2015 Şubat Anneleri

Hah iste bu ben de bunu aldım canim olmadi ozel hastanelerin dogum servisinden de temin etmeyi deneriz orda yeni paket aciyolar cnku herkese ayri ayrı

Teşekkür ederiz:)
Evet gerçekten büyük bir operasyon,çok canı acıyordu. Kucağına alamadı doğru düzgün hep birileri destek vermek zorunda
Ama çok şükür ikiside sağlıklı sanırım en önemli kısmı da bu

Pompa içinse gerçekten çok haklısın,manuel verdi hastane ve yok yani boşa kolumuz yoruluyor.
Meme ucunu çekmiyorki nasıl sütü gelsin
Ayrıca bizimkide 2-3 saniye ısırıp bırakıyor. Zaten mama verilmek zorunda kalındı
Bir gram süt yok
Kendileri almış pompa elektirikliymiş ama ne marka aldılar bilmiyorum,olmadı yarın konuşurum evden onu alır birisi
Çünkü onun yerine kendimi koydum , bir anne için çok zor.. Bebeğin aç ama senin sütün yok
Ve saolsun hemşirelerde emsin gelir diyor,e be akıllım bebek bişe emmiyor ki gelsin

Çok teşekkürleerrr amiiinn
Darısı başımıza bizde gününde , rahat ve kolay doğumla bebeklerimize kavuşalım inşallah
Seninkide iyimiş valla :))) ben daha bir tane aldım o da kırmızı
Polar bir sabahlık al gerçekten lazım olabiliyor , ben almamıştım ama bugün gördüklerimden sonra kesinlikle almaya karar verdim. Normal de olsa sezaryende olsa kan kaybımız olucak , e bünye olarakta üşeyen biriysek vahh :)
Pompa bende almadım,şuan için almayı da düşünmüyorum, ama aynen dediğin gibi alınacaksa mutlaka elektrikli olmalı,diğerinin süt gelmeyen bi göğüste işe yaramadığına şahit oldum
Rica ederim ne demek Görüp gösterelim

Canım çok güzel olmuş eline sağlık
Malzemeleri nerden aldın ne kadara maloldu sana öğrenebilirmiyim?
Cok tesekkur ederim canim yaklasik 20 lira ya denk geldi 50 tane cikti netten magnet tul ve miknatis aldim aktardan lavanta aldim kurdelasi evde vardi malum bebisin eksigi bitmiyor yapabildigimi yapayim esime fazla yuklenmeyeyim maddi olarak dedm ama nette cok guzel kampanya yapan siteler var sepeti sekeri taci kapi susu hepsi birlikte 90 liradan basliyor dusunen arkadaslara site ismi verebilirim :) benim kapi susum vardi sekerini yaptim sepeti kaldi kapali oldugum icin tac yapmayacagim onun yerine kirmizi tulbent yapti kayganam onu kullanacagim :)

Gece gece icim daraldi. Hayat kadinlara daha zor.
Ha bir de anestezinin etkisi usutuyor, normal dogumda usunecegini sanmam ama kis gunu tedbirli olmak bi hirka koymak lazim cantaya.
Ne usumustum kurtaj sonrasi hastanedeki butun battaniyeleri ortmuslerdi isinmamistim.

Site ismi alsam super olur. Nette arastirmaya vaktim olmadi. Ozeldeb yaz istersen.

ohh afiyet olsun bebise güzel güzel kilo olsun :)

Canım gözünüz Aydın. Üşüme büyük olasılıkla ameliyathanede soğuk yerde yatırıldığı için ve kan kaybından oluyor. Allahım inşallah onların da bizim de yardımcımız olur. 40 ta hemen bebişi almak mı gerekiyor acaba biraz daha beklenebilir miydi ki dönmesi için?

Gozunuz aydin maasallah bebise.[/QUOTE]

Deneyimleri anlatman güzel olmuş canım Sağlıkla büyüsün bebiş inşallah

900 civarindaydi diye hatirliyorum canim. Hayirlisi ile saglikla dogsunlar insallah..

32 hafta calisabilir raporunu 32+0 da mi aldin. Ben 31+5 te gitcem rapor verilir mi kafam karisti yoksa 32+ olmayi mi beklicem.
ben 32+0 da aldım canım ama doktoruna bağlı isterse 31+5 de de verebilir..zaten bişi yazmıyorki raporda 32 haftalik gebelik saptanmış olup 32-37 haftalar arasında çalışmasında sakinca yoktur yazıyor bunu isterse 31+5 de de yazar tlfnda sor istersen olmaz derse 32+0 a randevu alirsin

Günaydın kizani bugun babası götürdü okula pjamalarmla gayet mutlu mesut uykuya kadigimiz yerden devam diyecegiz inşallah icimdeki kelebegin kanat cirpislari biraz durursa tabi:)

ve 67 ile Zonguldak'a selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…