Kizlar oglusumun bebek sekerini yaptim sira ahsaptan sepet boyayacagim nasil olmus sekerimiz alayim yorumlarinizi :)Eki Görüntüle 1329106
Bende markaya ait bi set bulamadım netten canım ama ebebek sitede milkn mom diye bi markanın var medelaya uyumlu diyo,ben ondan alıcam galiba. Bende kaynatsam diye düşündüm ama serefraz değiştirmelisin dedi. Zaten plastiğin özelliğinden dolayı en fazla 100 kere kaynatma işlemi yapabiliyormuşsun, yenisini almakta fayda var.dur sana linkini atayım
http://www.e-bebek.com/milkn-mom-anne-sutu-sagim-seti-ciftli_MKM-UM0702
Harika olmuş ellerine sağlık:)yetenek işi gerçekten bunları yapmak:)Kizlar oglusumun bebek sekerini yaptim sira ahsaptan sepet boyayacagim nasil olmus sekerimiz alayim yorumlarinizi :)Eki Görüntüle 1329106
Kizlar oglusumun bebek sekerini yaptim sira ahsaptan sepet boyayacagim nasil olmus sekerimiz alayim yorumlarinizi :)Eki Görüntüle 1329106
gozunuz aydingozlemlerin guzel sezeryan buyuk bi operasyon oldugu icin ameliyat sonrasi bir sure titreme usume oluyor kan kaybi vb ile de ilgili sanirim o sal hirka koymkta yarar var. Sut isi nasip isi gelnez diye net bisey yok benm gelmisti mesela ama pompa gerekebliyor emmeme ihtimali var kuzularin rabbim korusun. Manuel pompalarda is yok alincaksa cekis gucu yuksek ekektrikliler tervih edilmeli onlar da medela ameda gibi maliyetli markalarda en iyi randiman verenler. Dyryma bakmak icin ilk etapta hastanedekini kullanblrsiniz ya da kiralayabilirsiniz sagim seti hastane kisiye ozel temin ediyor zaten motoru kullanıyorsun benm kız hic memeyi tutmayip acliktan jan sekeri düşünce tekrar yatmistik hastaneye o surecte pompalar hakkinda baya bi deneyim edindik taburcu olur olmaz da ebebege gitmstm kendi pompami almaya
Gözün aydın canım görümcen doğmuş ee yani 5 i bir yerde takman lazım
Cidden garip bir durum ama işte dünya hali naparsın.
Sağlıkla büyüsün inşAllah.
Bende sabahlık almayı düşünüyordum çünkü penye pijama takımından çamaşırım belli oluyor evde denedim de onun üstüne muhakkak lazım rengide açık aldım aksine su yeşili rengi gecelikte lila renk oda açık geceliktn belli olmuyor pekte pijamadan çok oluyor eşim bunu hast. mı giycen diyoroyüzden sabahlık elcam ekru renkte ama polar alsam iyi olur sanırım benim üşüme ihtimalim yüksek çünkü hamişlikten önce çok üşüyen biriydim.
Pompa almadım açıkcası gerek olursa alrız dedim ama alınınca bence elle değilde otomatik yapan almak iyi olur gibi
tşkler dipnotların için canım benim bazı kafamdakileri aydınlattın
Cok tesekkur ederim canim yaklasik 20 lira ya denk geldi 50 tane cikti netten magnet tul ve miknatis aldim aktardan lavanta aldim kurdelasi evde vardi malum bebisin eksigi bitmiyor yapabildigimi yapayim esime fazla yuklenmeyeyim maddi olarak dedm ama nette cok guzel kampanya yapan siteler var sepeti sekeri taci kapi susu hepsi birlikte 90 liradan basliyor dusunen arkadaslara site ismi verebilirim :) benim kapi susum vardi sekerini yaptim sepeti kaldi kapali oldugum icin tac yapmayacagim onun yerine kirmizi tulbent yapti kayganam onu kullanacagim :)Canım çok güzel olmuş eline sağlık
Malzemeleri nerden aldın ne kadara maloldu sana öğrenebilirmiyim?
