relax olmak azıcıkta bana ugrasa ne varkafama koymayım yeterkı hemen o an yapmam lazım..duramam kaynar altımda resmen..sinir oluyorum bu tezcanlılıgıma.
gecen halı kaymış koltuk var ustunde.esıme aynen soyle dedım hemensımdı kalkıp halıyı düzeltmezsen ben öle kala daolsa kendım yapıcamhuyumu bıldıgınden yazık kalktı sırtından terler aktı duzelttı
Benim şansımada eşim tek erkek. Bütün isim heveslerini benim çocuğuma saklamışlar. Bideşöyle bişey var muhammed ismini annesi istiyo o kesin placak zaten cengiz de olacakmış babası istiyo bende isim koyunca oluyo 3 isim. E çok uzun okunca ya kimliğe benim dediğimi yazdırmazsapirelideve seni çok iyi anliyorum canim, biz nisanliyken esim baabsinin ismini koyamak istedigini derdi oglu olursa,$ansimdan benden once eltide olmadi erkek doguran kaldi benim ustume, çok ugrastim , agladim , istemedim, ne isimle ne kp le bi derdim yokdu ama esimin diretmesi yuzunden isimden sogudum, kesinlikle istemiyordum o ismi ..
sonuç yanina kendi istedigim ismi koydum,fransada birinci siradaki isim soylenir ( Tr de tam tersi galiba ) bende kp in adini ikinci siraya yazdirdim nufusa
çocuk adini ahmet emre biliyor ama okulda emre diyolar,okul disinda herkes ahmet emre biliyor ama emre denilir genelde
esim o kadar diretti ahmet demez hiç, bi buyuk kayinim bide kp le kv ahmet diyor ogluma ..
yani hamile halinle kendini uzme,yanina uysun yada uymasin istedigin içine sinen bi isim bul koy, kocanda kabul eder insallah ikinci ismi ..
ben ilk kizima annemin ismini koydugum halde bu kadar zorlandim, sende o durumda yok
bu arada babayin ismi ne ?
Babamın adı mesudpirelideve seni çok iyi anliyorum canim, biz nisanliyken esim baabsinin ismini koyamak istedigini derdi oglu olursa,$ansimdan benden once eltide olmadi erkek doguran kaldi benim ustume, çok ugrastim , agladim , istemedim, ne isimle ne kp le bi derdim yokdu ama esimin diretmesi yuzunden isimden sogudum, kesinlikle istemiyordum o ismi ..
sonuç yanina kendi istedigim ismi koydum,fransada birinci siradaki isim soylenir ( Tr de tam tersi galiba ) bende kp in adini ikinci siraya yazdirdim nufusa
çocuk adini ahmet emre biliyor ama okulda emre diyolar,okul disinda herkes ahmet emre biliyor ama emre denilir genelde
esim o kadar diretti ahmet demez hiç, bi buyuk kayinim bide kp le kv ahmet diyor ogluma ..
yani hamile halinle kendini uzme,yanina uysun yada uymasin istedigin içine sinen bi isim bul koy, kocanda kabul eder insallah ikinci ismi ..
ben ilk kizima annemin ismini koydugum halde bu kadar zorlandim, sende o durumda yok
bu arada babayin ismi ne ?
Görümcemin kayınpederi yok vefat etmiş. Kayınvalidesi de çok mülayim. Karıkoca bulup koydular isimleri, benim ailem karışmaz ama cengizden de memnun değiller farkındayımgorumcenede kendi kp i karismistir belki
sana senin ailen kariisiyirmuki canim
hoppalaa.. o olmadi iste , 3 isim nasil olucak canimBenim şansımada eşim tek erkek. Bütün isim heveslerini benim çocuğuma saklamışlar. Bideşöyle bişey var muhammed ismini annesi istiyo o kesin placak zaten cengiz de olacakmış babası istiyo bende isim koyunca oluyo 3 isim. E çok uzun okunca ya kimliğe benim dediğimi yazdırmazsabenim bulduğum 2.değil 3.isim oluyo yani
İsmiyle hitap ediyo manasında söyledim. Esoba abla koyunca isim olacak :)emek isimmi pireli
@esoba emek ne demek, ilk defa duyyorum bu ismi
yani emegin anlamini biliyorumda çocukda farklimiki : )
Kv ile konuşmasın kadınlar bu işi büyütür. Sonra kızcağıza boşuna kızmasınlar.
