2015 Şubat Anneleri

Bu takvim önden gidiyor yaw. 32. Hafta diyor ama 32 haftaya olucak Dr öyle söyledi.
Ee 31+ 3 ama işte 32 deniyor. Benim Dr da 32 demiyor artısıyla söylüyor ama benim zaten usg de 34 haftalık çıkıyor adama 32 yi kabul ettiremiyorum.

günaydın arkadaşlar...
bugun kendımı daha ıyı hıssedıyorum..ıslerı koca ya yaptırmak bayabaya işe yaramış gorunuyor...

Benim eşim bursaya gitti sabah. Sekizde burdaydı 8:15 gemlik çok değişik oluyor. 15 dk da şehir değiştirmek.
Gelir bizim zentinler,yağlar

Gunaydin diycem ama 3 ten beri uyyamiyorum arkadaslar gruba yeni katildim ne yapmam lazim ? :))
muhtarlıktan ikametkah ilmühaberi yle adlıyeden temız kâğıdı getırmen gerekiyor
oyyy benim cankuşumda 110 tane ter bezi, 15 yağ bezi, 3300 ısıya duyarlı hücre varmış , Allah'ım sen büyüksün
oyyy anası gurbannnnn
Midem bulanmıyor durup dururken acı su geliyor. Sonrası işte...
Bir de işin kötüsü her çıkardığımda idrar da kaçıyor. Ped kullanıyorum artık.
bende kusunca altıma kaçıranlardan degıl bıldıgın işeyenlerdenım ..basınçla neremden ne çıkıyor kontrol bıle edemiyorum kendımı...
bana hemsıre ekmegın kabuğunu yememı onermıstı mıde aşıdı ıcın..sünger gorevı yapıyormu s

Kızlarrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) sağlıklı mutlu güzel haberli hafta olsun herkese

Tekrar gunaydin arkadaslar msjimi sabaha karsi yazdigim icin cvp alamadim..bebegin kontrolu 27 haftalikken yapildi ve 1800 kg geldi..sekerim falan da normal..sizce neden bu kadar iri ? normal dogum yapqmam mi acep?

Yeni doktoruna sor sen bunları. İlaç milaç verir belki. Geçmiş olsun..

Günaydın kizı okula bıraktım saglik ocağındann da bes günlük raporumu aldım geldim pek bir mutluyum oyle ki ne yapcagimi sasrdim oturup tv keyfi tekrar yatıp uyumak mı vesaire:) sanırim uyku daha cazip geliyor inşallah dalabilirim tabii.
hepimize güzel bir hafta diliyorum saglikla

Canım benim, ne yapsak bilemedim ki. Belki hamileliktendir mide bulantısı. Çıkarırken basınç oluyor tabii limonlu su yapsan her gün. Yani içtiğin suya hep limon sıksan çok değil ama tansiyonunu etkilemesin. Belki o mideyi rahatlatır.

Kibar olsun diye kaçırmak dedim.

Gunaydin kizlar. Dogum egitiminin 2. Gunune gidiyorum. Gec kaldim tabii biraz gece uyuyamayinca hafta sonu da annem geldi bebek odasini temizledik esyalarini yikayip utuleyip yerlestirdik cok sukur. Herseyi annem yapmasina ragmen yaninda dolanirken bile yoruldum :/ karisan dolaplarimi duzenledi adam etti evimi gitti saolsun:) iyice pasakliya bağlamisim ben tabii ofis de evin icinde olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…