2015 Şubat Anneleri

amin canım inşalah

Benim kızım da hep sağda ve karnım sivri ve güzelleştim,cildim hiç bozulmadı ve bebeğimi erken hissettim ve bütün cinsiyet tahmin yöntemleri,çevre tahminleri hep erkekti.. Hala emin misin kız olduğuna diyorlar.. 3 doktor kız dedi ve ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızım olcak dedim hep.. Tutmuş olabilir genel olarak ama ben inanmıyorum bu söylemlere.. Herkesin hamileliği kendine özgü :))

hamılelık bazı ınsanları cok cırkınlestırıyor kımıne de acayıp yakışıyor..mesela kuzenımın ılk cocugu erkektı kendı zaten guzeldı hepten guzellesmıtı..ama 2. kızdı 6.aylık hamıleyken ınanamamıstım gorduklerıme..suratını is basmıs dıslerı kapkara sankı curuk gıbı olmuş falan.. sukur ben ıkısındede aynıyım ..

Beni de hamilelik aşırı çirkinleştirdi. Sivilceden kutulamadım. Burnun büyüdü yaa.
13. Haftada dr kız dedi ve hiç acaba demedim. Hep kıza inandım.
Düşen bebek (pıntık) erkekti sanki o erkek diye bu da erkek olurmuş gibi geldi çünkü eşimin aiesinde kız çocuk doğmuyor nedense. Bize kısmet oldu kız çocuğu Allahıma şükürler olsun.

Progestan tüp şeklinde krem kullanıyorum ben, bebek cok baskı yapıyordu sancıdan kalkamıyodum, doktoruna gittiğinde sorsan cok gzl bişey o

Kasık ağrısı bebek baskısından değil sanırım yorgunluktan oldu canım. Çünkü hala doğum pozisyonunda değil yukarlarda :)

havalar bır degısıkmı bana mı oyle geliyor..

ben hala dısarda ınce tunık ve trıko uzun hırkayla geziyorum manto kaban falan gıymıyorum..
kombı bıle yakmıyoruz gunduzlerı..
kızım gece ustunu açmasa geceye bıle gerek yokta maksat ıcımız rahat etsın..
aralığın ortasına geldık..bızım doğumlar kara kışa denk gelmez ınsaallah..

Gecen gun e bebek magazasinda hazır kutu çikolata gordum ondan alip hastanede ikram ederim. Cicili olanlari da internetten bakip siparis edecem kendim ugrasamicam (tembelim napim). Kavanozda bonibon istiyorum üstünede pembe kurdela konursa tamamdir.

Bence biz sicakliyoruz. Corap giyemez oldum sicak basiyor. Corapsiz gezince de gaz oluyor

benim eşimin ailesindede kız yok hep erkek bi umut bizimkini beklediler ama bizimkide erkek
kızım olmayacakmı diye bazen düşünüyorum Blemeyiz belki rabbim nasip eder
geçen haber vardı abd li bir ailede kız bebek en son birinci dünya savaşı sırasında doğmuş o gün bugündür kız bebek yok bu yıl ailede bebek bekleyen çiftte doktor kız deyince inanamıyorlar kesin erkektir diyorlar doğunca bakıyorlar kız mutlu son

bebği çok hareketli olan varmı ?

bebek hareket etmeli ki enerjisini atabilsin o yüzden hareketlerinde fazlalık kötü bir şey değil.doktorlar boşuna bebek hareketlerine dikkat etmelisiniz diyorlar.

yok sadece kısa süreli oldu oda orta yerde hissettim. hani şu vajinanın tam tüylü tarafın bitiş tarafında oldu demek ki orası çatı netten baktım orayı gösteriyor. kasık ağrısı farklı demek ki,dikkat et canım sen yorma kendini yat dur bütün gün :)

Ben de aenin gibiyim cnm sagda bebiş ve bana bi guzellik geldi, kociş de dogum da surpriz bekliyormus oglan cikacakmis diye. Hee dedim sen bekle biz geliriz

Ben 50 mıknatısı 5 liraya aldım eminönünden.

benim sivilce,çatlak herhangi bir şeyim yok ama yeni yeni sanki burnumda ve dudaklarımda büyüme oldu. geçen aynaya baktım gerçekten dudaklarım büyüdü son ay hepten botokslular gibi gezeriz

dün köydeydik babamlarla inan terledim dışarıda olduğumuz halde birde dedem soba yakmış içeriden hep kaçtım bursa da hava aslında bir gün yağmurlu diğer bir gün güllük gülistanlık o yüzden insanlar nasıl giyineceğine karar veremediği için hasta oluyorlar. ama sanmıyorum ki böyle havalara denk gelsin doğumlarımız asıl soğuklar bursa da mesela ocak şubatta oluyor :)

DECAVİT i ıcerken artı bırde MAGNEZYUM ıcmeye devam edcekmıyım kızlar..gerek varmı sızce?

ben içtiklerimi bi saysammmm ,sabah ferro sanol duadenol, kahvaltıdan sonra decavit,coraspin,öğlen magnorm(magnezyum),sonra iğnem,sonra progestan bide üstüne idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bi 3 ilaçta ordan,inşallah kuzuma bişey olmaz

maasallahınız varmış sekerım..
saka bır yana Allah başka dertler verıp derman aratmasın.. ben ılk hamılelıgımde 6 7 kez ıdrar yolu enf. oldum her seferındede ant kullandım..hamdolsun bı sıkıntı olmadı rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…