bu arada biz isim konacagi zaman kp arayip ne koyalim diyoruz : ))
baslarda itiraz ettim ama esim dedi formalite icabi babam karismaz , simdiye kadar kimseye karismadi falan dedi
ikisindede sorduk gerçekten adam karismadin siz bilisiniz oglum dedi ..
ama dogurduugn çocugun ismini gidip kp e sormak ne kadar saçma yawsss
valla canim çok karisikmis senin bu isim konusuGörümcemin kayınpederi yok vefat etmiş. Kayınvalidesi de çok mülayim. Karıkoca bulup koydular isimleri, benim ailem karışmaz ama cengizden de memnun değiller farkındayım
İnternette yazan anlamlarada güvenemiyorum. Binbir farklı mana çıkartıyorlarKimlerin kullandığından çok anlamına bakmak lazım sanırım. Bazı isimlere bazı insanlar hiç yakışmıyor mesela.
kiz koyu harfli yeri anlayamadim ben : )Maraş'lı büyüdüğe belki ben geçende iki isim koyalım bebişe dediğimde eşim oğlumuz olursa iki isim düşünürüz dedi :) babasının ismini koyamaz ama çünkü babasının ismî benim erkek eski erkek arkadaşımın ismidedesinin ismini koyabilir o da güzel bir isim zaten
kışın soğuk günlerde olabılır belkı..ama bızım bebeler kıs sonuna gelecek evınde zaten hamam gıbı olur gerek duyarmısın kı ?
Benim düşüncelerime tercüman oldun. Allah razı olsun kayınpederim hiçbişeyimizi eksik etmez daha az önce eşime ayrı bana ayrı harçlık verdi de gitti gelirkende 2 poşet marketten malzeme almış kalitelilerinden. Dediğin gbi herşeyi düşünüp herşeye karışıyorlar. Bebeğe bana doğum için şimdiyr kadar 1500 e yakın harcama yaptılr bile. Böyle oluncada karşı gelmek isteyince çok zorlanıyorum. Nankör gbi mi olurum diye. Minnet altında kalmaktan hiç hoşlanmıyorumEşinin ailesi nereli?
Kiminin faydası olmaz,kimi de her şeyi düşünür ama her şeye de karışır.
Ortası yok bu işlerin sanırım.
Faydasız olmaları daha iyi sanki.
İnsan ne yapıyorsa kendi yapmalıki kimseye minneti olmasın.
Neresinden tutsam elimde kalıyo işte.valla canim çok karisikmis senin bu isim konusu
insallah hakkindan gelebilirsin
Bu gidişimizde konuşsam o zaman ? Bi şandımı denerim hiç yoktan. Çok seviyom çokta çekiniyom bide adamdan.
Şu an öyle yapıyorum canım. Dün baya bi güzellikle konuştum. Kayınvalidem aşağıda olduğu için sakinliğimi korudum sesim gitmesin diye. Ben eşimi ikna ediyorum ama ne oluyosa bi anda değişiyo. Ailesine hayır diyemiyo galiba. İki arada kalıyo kırmamaya çalışıyo iki tarafıda. Çok sağolun hepiniz.
Kayınvalidemle adım aynı :) o şansları yok işte :) kendi adımı kızıma veremem ya.hoppalaa.. o olmadi iste , 3 isim nasil olucak canim
esin tek erkekse kp isminden kurtulusun yok sen kv isminden kurtulmaya bak ona konsantre ol en iyiis
bi dahakine onu koyalim falan de,bi dahakine kim ole kim gala, kiz olur belki bi dahakine : )
Neresinden tutsam elimde kalıyo işte.dua edin bana ya.
Amin sağolasın canım. Doğuma gitmeden eşimi ikna etmeliyim yoksa benden habersiz kimşiğe farklı yazdırırlarİnşallah senin istediğin gibi olur canım. Ilerde pişman olmaktansa şimdi konuşmak iyidir. Israr ederlerse de Allah hayırlısını versin inşallah.
Umutsuz vaka mı diyorsun ?Bence kendini daha üzme, Cengiz den kurtulabileceğini sanmıyorum .. Bnmki de kp ismi oluyor da ondan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?