- 12 Ocak 2014
- 4.006
- 2.937
- 448
- 35
Amin inşallah canım. Sağolunuzkavgasız gürültüsüz çözersiniz inşallah bu kadar güzel ve özel anları ne hale getiriyorlar yaaa
Amin sağolasın canım. Bi yol buluncakta , orta yol olur inşaallahSlm kizlar bende tum gun pijama baktim sinunda icine sinen bi tane aldim aqua nin pijama takimi sabahlik emzorme sutyeni ve 2 tane hamile kilodu aldim kafam rahatladi
pirelideve canim allah sabir versin sana sinir oluyorum herseye mudahale eden kv kp lere millete ne ya sanki onlarin cocugu onlar dogurcak hey allahim insallah orta yolu bulursunuz cnm
S Sond bayildim canim ya gule gule saglikla kullansin prensesin
Bak seninle dogum tarihleri ayni bebislerin:)Amin sağolasın canım. Bi yol buluncakta , orta yol olur inşaallah
Ya bu bendekide boleBende ayaktayım daha. Kociş ve kız uyudu. Ama içimde bî çocuk değil canavar var galiba tövbe estağfirullahDurmuyo bu kız sürekli hareket halinde. Dayıyo kendini bi tarafa kasıyo. Arada dayanamıyorum ahh ufff ses çıkarıyorum, eşimde hayırdır geliyomu diye dalga geçiyo:) venim Elifim hiç böyle bu kadar değildi yahu.
Sabah erken kalkmaya karar verdim. Erkenim saat 10:00 :) kahvaltımı yapıp, yemeğimi koycam evi bi süpürüp örgümün başına geçmeyi planlıyorum inşaAllah yani:)
Aa ewt. Dikktimi celp etmemiş nedense :) seninkinide okuyabilirim artık kendimden önce. Hangi şehirdeyiz canım ?Bak seninle dogum tarihleri ayni bebislerin:)
Ist anadolu yakasindayim cnm o nefes kesilmesi sirt ustu yatunca oluyo bendeAa ewt. Dikktimi celp etmemiş nedense :) seninkinide okuyabilirim artık kendimden önce. Hangi şehirdeyiz canım ?
aa kiz bak ben onu tamamen unuttum
probiyotik dedigin su a.tivia deilmi
yarin aliyim yeyim ben onuu
Yarin kefir ve pırasa gunu ilan ediyorumben de probiyotik yoğurtları (activia gibi) tavsiye ederim . ve bir de kefir.. süt yerine bunlar çok daha iyi iş görür. pırasa ye bir de cidden lif oranı çok yüksek
Gebelik şekerin mi var?ilk sordugum uyelik sorusunu hallettim..Ama annelere bir sorum daha olacak..en son 27 haftalikken kontrole gittim ve doktor bebegin 1800 gr oldugunu soyledi.bu hfta sonuna tekrar gidicem..sizce fazla degil mi ? Hep bakiyorum net.ten 3 -4 hafta onden gidiyo
Yapacağın bir şey yok kalkıp tur atıp yeniden deneyceksin.Gunaydin diycem ama 3 ten beri uyyamiyorum arkadaslar gruba yeni katildim ne yapmam lazim ? :))
Erkek fikri almak daha iyi oldu sanki. Çok sağol canım. Hepi topu iki ayım kaldı iyi değerlendirmem lazım. Bu işi sizindeyardımınızla çözeceğim inş.
Günaydın canlar.
Benden başka kusan var mı?
Sabah sabah aç karnına bu da ne ki?
İyiki ben hiç kusmadım dedim.
Madem uyandık takvim okuyalım
Süpersin vallaha güldüm çokk yaa sizleriin ne kadaar buyukki bunalıma sokmayın beni zatenn kaynanam göbegn sivri sivri dyıp duruyo şişirip gezcem yakında
Yarin kefir ve pırasa gunu ilan ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?