kim görümcesinin doğduguna şahit olabilir ki hadi şanslısın nur topu gibi bir görümcen oldu
aralık annelerindeydi sanırım bayanın anneside hamile aralarında bir kaç gün var doğum yaptılar mı anne kız yapmadılar mı bilmiyorum
olabliyor böyle şeyler
Bi kaynana yeter
canım eve belki benim iyiliğim için ama bu sonuçta arkadaş veya amca dayı değil benim babam ve göremiyorum konuşamıyorum bile buda iste benim canımı sıkıyorAh canim ya allah tez zamanda acilmsifa versin canim en kisa surede eski sagkigina kavusur insallah baban onlarda seni dusunmus canim ya neyapsinlar bebisinde onemli hastanede falanda yattin olumsuz bisey olmasindan korkmuslardir hamile olanlari almiyolar gormeyede izin vermiyolar canim benim arkadasim beyin ameliyati olmustu sokmamislardi iceri ozamn kizima hamileydim
yok farkındayım ama zor düşünmemekSenin iyiliğin için ama bu çok açık. Tabiki görmek helallesmek en doğal hakkın ama art niyet yok sanki.
evet benim iyiliğim için ama bir haftdan beri saklıyorlarmış. ben arıyorum nasıl durumu diye bana doğurmuyon dimi diyolarüzülme , belli ki senin iyiliğin için yapıyolar , her ameliyat risklidir en basit olanı bile , hastanın yaşı , diğer kronik hastalıkları daha bi sürü şey var herkeste farklı uygulama gerektiren , benim annemde guatr ameliyatı olmuştu ben çocukken normalden çok uzun sürmüştü ameliyatı anestezisi çok zor yapılmış , doktor az daha kaybedecektik demiş çıkınca bunun sebebi de doktorun demesine göre fazla sigara içmesiymiş anesteziyi kaldıramamış, o yüzden yoğun bakım süresini falan çok kötü bişeyler oluyor diye düşünüp kendini strese sokma , herşeyin hayırlısı , inşallah tez zamanda çıkar babanda
O yediğiniz yerde bizde yedik glb bizde dun bilet indirimi aldık aralık ta gidelim diyorum bi daha ya nasip bebişlesiz hangi filme gittiniz
Ya zaten o aski memnu doktorlar ve cennet mahallesinin tekrarlarindan gina geldi banada:)kanal d'de yine aşkı memnu yayınlanıyorbenim gibi işsiz için eziyet oluyor izlemek ama ne yapalım can sıkıntısı
ben daha almadım ama bunu sevemedim yaw : ))
günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı sabahlar
bebiskolar kocaman oldu mideye baskilari artti bende dayanamayip yiyorum geceleri sonra sanki yatarken gogsume biri bastiriyo oluyor yemesek iyi olacak...kızlar akşam yatağa yattım nefes alamadım ağlayacaktım nerdeyse ilk kez böyle bişey oldu
eşimde o kadar yersen olacağı buydu dedi
hakikaten normal yemedim akşam ama çok kötü oldum yaa
bugünde takvimde tesadüf gibi yatmadan önce yemek yemeyin diyor
ama çok acıkıyorum gece yarısı uyanıp yiyorum bu seferde
Benim filmde kesinlikle silah olmayacak.Biz de genelde aksiyon savaş vurmalı kırmalı filmler izleriz insan onları izleyince de yoruluyor. Halbuki barbie animasyon filmlerini arka arkaya izleyebilirim
Ay ben hiç inanmıyorum artık söylenti çıkıyo uygulama yok boşu boşuna hayal kırıklığına ugruyoruzEvet kesinlikle haklısın. . Bide kreş yardımı aylık 400 fln diyorlardı ikisini bi arada getirseler super olmaz mı yaa..
bizde vaktınde az yorum yapmadık valla. sen yoktun o zamanlar grup olarak adımız cıkmıstı cinsiyet bılıyorlar dıye. ama biz 13 haftalıklara yapıyorduk.facedebır gruba uyeym..daha8 9 haftalıkbebek usg sını koyuyorlar hadı arkadaşlar soyleyın benım kızım mı olacakoglummu dıye soruyolar..onlarcakadında yorum yapıyor..ulen daha pipisi pıtışı yok yavvvvvvvvv
bu kadınlar ne cıns yaaa..ben kadın degılmıyım yoksA
canım moralin bozulmasın seni düşünüyorlar saklıyorlar doğrusu bu yani. seni sevdiklerinden.Günaydın herkese morelim aşırı bozuk sırf hamileyim diye herşeyin benden saklanmasından çok sıkıldım. erken doğum yapcam korkusu benden çok herkesi sarmış kaçıp gidesim var burdan
ne vakumu?Haklısın canım da işte ben. Tedirginlik yaşıyorum her seferinde kan verirken bile. Neyseki eskisi gbi bayılmıyorum. Bide ya vakum gerekirse korkusu sardı beni. Eşime söylemiyorum artık böyle şeyleri. Düşünme boşver deyip geçiştiriyo.
gecmis olsun..... canim kendini hic suclama ben hic duramiyorumGünaydın Kızlar, bol sağlıklı günler dilerim. Bana hala yatıyorum ve doğuma kadar yatacağım galiba. Dün nst de sonucum iyi çıktı rahmimde azcık toparlanmış ama yine aşağıdaymış doktor her gün karımız dedi. Doktora neden böyle oldu diye sorduğumda rahim yetersizliği olabilir, yorgunluk olabilir vs.. dedi. Bazen kendimi suçluyum ben kendimi çok mu yordum. Siz hiç markete gidip poşet taşımıyor musunuz, ne bileyim alışveriş için gezmiyor musunuz. Rutin beni zorlamayacak işler yapıyordum.
daha önce sormuştum ama unuttum cici k.validen kaç yaşındaydı. bir de bebek kaç kilo doğdu.bizle falan mı yaşıt acaba yoksa o da mı küçük.Teşekkür ederiz çok şükür o atlattı darısı başımıza.
Bana kalırsa katıldığım gebelik eğitimleri sonucu vardığım kanıyla kesinlikle bekleyebilirdi. Ama anne çok yorgundu artık ağrılardan ve uykusuzluktan epey şikayetçiydi , biran önce olsun diye Sezaryeni istedi.
Eğer bebeği hala dönmemişler varsa aramızda,doktor kontrolünde kesinlikle beklenebilir . Her ikisininde sağlık durumunun iyi olduğu anlarda , 42 de normal doğum yapanlar olabiliyor. Kiminin bebeği sancıyla beraber doğum yoluna girebiliyor. Hayırlısı inşallah ama Sezaryen sonrası bebeğini doyasıya kucağına alamamak eminim çok üzücüdür. Normal için bir kere daha emin oldum...
bebeğin kafasını vakumla tutturup çekiyorlar doğum esnasındane vakumu?
vallao ıgrenc kan şurubunu bıle ıctımya bu sabah kendımden cok umıtlıyım soyleyım..hemen arkasına kabak cekırdegı yedım..acmı kalmak gerekırdı acaba bıraz?
hıc ılac ıcmeyınce her konuda fıkrım olurama bunda yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?