Site ismi alsam super olur. Nette arastirmaya vaktim olmadi. Ozeldeb yaz istersen.Cok tesekkur ederim canim yaklasik 20 lira ya denk geldi 50 tane cikti netten magnet tul ve miknatis aldim aktardan lavanta aldim kurdelasi evde vardi malum bebisin eksigi bitmiyor yapabildigimi yapayim esime fazla yuklenmeyeyim maddi olarak dedm ama nette cok guzel kampanya yapan siteler var sepeti sekeri taci kapi susu hepsi birlikte 90 liradan basliyor dusunen arkadaslara site ismi verebilirim :) benim kapi susum vardi sekerini yaptim sepeti kaldi kapali oldugum icin tac yapmayacagim onun yerine kirmizi tulbent yapti kayganam onu kullanacagim :)
Kufu kesip atsan da mı yiyemezsin canım ?Ben küflü peynir yiyemem kipenisiline alerjim var benim.
ohh afiyet olsun bebise güzel güzel kilo olsun :)Tamam cnm çok sagol aldigimiz kişi nemli bir beze sarıp buzdolabinin üst kısmında saklayabilirsiniz dedi ama derin dondurucuya koyalimmi diye soramamistim bizde küflerini aldik üstünden parça parça yapip buzluğa attık..umarim tadi bozulmaz..çok sağol
Çok teşekkürleerrr amiiinn
Darısı başımıza bizde gününde , rahat ve kolay doğumla bebeklerimize kavuşalım inşallah
Seninkide iyimiş valla :))) ben daha bir tane aldım o da kırmızı
Polar bir sabahlık al gerçekten lazım olabiliyor , ben almamıştım ama bugün gördüklerimden sonra kesinlikle almaya karar verdim. Normal de olsa sezaryende olsa kan kaybımız olucak , e bünye olarakta üşeyen biriysek vahh :)
Pompa bende almadım,şuan için almayı da düşünmüyorum, ama aynen dediğin gibi alınacaksa mutlaka elektrikli olmalı,diğerinin süt gelmeyen bi göğüste işe yaramadığına şahit oldum
Rica ederim ne demekGörüp gösterelim
Kufu kesip atsan da mı yiyemezsin canım ?
[pkasss, post: 38207336, member: 492100"]Herkese iyi geceler
Kayınpederimin eşi doğum yaptı ordan geldik
Bebeği 40 hafta olmasına rağmen hala dönmemişti..
Onlarda sezaryene karar verdi
Bir güzel kız , bir güzel anlatamammm
Tam Rus-Türk melezi
Allah nazardan saklasın gerçekten
Yalnız şunları tecrübe edindim
Sizlerle paylaşmak istedim
-Sezaryen yapıcaklar gecelik alsın,pijama EZİYET !
-Hasta bezi muhakkak alalım normal yada sezaryen farketmez
-Ve sezaryen olucaksa pompa ŞART ! (çünkü gelen bir süt yok,hemşireler sürekli emdirin diyor ama bebek çabuk yoruluyor ve gerektiği kadar çekim olmadığı için değişim de yok)
******Ayıca Chicco el pompası alacağınıza hiç almayın , çok saçma hiç bir işe yaramıyor
-Ve denildiği gibi doğumdan sonra çok üşüyor anne , yaklaşık 6 saat sonra ısınabildi .. Kalın sabahlık gerçekten bir ihtiyaç
Bu kiloya takmak istemiyorum. Ama ister istemez merak ediyorum. İlk kızım 2100 gr dogdu çünkü. Azcık toplu bebiş istiyorum bende. Kızımda neler yaptıysam olmadı herşey yedim içtim. Olmayınca olmuyor diyor doktor. çarşamba günü bende 30 haftalık olacak bakalım kaç gram ? en son 25 haftalıkken gitmiştim. 25 +0 870 gramdı.
seninki 25 inci haftalarda kaç gramdı acaba ?
ben 32+0 da aldım canım ama doktoruna bağlı isterse 31+5 de de verebilir..zaten bişi yazmıyorki raporda 32 haftalik gebelik saptanmış olup 32-37 haftalar arasında çalışmasında sakinca yoktur yazıyor bunu isterse 31+5 de de yazar tlfnda sor istersen olmaz derse 32+0 a randevu alirsin32 hafta calisabilir raporunu 32+0 da mi aldin. Ben 31+5 te gitcem rapor verilir mi kafam karisti yoksa 32+ olmayi mi beklicem.
bencede bişi Olmaz kufsuz yerden yersen :) al al bebise kilo olsun :) tadı da çok güzel zaten :)Yerim herhalde küfün gelmediği yer zararlı değildir diye düşünüyorum. Bir gün alıcam inşallah Kars kaşarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?