Ayy ben heyecanlandım bi ann seniin az kalmıışkızlar biz bugün 58 SİVASa gelmişiz.
Eşimin memleketi sivas oğluşla baba memleketindeymişiz haberimiz yok
ben her gittiğimde cuma gidiyorum eşimde bnle geliyor.
bir öncekinde 28+2 idi dr.um sıkıntın olmazda 4 hafta snra gel demişti. Bu cumada işte 32+2 olacak.
valla canım yoruluyorsan calısma tabi ama dogum sonrası bu izinlere daha cok ihtiyacımız olacak diye ben aktarma taraftarıyım tabi kendimizi zorlamadan..ama yorulup stres olacaksan hiç gerek yok hiçbişi bebişlerden önemli değil
canım bnde medipolun esenlerde ki yeni açılan hast. gidiyorum 7. haftamdan beri. Doğumuda orada düşünüyorum dr.umlada inş doğum konusunda sıkıntı yaşamazsak yeni açıldığı için ilk konuştuğumzda uygun fiyatlar söylemişlerdi.
canım saat 10 dan snrada inş biraz ütü yapayım diyorum bakalım şimdilik bir sıkıntım yok ama bnm oğluş acayıp kasıklarımda resmen aşağıda ya az itse sanki çıkacak kadar aşağıda kasık kemiklerimde hareketleri gecede sola yatıyorum sol kasık kemiğime yapışıyor sanki hep orada hareket ediyor arada da yukarda gögüs altında hafif oluyor, bu çocuk oradan oraya nasıl bir pozisyonda bu ay çok merak ediyorum. Hareketleri gece çok daha artıyor geriniyor karnımı dalgalandırıyor titretiyor bnm sıpada çok çok hareketli hamdolsun.
Sende boşver okuldaki düşünüp vicdan yapmayı o kadın seni düşünüyormu sana acımayana sende acıma aldın raporu güzelce evde dinlen çok stres olmuştun biraz rahatla ruhsal olarakta bedenen de buna ihtiyacın var bence.
cok gecmis olsun... guzelce dinlen....Canım okulda üst üste birkaç gün yorgunluk oldu onun üstüne kasık ağrılarım başladı sancı olarak giriyordu doğrulamıyordum yürüyemiyodum. Dr bu hafta için rapor verdi dinleniyorum şimdi.
Bacım sen benden betersin evde duramazsın.Ya bir gün yattım evde şimdi yine acaba 32 den 37 ye çalışsam mı ye düşünüyorum. Ders de biticek sabah okula gidip oturup akşam gelicem. Bir bilgisayar başında işim olacak onu da çok sık önünde kalmasam mı diyorum. Okulda merdiven çıkmayayım diye aşağıda bir labda yerimi de ayarlamıştım. Of ne yapsam ki.
10 güncük var aramızda canımAyy ben heyecanlandım bi ann seniin az kalmıış
Hımm bizde eşimin prog. göre işte cumaları gidiyoruz canım. inşAllah güzel hbrler ile gelirizesımın bugun ders prog.ı degısmıs pazartesı 11 den sonra bos bende haftaya pazartesı gıdeyım o zaman..32+6 oluyor benımde
Biz mutlu hissedelim ki bebişler de mutlu olsun di miAllah hep yüzümüzü güldürsün inşallah. Ruhumuz hep huzurlu mutlu olsun inşallah.
Bacım sen benden betersin evde duramazsın.
Ağrın sızın olmazsa gidersin. Hoş ha evde oturmuşsun ha işte
ılk hamılelıgımde sureklıerkekgoruyordum rüyamda esımde hep karnımı oğlum dıye sevdı 4 ay boyunca.usg de dr bugun cınsıyetı soylerım deyınce dedım gerek yok erkek olucak (aşırı derecede kız olmasını ıstıyorum bı yandan da)dr bıde ben bakayım ne olacakmış gorelım dedı.baktı hyr kız dedı.ben cıglık attım sevıncten..esıme kal gelmıs gıbı nasıl yanıımkansız dedıdr nıye ımkansız mıs kızınız olacak dedı.esım ısrarlaınanmadı.dr onumuzdekı ay kontrolde kesınkez soylerım dedı.o 1ay boyunca esım ısrarla dr bılemedı erkek deyıp durdu.1 ay sonra dr yıne dedı kızınız olacak dıye. esım oylesıne sorguladıkı kadın en son beyfendı suanda ekranda kızınızın cınsel organını goruyorsunuz dedı oyle utanmıştım kı..ama esım sunu demeyıde ıhmal etmedı.ınsaallah doğumdan sonra kucağımıza erkek cocugunu vermezsınız ve doğuma kadar hepbır ıhtımal erkek olacağına ınandı ..
