2015 Şubat Anneleri

Amin sağolasın canım. Bi yol buluncakta , orta yol olur inşaallah

Ya bu bendekide bole uyutmadi beni ilk kizim cok sakindi cok hareketde etmezdi dogdu ayni sakinligini devam ettirdi bunlar kudurgan olucak galiba

ilk sordugum uyelik sorusunu hallettim..Ama annelere bir sorum daha olacak..en son 27 haftalikken kontrole gittim ve doktor bebegin 1800 gr oldugunu soyledi.bu hfta sonuna tekrar gidicem..sizce fazla degil mi ? Hep bakiyorum net.ten 3 -4 hafta onden gidiyo

Gebelik şekerin mi var?

Günaydın canlar.
Benden başka kusan var mı?
Sabah sabah aç karnına bu da ne ki?
İyiki ben hiç kusmadım dedim.

Erkek fikri almak daha iyi oldu sanki. Çok sağol canım. Hepi topu iki ayım kaldı iyi değerlendirmem lazım. Bu işi sizindeyardımınızla çözeceğim inş.

İnşallah canım ne sıkıntın varsa hep eşinle paylaş inşallah birbirinize destek olup sıkıntıları birlikte aşarsınız.

Günaydın canlar.
Benden başka kusan var mı?
Sabah sabah aç karnına bu da ne ki?
İyiki ben hiç kusmadım dedim.

Günaydın mideni üşütmüş olabilir misin yine? Diş plağımı sabahları her çıkardığımda öğürüyorum ama kusmadım.

Süpersin vallaha güldüm çokk yaa sizleriin ne kadaar buyukki bunalıma sokmayın beni zatenn kaynanam göbegn sivri sivri dyıp duruyo şişirip gezcem yakında

yok benim ki de fazla değil normal hiç bunalıma girme şekerim manken hamileler gibiyim de : ))

Yarin kefir ve pırasa gunu ilan ediyorum

Sabah ılık sıcağa yakın suyun içine biraz limon sıkıp iç canım. Su yarım litre falan olsun. Hatta öncesinde kuru kayısı ya da erik yersen daha iyi olur. Sonra sakince uzan bekle. Bir iki saate çalışır inşallah barsakların. Beklerken kahvaltı da yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…