Tekrar gunaydin arkadaslar msjimi sabaha karsi yazdigim icin cvp alamadim..bebegin kontrolu 27 haftalikken yapildi ve 1800 kg geldi..sekerim falan da normal..sizce neden bu kadar iri ? normal dogum yapqmam mi acep?
merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bende şubat annesi olucam 30. haftamdayım sizi takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum tabi beni de aranıza kabul ederseniz
Günaydın kizı okula bıraktım saglik ocağındann da bes günlük raporumu aldım geldim pek bir mutluyum oyle ki ne yapcagimi sasrdim oturup tv keyfi tekrar yatıp uyumak mı vesaire:) sanırim uyku daha cazip geliyor inşallah dalabilirim tabii.
hepimize güzel bir hafta diliyorum saglikla
Canım benim, ne yapsak bilemedim ki. Belki hamileliktendir mide bulantısı. Çıkarırken basınç oluyor tabii limonlu su yapsan her gün. Yani içtiğin suya hep limon sıksan çok değil ama tansiyonunu etkilemesin. Belki o mideyi rahatlatır.
Gunaydin kizlar. Dogum egitiminin 2. Gunune gidiyorum. Gec kaldim tabii biraz gece uyuyamayinca hafta sonu da annem geldi bebek odasini temizledik esyalarini yikayip utuleyip yerlestirdik cok sukur. Herseyi annem yapmasina ragmen yaninda dolanirken bile yoruldum :/ karisan dolaplarimi duzenledi adam etti evimi gitti saolsun:) iyice pasakliya bağlamisim ben tabii ofis de evin icinde olunca.