Neyi var geçmiş olsunbabamın hastalığı
Hayirdir cnm olumsuz bibdurum yoktur umarimGünaydın herkese morelim aşırı bozuk sırf hamileyim diye herşeyin benden saklanmasından çok sıkıldım. erken doğum yapcam korkusu benden çok herkesi sarmış kaçıp gidesim var burdan
Amiinnn darısı başımıza bi avazda kavuşalım bebeklerimize inşallah :)
Bende hasta bezi almadım , hiç düşünmedim bile dediğin gibi ped aynı işi görür dedim ama yok gerçekten hasta bezi kolaylık , pratiklik. Atalım çantaya bikaç tane.
Benim geceliğim de yok sabahlığımda yokAma alıcam en kısa sürede inşallah :)
Pompa almadım , ilk etapta gerek yok. Ne alınması gerektiğini bilelim , hastane çantamızın içine not alalım çok gerekirse mutlaka bir yakınımız halledicektir.
Beynimize güzel uyarılar da bulunalım.
Bebeğimizi emziricez , bol bolda sütümüz gelicek
Kv olmuyor mu senin kp nin eşi kac yaşında ya maşallah beraber mi dogurcanız
Kaşınıyor gibi birşey oluyor ama ben daha başlamadım başlasam mıben gögüs kremi aldım, ondan sürmeye başladım çatlaklara iyi geldi.
Hayirdir cnm olumsuz bibdurum yoktur umarim
normal bir ameliyat yapılmamış 1 günde yoğun bakımdan çıkması gereken adam cumadan beri yoğun bakımda ciğerleri iflas etme konumuna gelmiş. bi kısmı alınmış ama bana hiç bunlardan bahsetmiyorlar hamileyim diye gidip görmeme izin yok herkesi çağırmışlar helallik almaya bunlar yüzünden karnım ağrıyor ve kimse bana bişey sölemiyor sinirlerim o kadar gerildi ki dayanamıyorum artıkNeyi var geçmiş olsun
Ne güzell. Benimki sezeryanın konusunu bile açmadı. hastane seçerken bana yakın oksun acil durum da gelebileyim dedi bebek baş helişki dedi. Herşey normal gidiyo dedi. Bende bunları hep normal doğumun olabileceğine yordumya Allah bozmasın memnunum, "normal doğum istiyorum" dedim, o da "şu an için %70 normal doğum yaptırabiliriz gibi görünüyor" dedi." ama doğum esnasında annenin çatı açıklığı bebeğin kilosu, kafa çapı bunlar önemli faktörler" dedi "el verdiği sürece normal doğum olabilir" dedi. "geçen gün 3800 lük bir bebeği olan anneyi normal doğurttuk dedi ama boyu uzundu" dedi. "senin boyun kaç?" diye sordu ben de "168 cm" dedim. "%70 normal doğum olabilir" dedi.
kızlar LCW'de çok güzel sabahlık gördüm. isteyen olursa onu bi incelesin. yumuşacıktı. intertten bi bakın önce fiyatına falan ben pek incelemedim sadece dokunmuştum :))
Amiinnn darısı başımıza bi avazda kavuşalım bebeklerimize inşallah :)
Bende hasta bezi almadım , hiç düşünmedim bile dediğin gibi ped aynı işi görür dedim ama yok gerçekten hasta bezi kolaylık , pratiklik. Atalım çantaya bikaç tane.
Benim geceliğim de yok sabahlığımda yokAma alıcam en kısa sürede inşallah :)
Pompa almadım , ilk etapta gerek yok. Ne alınması gerektiğini bilelim , hastane çantamızın içine not alalım çok gerekirse mutlaka bir yakınımız halledicektir.
Beynimize güzel uyarılar da bulunalım.
Bebeğimizi emziricez , bol bolda sütümüz gelicek
Ben varım. Gaz çıkartamama problemim var malesef ağrı yapıyo haliyle. Doktorcuğuma sormak hiç aklımada gelmedi ne yapayım diye.benim de en büyük rahatsızlığım GAZ
aşırı gazı olan var mı, ağrı yapacak derecede?
Yok cnm ağrı eşiği ve dr un elinin hafifliği ve tabiki sıkıntısız bi gebelikle ilgiliBenimde estetik dikisti sezeryan oldum ama ne ole aman aman bi agri sizi olmadi ve 1 gun kaldim hast. Eve geldim temizlik yaptimacaba estetik dikislemi alakali bu agri olayi ama sanmam ya
Csnim karsi bilmiyorumda kasarin bebege kilo aldirdigi kesin hemde kalsiyum okarak daha zenginhiç kars kaşarı yemedim o kadar çok konuşuldu ki tadını bilmediğim şeyi canım istedi
bebeğe kilo aldırdıgı doğru mu?
eğer öyle bişey varsa sipariş vereyim gelsin
Benimde estetik dikisti sezeryan oldum ama ne ole aman aman bi agri sizi olmadi ve 1 gun kaldim hast. Eve geldim temizlik yaptimacaba estetik dikislemi alakali bu agri olayi ama sanmam ya
Simdi ben ilk kizimda hic sikinti yasamadim ve doktorum.cok iyiydi ameliyatimda suoer gecmisti yine ayni doktora gidiyorum gebeligim yine sorunsuz masallah diyim yine aynimi olur avaba ben ikinci kez kesilecegim icin daha cok aci hissedersem diye korkmaya baslamistimYok cnm ağrı eşiği ve dr un elinin hafifliği ve tabiki sıkıntısız bi gebelikle ilgili
Hımm dünya hali işteTabi sen bilmiyorsun
Benim eşimin Annesiyle kayınpederim boşandı. Ben ona kayınvalide diyorum. Yeni evlendiği eşiyle aramda çok yaş farkı yokO yüzden ona adıyla hitap ediyorum, yani aslında cici kayınvalidem doğum yaptı
kızlar LCW'de çok güzel sabahlık gördüm. isteyen olursa onu bi incelesin. yumuşacıktı. intertten bi bakın önce fiyatına falan ben pek incelemedim sadece dokunmuştum :))
kim görümcesinin doğduguna şahit olabilir ki hadi şanslısın nur topu gibi bir görümcen olduTabi sen bilmiyorsun
Benim eşimin Annesiyle kayınpederim boşandı. Ben ona kayınvalide diyorum. Yeni evlendiği eşiyle aramda çok yaş farkı yokO yüzden ona adıyla hitap ediyorum, yani aslında cici kayınvalidem doğum yaptı
Allahngonlune gore hayurli olani versin canimya Allah bozmasın memnunum, "normal doğum istiyorum" dedim, o da "şu an için %70 normal doğum yaptırabiliriz gibi görünüyor" dedi." ama doğum esnasında annenin çatı açıklığı bebeğin kilosu, kafa çapı bunlar önemli faktörler" dedi "el verdiği sürece normal doğum olabilir" dedi. "geçen gün 3800 lük bir bebeği olan anneyi normal doğurttuk dedi ama boyu uzundu" dedi. "senin boyun kaç?" diye sordu ben de "168 cm" dedim. "%70 normal doğum olabilir" dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?