2015 Şubat Anneleri

Benim eşimde Elifime hamileyken hep " Allahım hayırlısıyla eli ayağı düzgün bir kız evlat nasip et" diye dua ederdi. Çok istedi kız olmasını. Rabbimde nasip etti. Bundada ben erkek olsun istiyordum ama bi kızım daha olacak inşaAllah. Kızıma yoldaş olacak. Doktor kızınız olacak dediğinde eşimdede bendede farklı bi sevinç oldu. Rabbim hemen verdi sevgisini içimize. Birde ben dualarımda hep şunu söylüyorum " Allahım, önce seni seven sonra bizi seven hayırlı bir evlat nasip et". hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize.

ben her gittiğimde cuma gidiyorum eşimde bnle geliyor.

bir öncekinde 28+2 idi dr.um sıkıntın olmazda 4 hafta snra gel demişti. Bu cumada işte 32+2 olacak.

esımın bugun ders prog.ı degısmıs pazartesı 11 den sonra bos bende haftaya pazartesı gıdeyım o zaman..32+6 oluyor benımde

Her gün içtimamı vermek zorundayım onu istedi hoca o zaten bir stres yapıyor ama onu görmezden gelsem herşey lehime rahat gibi bilemedim yaw.

Biz mutlu hissedelim ki bebişler de mutlu olsun di mi Allah hep yüzümüzü güldürsün inşallah. Ruhumuz hep huzurlu mutlu olsun inşallah.

Canım okulda üst üste birkaç gün yorgunluk oldu onun üstüne kasık ağrılarım başladı sancı olarak giriyordu doğrulamıyordum yürüyemiyodum. Dr bu hafta için rapor verdi dinleniyorum şimdi.
cok gecmis olsun... guzelce dinlen....

Bacım sen benden betersin evde duramazsın.
Ağrın sızın olmazsa gidersin. Hoş ha evde oturmuşsun ha işte

Ayy ben heyecanlandım bi ann seniin az kalmıış
10 güncük var aramızda canım inşAllah sağlıkla gelsinler vakitlice

esımın bugun ders prog.ı degısmıs pazartesı 11 den sonra bos bende haftaya pazartesı gıdeyım o zaman..32+6 oluyor benımde
Hımm bizde eşimin prog. göre işte cumaları gidiyoruz canım. inşAllah güzel hbrler ile geliriz

Biz mutlu hissedelim ki bebişler de mutlu olsun di mi Allah hep yüzümüzü güldürsün inşallah. Ruhumuz hep huzurlu mutlu olsun inşallah.

Aynen öle lütfen sende stresli ruh halini at annesi bebiş için şöle uzat ayaklarını salebini yap hüphüp götür içindeki şekerede takılma okadar, bende çok severek içiyorum salebi dışarda cafede fln.İçindeki şekerdi yok okuldu yok başka stres yapacak şeyleri getirmeden aklına senin eşinin bebeğinin sğalıklı oluşuna şükrederek içini huzurla doldur ve kendini bebeğini dinle bu gece mutlu ol onun için, göbüşünü ovala onla konuş hisseder o annesi

tum moralım sıfırlandı..
face dekendılıgınden acılan videolardan bırı açıldı..bır dadı 1,5-2 yaslarındakı kız çocuğuna yemek yedırıyor..çocuk sonra durup dururken kusuyor kadın koltuktan fırlatıyor oyle seyler yapıyorkı ağlamaktan mahvoldum 1 dk nın ıcınde kapattım hemen..kızıma sarıldım oyle ağladım oyle ağladım kı..

içim tıtredı adeta.

ben de ilk cocugumun kiz olmasini cok istedim hep de kiz hissetmistim Allah nasip etti simdi 9 yasinda koca kiz oldu... kiz annesi olmak muthis birsey bazen bakislarimizla bile anlasiriz. kizlar babaya duskundur evet ama anneye hic kiyamazlar benim kizim hep benim yanimdadir simdi hamileyim diye nasil yardim etmeye calisiyo.
bu hamileligimde ilk ogrendigimde oglum olacak dedim yine yaqnilmadim.... Rabbim evlatlarimiza uzun saglikli omurr nasip etsin insallah///

Ben lebriz hale ye gidiyorum. Arkadasim da onunla dogum yapti cok memnundu. Dogum ucreti normal 950 sezeryan 1950. Epidural istenirse arti 300. Muayene ucreti 50tl.

kızlar eşim kadınlar kulubüne takmış durumda,benle dalga geçiyor,topik açacakmış,2015 şubat babaları diye :) :) :)
Eheheh benim eşimde aynı. Merak ediyo ne okuyorsun diye geliyo yanıma,bende adı üstü kadınlar kulübü sen okumayamazsın diyorum sinir oluyo :))

Haftasonu arkadaşlar izletti o videoyu bana.çok kötü oldum, iyi halt ettiniz zaten bakıcıya nasıl bırakacam yavrumu diye düşünüyodum şimdi iyice paranoyak olurum ben dedim.
Çocuğun babası bakıcıdan şüphelenip gizli kamera koymuş videoyu izleyincede kadını hastanelik edinceye kadar dövmüş.

görmedim galiba tamam canım sağol

Kızlar bir arkadaşım süt sağma makinesini gönderdi sağolsun. Medela marka, aparatlarını kaynatmam yeterli mi yoksa motoru dışındaki herşeyi yeni mi almak lazım???

Bence biz sicakliyoruz. Corap giyemez oldum sicak basiyor. Corapsiz gezince de gaz oluyor

Bikac gündür kisa kollu geziyorum evde o bile daraltiyor

Ya 37 ya da 35 gibi cikmayi dusunuyorum ama arada bi 32de ciksam da kurtulsam mi diye dusunuom. Pufff hamilelik kararsizlik da yapiyo bence

Benim niyetim de 37ye kadar dayanmakti burda dogum yapcak olsam dayanirdm belki ama riske atmak istemiyorum ciddi hirpaliyor artik okul beni uyurgezer gibi bir haldeyim derslerde bile.okulda beslnme ve hijyenik sartlar da kotu bizim isitma da yok ssurekli grip vb hastalanir oldum bedenen de yoruldum artik bebek de baskı yapıyor korkuyorum erken dogumu tetikler diye.Evdeki kuzuma da bakamiyorum dinlnemeyince sonraya aktarmak muhim evet de boyle de oönden iki tur zarar bakalim 32de ayrilamiyom okul islerni btrmem lazim 34 btince beni tutamzlar daha gibi

İşte oturursam sonraya beş hafta da cebimde olur tabii stres yapmamayı başarabilirsem.

ogrenciydi dersti muhatabin olmycaksa odanda kendi basina otrcaksan gidilebilir duruma bakarsn hirplnmayacaksan denersin canim

Offf keşke izlemeseydin o videoyu.Ben de internette denk gelmiştim, günlerce etkisinden çıkamadım.Uganda da oluyor bu olay, şerefsiz kadın da hapisteydi en son.

Kızlar bir arkadaşım süt sağma makinesini gönderdi sağolsun. Medela marka, aparatlarını kaynatmam yeterli mi yoksa motoru dışındaki herşeyi yeni mi almak lazım???

Muhakkak yeni almalisin onlara yedek sagim seti satılıyor canim ebebekte var uyumlu ise al muhakkak ben de sagim setimi yeniledim makinem vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…