:) :) kızma hemen. aslında sen söyleyince çok heyecanlandım parası da azmış gidip hemen alırım mağaza yanımda dıye duşundum ama görünce kaldım öyle. ben zaten hırka falan alıcam sabahlık almıycam. hoş gıyınıp koridorlarda dolaşacak değiliz. hastaneden çıkarken de ustune uzun bır hırka gıyıp çıkarız bence sabhalıktan daha mantıklı.aaaa, ayol bu ne önyargı sizde de, gördüm diyorum, yumuşak diyorum tam ısınmalık diyorum...
bornoz tipinde yaptıkları doğru ama siz de iyice şımşıkırdak şeyler arıyorsunuz anam, beni geçtiniz valla :)
ahhh cidden o entrika çekişmez ıkıncı kez. yapma bunu çocuğuna. :)
5 ocak erken bacım 5 şubat olsun o tarih :)
benimde içimden hep bir garip his 25 ocak yada 5 şubat günü geçiyor bakalım hayırlısı
ya kızlar sabahlık şartmı
herkes sabahlık alıyor ben almadım
Boyu uzun olmanın normalle ne alakası varmış ki?
:) :) kızma hemen. aslında sen söyleyince çok heyecanlandım parası da azmış gidip hemen alırım mağaza yanımda dıye duşundum ama görünce kaldım öyle. ben zaten hırka falan alıcam sabahlık almıycam. hoş gıyınıp koridorlarda dolaşacak değiliz. hastaneden çıkarken de ustune uzun bır hırka gıyıp çıkarız bence sabhalıktan daha mantıklı.
ilk gun zaten oyle ayağa falan kalkınmaz bir yelek gıyersın üşürsen. ıkıncı günde (eğer kalırsak) kahvaltı, gelen gıden, bebek telaşı bir bakmışsın çıkış hazırlıkları. evinde de kım sabahlıkla dolaşıyor gıy pijamanı dolaş zaten hamam gıbı olacak evler.
belli bir boy ölçüsünden sonra doğum kolay oluyormuş mesela benim boyum 175 çatım eminim normaldir. ama internette bir kaç yerde denk geldim kısa olanların çatıları çok dar oluyormuş o yüzden kısa boylulara normal doğum denince ön yargıyla bakıyorlar.
lcW'deki model bu. yumuşacık ve günlük kullanıma da uygun. 30 TL imiş. uygunmuş da.
Genel sezeryan oldum cnm ben zaten uyaninca cikariyolar seni ameliyathaneden sonrasinda yataga koyuyolar biraz agrin okuyo ama uzanirken bebegini alip emzirebiliyosun sinra yavas yavas kalip yurumeye baslayinca biseycigin kalmiyo bende ole olmustuSezeryan olduktan sonra bebişini kucağına almada zaman mı geçiyor. O kısmı anlayamadım ideal yazmış. Yani sezeryan olunca bebişinle ilgilenebildin mi canım?
bak ben bunların hepsini yaşamış bırı olarak yazıyorum sakın ama sakın y.bakıma gırmeyı aklından bile gecırme.doğru canım ben onları anlıyorum zaten ben üzülmeyim diye sölemiyolar ama böle öğrenince daha çok koydu sonuçta babam ve ben 9 gündür hiç görmedim şimdi nefes alamıyormuş hava makinası bağlamışlar herkes girdi yoğun bakıma gördü bir tek ben giremedim ve meraktan daha çok sıkıntı geliyo doktoruna ulaşamadım şimdi içerden adam buldum haber bekliyorum
Ben sabahlığı gün içimde kullanıyorum namaz kılarken yada balkona çıkarken üstüme geçiriyorum iyi oluyo pratik geliyo hemen. Hastanede yanıma babam kayınpederim geldiğinde üstüme alırım diye düşündüm. Zamanı gelip doğuran biri olsada yazsa şu lazım oldu bu olmadı diye. İkinci üçüncü çocuğuna hamile olanlar ne diyo sabahlık konusunda ?bende almadım yelek veya hırka varken bu sabahlık denen şeyi nabayım zaten daha sonra kullanmayacağım birşey.
ben bakıcam birazdan merak ettım :)almayın da bi gidin bakın LCW'de :)
Sabahlik fume rengi kadife cnm aslinds o pijama takiminin sabahligida vardida bende gunlukde kullanim diye onu aldimşu yandaki siyah mı sabahlık.
ya ben cok mu süslü aldım acaba. benımkının kollar pek dantellı falan. hıc bana gore degıl ama hsatanede ablamlar dalga geçer dıye süslü aldım korkumdan.
hemen bunu çürüteyim. benim yengem 155 civarında ama şu "bir avazda" dedikleri olayı gelin yengemde görün. maşallah. hakkaten bir çığlıkta cart bi kızan :))))) çatır çatır doğuruyo valla. :) allahım ben de öyle olayım inşallah :)
@CK küfür edecek hepimize şimdi. kız dediğini diyeceğine pişman oldu.Bu sabahlık mı bornoz mu?
ben ocak ın 23 den sonra doğurcam kısmet olursa gelır yazarım sıze.Ben sabahlığı gün içimde kullanıyorum namaz kılarken yada balkona çıkarken üstüme geçiriyorum iyi oluyo pratik geliyo hemen. Hastanede yanıma babam kayınpederim geldiğinde üstüme alırım diye düşündüm. Zamanı gelip doğuran biri olsada yazsa şu lazım oldu bu olmadı diye. İkinci üçüncü çocuğuna hamile olanlar ne diyo sabahlık konusunda ?
Bu sabahlık mı bornoz mu?
@CK küfür edecek hepimize şimdi. kız dediğini diyeceğine pişman oldu.
Hangi restaurant bu Biz de gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?