2015 Şubat Anneleri

kızlar akşam yatağa yattım nefes alamadım ağlayacaktım nerdeyse ilk kez böyle bişey oldu
eşimde o kadar yersen olacağı buydu dedi
hakikaten normal yemedim akşam ama çok kötü oldum yaa
bugünde takvimde tesadüf gibi yatmadan önce yemek yemeyin diyor
ama çok acıkıyorum gece yarısı uyanıp yiyorum bu seferde

Dinlendikçe çalışmaya gücümüz oluyor ama çalışırken de çok yoruluyoruz aslında. Ne kadar işyerinde otursak da gidip gelmek gün içerisinde insanlara laf anlatmak çok yoruyor. Evde oturmakla işte oturmak aslında bir değil ama 32 ile 37 arasındaki beş hafta da az süre değil iyice düşünüp karar vermeli. Belki çalışabilir raporu alıp çalışabildiğimiz kadar çalışırız.

İki filme peşpeşe mi girdiniz. Ufff çok sıkıcı insanın başı ağrır

Benimde hep iri gidiyordu zayıflamış yavrum, çok üzgünüm

Canım ultrasonda kilo ölçümü yapılamıyor ki sadece diğer değerlere göre kilo tahmin ediliyor. Üzülme sen zayıflama diye bişi olamaz belki boyu uzamıştır. Bebişi besleyen damarlarda bir daralma falan yok di mi? Sen de dikkat et kendine aç kalma bak Kars kaşarı bebişe kilo yapıyormuş. Ben henüz bulamadım ama sen bulabilirsen bir dene istersen.

Günaydın Kızlar, bol sağlıklı günler dilerim. Bana hala yatıyorum ve doğuma kadar yatacağım galiba. Dün nst de sonucum iyi çıktı rahmimde azcık toparlanmış ama yine aşağıdaymış doktor her gün karımız dedi. Doktora neden böyle oldu diye sorduğumda rahim yetersizliği olabilir, yorgunluk olabilir vs.. dedi. Bazen kendimi suçluyum ben kendimi çok mu yordum. Siz hiç markete gidip poşet taşımıyor musunuz, ne bileyim alışveriş için gezmiyor musunuz. Rutin beni zorlamayacak işler yapıyordum.

Geçicek o sancılar sen ilaçlarını düzenli kullan bak birkaç güne azalır.
vallao ıgrenc kan şurubunu bıle ıctımya bu sabah kendımden cok umıtlıyım soyleyım..hemen arkasına kabak cekırdegı yedım..acmı kalmak gerekırdı acaba bıraz?

hıc ılac ıcmeyınce her konuda fıkrım olurama bunda yok?

Bende anlamadım, eskiden her gittiğimde bebek çok önde derdi şimdi zayıf dedi dediğin gibi boya gitmiş olabilir zira babamız uzun... hakkımızda hayırlısı, doğuma kadar yiyip içip yatacağım lamicimi yok.

İki filme peşpeşe mi girdiniz. Ufff çok sıkıcı insanın başı ağrır

evet canım peşpeşe girdik yok ya etkiler mi dedim ben de ama etkilemedi :)
ilk önce benim isteğimle unutursam fısılda'ya gittik; çıkınca da çakallarla dans'a...

Gögüslerinden süt gelen var mı? benim henüz bir şey gelmedi, ve aman aman irileşmedi, 85 takıyordum 90 oldum ucları koyulaştı bir de uclarında sarı sarı çatlaklar oldu sizinde öyle mi?

Ağır taşımamak gerekiyor. Ayakta kalmamak dolaşmamak gerekiyor. Özellikle üçüncü trimester döneminde bunlar gerekliymiş. Herkes ikincide ilerde ağırlaşıcaz alışveriş yapalım şimdiden dedi ben sona bıraktım. Bu gidişle alışverişe alışverişe birilerini görevlendiricem onlar alıcak benim için market alışverişini evde ben yaparım ama taşımamak adına birkaç aydır Migros'tan online olarak istiyorum. Eve kadar getiriyorlar içeri poşetleri koyuyorlar. Tabii görüp almak gibi olmuyor ama istediklerini not olarak yazabiliyorsun. En güzel yanı da bir kilo bile taşımamış oluyorsun.

Hemen arkasına ya da onunla birlikte c vitamini almak lazım mandalina iyi olur.

Evde bir gün yattım 32 den sonra çalışıp 37 ye kadar okula gitsem mi demeye başladım

çalışana oturmak zor gerçekten :)
ben çalışmıyorum ama özel dersti-okuldu alışıktım koşturmaya 2-3 aydır evdeyim bunaldımmm
ama dinlen sen şimdi çok yordun kendini
okudum diğer yazdıklarını da öyle oturabileceksen aslında bir deneyebilirsin onu da;doğumdan sonra daha geç başlamak daha iyi oluyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…