincede pişman olurum

evet ev isinde relax sayilirim biraz ama evi her gun supururum, bulasik falan biriktirmem makine yikiyor zaten
bide yemegim mutlaka olur oglen aksam .. geri kalan zaman çocuklari okula gotur getir , esimin dukkan alisverisine yardim oyle geçiyor bende ..
evi silme yi her gun yapamam hiç sevmiyorum : ))
utuyude birikdiriyorum baayaa
benim koca hiç yardimci olmaz ev isinde,bende elimden geldigi kadar ayparim kendimi SIKAMAM valla, motor takacak halim yok

Ben hala bu isim işini çözecek kişinin kp olduğunu düşünüyorum. Eşin çözemez o yıllarca bu isimleri dinlemiş borç biliyor üstüne. Kp ile yalnız konuşup rahatsız olduğunu söylemelisin bence. Yoksa isim Cengiz kalıcak. İstediğin kadar müslümanları öldüren adam de o isim bir kere kp nin adı. Onu koymak isteyeceklerdir eşin bile.

normal grip oksuruk falan atlatirizda ates isi sakat canim hamilelikde
yarina duzelmezsen git mutlaka dr a .. çok geçmis olsun

Ben senın yerınde olsam vazgecıremıyorsam kötü olmam ama mutlaka kendı babamın ısmınıde koydururm.ve çocuğuma hep kendı koydugum ısımle hıtap ederım.bu devırde hala Allahım yarabbım

Polar diye almamışsındır belki. Pamuklu tercih etmişsindir. Çok terleme oluyor belki polar iyi bir seçim olmayabilir. Ben sateni de bu yüzden eleyebilirim.

evet cok cabuk iyilesiyorlar gobekleri dusmeden pipisler iyilesiyor. esim istemedi ilk once ama ablamin oglu tikaniklik yuzunden genel anestezi ile sunnet olunca sicak bakmaya basladi lokal yapiyorlar yeni dogana.
benım esımde yanaşmadı oncelerı..ama dırettım etrafımızdaki orneklerı gosterdım baya bı ılımlıbakıyor sımdı..bırde esımın en yakın arkadaşının da 1 aylık oglu var.1 aydır kocaelı de cocugu sünnet edecek dr arıyorlar.esım onlardanda etkılendı..

Ah yavrucan senin Kocanın ve ailesinin kafa yapısından kan beynime sıçrıyor ama öyle görmüş yetişmiş bundan sonra zor değilir.
Zıtlaşarak, sen ben meselesine dökmeden güzellikle çözmeye çalış bence.

Ev işlerine yetişebiliyorsan belki de evin küçüktür yorumunu yapmıştım canım

polar hem terletır hem terı çekmez kı buda lohusalıkta hıcıstemeyecegın seydır..dıye dusun
bu hıssı nıyeyse bende cok yasarım :)

pirelideve seni çok iyi anliyorum canim, biz nisanliyken esim baabsinin ismini koyamak istedigini derdi oglu olursa,$ansimdan benden once eltide olmadi erkek doguran kaldi benim ustume, çok ugrastim , agladim , istemedim, ne isimle ne kp le bi derdim yokdu ama esimin diretmesi yuzunden isimden sogudum, kesinlikle istemiyordum o ismi ..
sonuç yanina kendi istedigim ismi koydum,fransada birinci siradaki isim soylenir ( Tr de tam tersi galiba ) bende kp in adini ikinci siraya yazdirdim nufusa
çocuk adini ahmet emre biliyor ama okulda emre diyolar,okul disinda herkes ahmet emre biliyor ama emre denilir genelde
esim o kadar diretti ahmet demez hiç, bi buyuk kayinim bide kp le kv ahmet diyor ogluma ..

yani hamile halinle kendini uzme,yanina uysun yada uymasin istedigin içine sinen bi isim bul koy, kocanda kabul eder insallah ikinci ismi ..

ben ilk kizima annemin ismini koydugum halde bu kadar zorlandim, sende o durumda yok

bu arada babayin ismi ne ?

Kaynpederim isminin konulmasını istiyor zaten. Bütün sülaleyede cengiz demişler. Bana sordular bayramda ismi ne olacak diye muhammed enes dedim hani cengiz olcaktı dediler hep. Ki eşim baa kesin bişey dememişti bile. Bu adam hep ikili oynuyo galiba ya. Onlara yalakalık yapıyo bana kötü olmamaya çalışıyo. Beni çıldırtacak bu gidişle. Kavgayla ağlamayla çözemedim. Güzellikle ığraşıyorum şimdi. Son çırpınışlarım bunlar fayda verdi verdi yoksa cazgırlığa soyulcam yine.

Ev işlerine yetişebiliyorsan belki de evin küçüktür yorumunu yapmıştım canım
gormedim o yorumu
evim kuçuk tabiki, burda yasadiysan gormusudnur sizin evlere gore çok kuçuk, 84 m² hepi topu : ) buarada evler hep boyle

Iste bunu bizim memur bilmiyo:) ben, sagolun senin ve serefnazin uyarisiyla temkinli olucam lakin bilmemesi cok ilginc, cunku eski bir memur.
bizde de var öyle çok eski bi memur adamın dediğine uysak her işimiz yanlış olur o derece herseyden bihaber

Ben senın yerınde olsam vazgecıremıyorsam kötü olmam ama mutlaka kendı babamın ısmınıde koydururm.ve çocuğuma hep kendı koydugum ısımle hıtap ederım.bu devırde hala Allahım yarabbım
Aklım da fatih ismi var, onumu koydurayım vazgeçmezse babamın adını mı ? Babamın adı da sahabe adı mesud ismi. Bide ben hep isim seçerken kimlerin kullandıpına ve anlamına bakıyorum, şsim koymanın öok önemli olduğunu düşünüyorum

Polar diye almamışsındır belki. Pamuklu tercih etmişsindir. Çok terleme oluyor belki polar iyi bir seçim olmayabilir. Ben sateni de bu yüzden eleyebilirim.

yok canım pijaması alt-üst penyee.. üst sabahlığı ceket tarzı o polar askıda pek albenisi yoktu ama mankenin üstünde pek şık göründü gözüme

relax olmak azıcıkta bana ugrasa ne varkafama koymayım yeterkı hemen o an yapmam lazım..duramam kaynar altımda resmen..sinir oluyorum bu tezcanlılıgıma.
gecen halı kaymış koltuk var ustunde.esıme aynen soyle dedım hemensımdı kalkıp halıyı düzeltmezsen ben öle kala daolsa kendım yapıcamhuyumu bıldıgınden yazık kalktı sırtından terler aktı duzelttı

şu üçüncü şahıslar ne diye karışırlar isim koyma işine
eşin fikrinden döner mi bilemem ama sen kv ile bi konuş açık açık istemediğini söyle

Kp istiyor da sen ona neden konulmasını istemediğini anlatacaksın işte. Adamla bir gün oturup konuş diyorum. Onun ismini sevdiğini söyle ama Cengiz handan dolayı koymak istemediğini belirt. Onu ikna edersen o sülaleyi ikna eder. Eşini sakın araya sokma. Kp halleder bu işi. Sen de onu ikna edebilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…