amin canım inşalahSağol canım sen de dikkat et artık hepimiz çok dikkat edelim özellikle fazla ayakta kalmıyalım yürümeyelim ve merdiven çıkmayalım. Çoğunlukla dinlenmeye özen gösterelim. Sonrasında Allahım sağlıcakla Bebişlere kavuşturur inşallah.
Benim kızım da hep sağda ve karnım sivri ve güzelleştim,cildim hiç bozulmadı ve bebeğimi erken hissettim ve bütün cinsiyet tahmin yöntemleri,çevre tahminleri hep erkekti.. Hala emin misin kız olduğuna diyorlar.. 3 doktor kız dedi ve ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızım olcak dedim hep.. Tutmuş olabilir genel olarak ama ben inanmıyorum bu söylemlere.. Herkesin hamileliği kendine özgü :))kızlar bi söylem var duydunuzmu bilmem
kızlar solda erkekler sağda olurmuş
kaç kişiye sorduysam hepsi tuttu
ama benim kızım sağda
ablamınki soldaydı
sizin cinsiyetlerle pozisyonlar tutuyormu
birde bana herkes karnın sivri erkek olmadığına eminmisin diyor hala
kafam karıştı ulen aldım pembiş pembiş hastane çıkışlarını oğlan gelirse karizması yerle bir
hamılelık bazı ınsanları cok cırkınlestırıyor kımıne de acayıp yakışıyor..mesela kuzenımın ılk cocugu erkektı kendı zaten guzeldı hepten guzellesmıtı..ama 2. kızdı 6.aylık hamıleyken ınanamamıstım gorduklerıme..suratını is basmıs dıslerı kapkara sankı curuk gıbı olmuş falan.. sukur ben ıkısındede aynıyım ..Benim kızım da hep sağda ve karnım sivri ve güzelleştim,cildim hiç bozulmadı ve bebeğimi erken hissettim ve bütün cinsiyet tahmin yöntemleri,çevre tahminleri hep erkekti.. Hala emin misin kız olduğuna diyorlar.. 3 doktor kız dedi ve ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızım olcak dedim hep.. Tutmuş olabilir genel olarak ama ben inanmıyorum bu söylemlere.. Herkesin hamileliği kendine özgü :))
canım çok güzel olmuş ben de beğenmiştim bu modeli :) dağıttigimiz günleri de görürüz inşallah :)Eki Görüntüle 1328368Eki Görüntüle 1328365 Eki Görüntüle 1328366
Benm kokulu taşlarım hazır :) bebişimin mevlidinde Dağıtılacak Allah kısmet ederse
Kız bebişler için de pembe olanı cok seker geldi bana. @speedy-gonzales saolsun kargoladı bgn :) tanesi 2 tl arkadaşlar ilgilenen olursa die paylaşmak istedim
Progestan tüp şeklinde krem kullanıyorum ben, bebek cok baskı yapıyordu sancıdan kalkamıyodum, doktoruna gittiğinde sorsan cok gzl bişey o
karnım kaşınıyo canım deli gibi ellememeye çalışıyorum büyüdükçe daha çok kaşınmaya başladı
Bence biz sicakliyoruz. Corap giyemez oldum sicak basiyor. Corapsiz gezince de gaz oluyorhavalar bır degısıkmı bana mı oyle geliyor..
ben hala dısarda ınce tunık ve trıko uzun hırkayla geziyorum manto kaban falan gıymıyorum..
kombı bıle yakmıyoruz gunduzlerı..
kızım gece ustunu açmasa geceye bıle gerek yokta maksat ıcımız rahat etsın..
aralığın ortasına geldık..bızım doğumlar kara kışa denk gelmez ınsaallah..
Beni de hamilelik aşırı çirkinleştirdi. Sivilceden kutulamadım. Burnun büyüdü yaa.
13. Haftada dr kız dedi ve hiç acaba demedim. Hep kıza inandım.
Düşen bebek (pıntık) erkekti sanki o erkek diye bu da erkek olurmuş gibi geldi çünkü eşimin aiesinde kız çocuk doğmuyor nedense. Bize kısmet oldu kız çocuğu Allahıma şükürler olsun.
bebği çok hareketli olan varmı ?
Dediğin yerin sağında ve solunda oluyor ağrılar canım. Kesik kesik giriyor sancı. Çatı ağrıdı da olabilir dediğin. Arada ben de hissediyorum. Geçen krizantemcik kemiklerin açılmaya başladığından bahsetmişti sanırım ondan ağrıyor.
Ben de aenin gibiyim cnm sagda bebiş ve bana bi guzellik geldi, kociş de dogum da surpriz bekliyormus oglan cikacakmis diye. Hee dedim sen bekle biz gelirizBenim kızım da hep sağda ve karnım sivri ve güzelleştim,cildim hiç bozulmadı ve bebeğimi erken hissettim ve bütün cinsiyet tahmin yöntemleri,çevre tahminleri hep erkekti.. Hala emin misin kız olduğuna diyorlar.. 3 doktor kız dedi ve ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızım olcak dedim hep.. Tutmuş olabilir genel olarak ama ben inanmıyorum bu söylemlere.. Herkesin hamileliği kendine özgü :))
Ben 50 mıknatısı 5 liraya aldım eminönünden.evet hepsi sabun ama benim sabun kalıbım yok ve hiç yapmadım daha önce
gg da buldum tanesi 1 lira bebeklerin
50 adet tül 5 lira ve bir tane mıknatıs 15 kuruş
yani 100 adet yapmaya kalksam bana 115 liraya mal olacak
sabun kalıbı zaten 20-30 lira bebeklerde
kafam karıştı kendim yapıp riske mi gireyim yoksa hazırmı alayım
Beni de hamilelik aşırı çirkinleştirdi. Sivilceden kutulamadım. Burnun büyüdü yaa.
13. Haftada dr kız dedi ve hiç acaba demedim. Hep kıza inandım.
Düşen bebek (pıntık) erkekti sanki o erkek diye bu da erkek olurmuş gibi geldi çünkü eşimin aiesinde kız çocuk doğmuyor nedense. Bize kısmet oldu kız çocuğu Allahıma şükürler olsun.
havalar bır degısıkmı bana mı oyle geliyor..
ben hala dısarda ınce tunık ve trıko uzun hırkayla geziyorum manto kaban falan gıymıyorum..
kombı bıle yakmıyoruz gunduzlerı..
kızım gece ustunu açmasa geceye bıle gerek yokta maksat ıcımız rahat etsın..
aralığın ortasına geldık..bızım doğumlar kara kışa denk gelmez ınsaallah..
DECAVİT i ıcerken artı bırde MAGNEZYUM ıcmeye devam edcekmıyım kızlar..gerek varmı sızce?
maasallahınız varmış sekerım..ben içtiklerimi bi saysammmm ,sabah ferro sanol duadenol, kahvaltıdan sonra decavit,coraspin,öğlen magnorm(magnezyum),sonra iğnem,sonra progestan bide üstüne idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bi 3 ilaçta ordan,inşallah kuzuma bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?