2015 Şubat Anneleri

Hahha evet tam Nur topu Dün hastanede kayınpederime baba dedikçe herkes şaşırdı. E sende hamilesin diyen hemşire bile vardı
Aaa kendi annesinin hamile olması da epey şans işi :) Biilgisayara geçince bi kolaçan ediyim merak ettim onları

Hersey dahilde azeri kiz guler isyan sarkisini soluyo o ses turkiyede Ayda solemisti bayiliyorum o kizin soleyisine ya:)

canım eve belki benim iyiliğim için ama bu sonuçta arkadaş veya amca dayı değil benim babam ve göremiyorum konuşamıyorum bile buda iste benim canımı sıkıyor
Senin iyiliğin için ama bu çok açık. Tabiki görmek helallesmek en doğal hakkın ama art niyet yok sanki.
yok farkındayım ama zor düşünmemek
evet benim iyiliğim için ama bir haftdan beri saklıyorlarmış. ben arıyorum nasıl durumu diye bana doğurmuyon dimi diyolar

O yediğiniz yerde bizde yedik glb bizde dun bilet indirimi aldık aralık ta gidelim diyorum bi daha ya nasip bebişle siz hangi filme gittiniz

biz ilk önce unutursam fısılda'ya almıştık zaten bileti onu istiyordum ben.
eşim çakallarla dans 3 e gitmek istedi ona gittik indirimli biletle de kırmadım :)

kanal d'de yine aşkı memnu yayınlanıyor benim gibi işsiz için eziyet oluyor izlemek ama ne yapalım can sıkıntısı

günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı sabahlar

Gunaydin canim sana birsey sorucam...
Sen kan degerlerini yukseltmek icin serum almistinya sonrasinda kan tesi yaptirdin mi, degerlerinde yukselme oldumu ve hala kan ilaci kullanmaya devam ediyormusun.

bebiskolar kocaman oldu mideye baskilari artti bende dayanamayip yiyorum geceleri sonra sanki yatarken gogsume biri bastiriyo oluyor yemesek iyi olacak...

Biz de genelde aksiyon savaş vurmalı kırmalı filmler izleriz insan onları izleyince de yoruluyor. Halbuki barbie animasyon filmlerini arka arkaya izleyebilirim
Benim filmde kesinlikle silah olmayacak.
Psikolojik kafa yoran çözüm gerektiren film olmalı.
eşim de sizin tarzdan.

bizde vaktınde az yorum yapmadık valla. sen yoktun o zamanlar grup olarak adımız cıkmıstı cinsiyet bılıyorlar dıye. ama biz 13 haftalıklara yapıyorduk.
itina ile cinsiyet tahmını yapılır . lütfen. hepsı de tuttu benıkınlerın

Günaydın herkese morelim aşırı bozuk sırf hamileyim diye herşeyin benden saklanmasından çok sıkıldım. erken doğum yapcam korkusu benden çok herkesi sarmış kaçıp gidesim var burdan
canım moralin bozulmasın seni düşünüyorlar saklıyorlar doğrusu bu yani. seni sevdiklerinden.
bizimkiler tam tersi nerde problem sorun varsa hala gelip bana anlatıyorlar. en ufak şeyi saklamazlar.
bu da düşüncesizlik bence.

ne vakumu?

gecmis olsun..... canim kendini hic suclama ben hic duramiyorum

daha önce sormuştum ama unuttum cici k.validen kaç yaşındaydı. bir de bebek kaç kilo doğdu.bizle falan mı yaşıt acaba yoksa o da mı küçük.

canim ben 1 mandalina yiyorum hemen suya limonda sikabilirsin emilimi baya yukseltiyor ben sabah 6.30 da aliyorum ilaci sonra kizimi okul icin hazirla kahvaltisi falan okula goturuyorum 8 gibi kahvalti yapiyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…