Ben lebriz hale ye gidiyorum. Arkadasim da onunla dogum yapti cok memnundu. Dogum ucreti normal 950 sezeryan 1950. Epidural istenirse arti 300. Muayene ucreti 50tl.canım gittiğin yada tavsiye edeceğin bir doktor var mı ben medipol fındıkzadeye gidiyorum ama doktorum riskli gebelik olduğu için beni medipol megaya yönlendirdi ancak oda doğum yapabilirsin dedi tam teşekküllü olması gerekiyormuş hastanenin şimdi 30. haftadan sonra hangi doktora gitsem diye düşünüyorum bide orda doğum fiyatı ne acaba fındıkzadede 1350 idi
Eheheh benim eşimde aynı. Merak ediyo ne okuyorsun diye geliyo yanıma,bende adı üstü kadınlar kulübü sen okumayamazsın diyorum sinir oluyo :))kızlar eşim kadınlar kulubüne takmış durumda,benle dalga geçiyor,topik açacakmış,2015 şubat babaları diye :) :) :)
Haftasonu arkadaşlar izletti o videoyu bana.çok kötü oldum, iyi halt ettiniz zaten bakıcıya nasıl bırakacam yavrumu diye düşünüyodum şimdi iyice paranoyak olurum ben dedim.tum moralım sıfırlandı..
face dekendılıgınden acılan videolardan bırı açıldı..bır dadı 1,5-2 yaslarındakı kız çocuğuna yemek yedırıyor..çocuk sonra durup dururken kusuyor kadın koltuktan fırlatıyor oyle seyler yapıyorkı ağlamaktan mahvoldum 1 dk nın ıcınde kapattım hemen..kızıma sarıldım oyle ağladım oyle ağladım kı..
içim tıtredı adeta.
Bana drum ic dedi canimDECAVİT i ıcerken artı bırde MAGNEZYUM ıcmeye devam edcekmıyım kızlar..gerek varmı sızce?
görmedim galiba tamam canım sağolCanım ben krem rengi üstü puanlı istemiştim bulamadım. Resim koymuştum orda görünüyor pembe üstünde çiçek ve yusufçuk var.
Koçtaş a ve Bauhausa falan baktık ama hepsi çizgi film Kahramanlı ben öyle şeyleri sevmiyorum.
Bence biz sicakliyoruz. Corap giyemez oldum sicak basiyor. Corapsiz gezince de gaz oluyor
Ya 37 ya da 35 gibi cikmayi dusunuyorum ama arada bi 32de ciksam da kurtulsam mi diye dusunuom. Pufff hamilelik kararsizlik da yapiyo bence
İşte oturursam sonraya beş hafta da cebimde olurtabii stres yapmamayı başarabilirsem.
Offf keşke izlemeseydin o videoyu.Ben de internette denk gelmiştim, günlerce etkisinden çıkamadım.Uganda da oluyor bu olay, şerefsiz kadın da hapisteydi en son.tum moralım sıfırlandı..
face dekendılıgınden acılan videolardan bırı açıldı..bır dadı 1,5-2 yaslarındakı kız çocuğuna yemek yedırıyor..çocuk sonra durup dururken kusuyor kadın koltuktan fırlatıyor oyle seyler yapıyorkı ağlamaktan mahvoldum 1 dk nın ıcınde kapattım hemen..kızıma sarıldım oyle ağladım oyle ağladım kı..
içim tıtredı adeta.
Kızlar bir arkadaşım süt sağma makinesini gönderdi sağolsun. Medela marka, aparatlarını kaynatmam yeterli mi yoksa motoru dışındaki herşeyi yeni mi almak lazım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?