2015 Şubat Anneleri

:) :) kızma hemen. aslında sen söyleyince çok heyecanlandım parası da azmış gidip hemen alırım mağaza yanımda dıye duşundum ama görünce kaldım öyle. ben zaten hırka falan alıcam sabahlık almıycam. hoş gıyınıp koridorlarda dolaşacak değiliz. hastaneden çıkarken de ustune uzun bır hırka gıyıp çıkarız bence sabhalıktan daha mantıklı.
ilk gun zaten oyle ayağa falan kalkınmaz bir yelek gıyersın üşürsen. ıkıncı günde (eğer kalırsak) kahvaltı, gelen gıden, bebek telaşı bir bakmışsın çıkış hazırlıkları. evinde de kım sabahlıkla dolaşıyor gıy pijamanı dolaş zaten hamam gıbı olacak evler.

Boyu uzun olmanın normalle ne alakası varmış ki?

belli bir boy ölçüsünden sonra doğum kolay oluyormuş mesela benim boyum 175 çatım eminim normaldir. ama internette bir kaç yerde denk geldim kısa olanların çatıları çok dar oluyormuş o yüzden kısa boylulara normal doğum denince ön yargıyla bakıyorlar.

ya sabahlık lazım olabilir d.gazlı evleri istesen de cayır cayır yakamıyorsun. ayrıca ben bebeğimi alıştırmak istemiyorum sıcağa. sıcak evlerin havası kuru oluyor alerji artıyor, o yüzden ılık en iyisi, sabah kalkınca da üstüne geçirsen ne kaybedersin. demek istediğim bence bi sabahlık iyi gider. güzel hırkası olanın sabahlık almaya gerçekten ihtiyacı yok bence de. ayrıca benim doğumda giymek için annemin ördüğü "lizöz"üm var. bebe pembesi renginde örmüş annem. pijama alırken de sabahlıklı aldım ki lazım olur diye. o yüzden yani.

hemen bunu çürüteyim. benim yengem 155 civarında ama şu "bir avazda" dedikleri olayı gelin yengemde görün. maşallah. hakkaten bir çığlıkta cart bi kızan :))))) çatır çatır doğuruyo valla. :) allahım ben de öyle olayım inşallah :)

Sezeryan olduktan sonra bebişini kucağına almada zaman mı geçiyor. O kısmı anlayamadım ideal yazmış. Yani sezeryan olunca bebişinle ilgilenebildin mi canım?
Genel sezeryan oldum cnm ben zaten uyaninca cikariyolar seni ameliyathaneden sonrasinda yataga koyuyolar biraz agrin okuyo ama uzanirken bebegini alip emzirebiliyosun sinra yavas yavas kalip yurumeye baslayinca biseycigin kalmiyo bende ole olmustu

bak ben bunların hepsini yaşamış bırı olarak yazıyorum sakın ama sakın y.bakıma gırmeyı aklından bile gecırme.
seni çok ıyı anlıyorum gıdıp hastanenın bahçesinde oturman bile ıcını daha rahatlatır.
ıcerı gıtmesen de gıdıp y.bakımın orda durmanda bır sakınca yok bence. aldığın ıyı bır haber senı rahatlatır. ama evde ya da işte beklemek ezıyettır, sana daha cok zarar verır.
ayrıca benım babam solunum cihazına bağlı 5 ay y.bakımda kaldı. herkes yaşamaz dedı adam yaşadı. orda acı cekmesın dıye uyutuyorlar ve uyurkende cıhazla nefes alıyor. onda korkacak bır durum yok.
inanın ıyılesecegıne. biz öldü dedikleri anda bıle hiç umudumuzu kaybetmedik 15 dk kalbi durdu ve adam şimdi dimdık ayakta. ne böbrek ne ciğer ne kalp kalmıştı.

bende almadım yelek veya hırka varken bu sabahlık denen şeyi nabayım zaten daha sonra kullanmayacağım birşey.
Ben sabahlığı gün içimde kullanıyorum namaz kılarken yada balkona çıkarken üstüme geçiriyorum iyi oluyo pratik geliyo hemen. Hastanede yanıma babam kayınpederim geldiğinde üstüme alırım diye düşündüm. Zamanı gelip doğuran biri olsada yazsa şu lazım oldu bu olmadı diye. İkinci üçüncü çocuğuna hamile olanlar ne diyo sabahlık konusunda ?

şu yandaki siyah mı sabahlık.
ya ben cok mu süslü aldım acaba. benımkının kollar pek dantellı falan. hıc bana gore degıl ama hsatanede ablamlar dalga geçer dıye süslü aldım korkumdan.
Sabahlik fume rengi kadife cnm aslinds o pijama takiminin sabahligida vardida bende gunlukde kullanim diye onu aldim

aman beya ona kalsa benim yengelerim hepsi bir boy ilk 2si korkudan doğuramadı da sezeryan oldular diğeri 2 tane doğurdu normal. yani doktorlar bir tuhaf hemen boy kısa gel sezeryan yapalım kolayına geliyor herhalde yoksa her kadın normal doğurmaya elverişli olarak dünyaya gelmiştir .

ben ocak ın 23 den sonra doğurcam kısmet olursa gelır yazarım sıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…