Ahh ahhh birde öyle sonsuza dek söylüyorlarya akıllara zarar ne sabır var annelerde.bende sersem gıbıyım..tetanozdan kolumda acıyor..az uzandım kızım 3 mılyon kez annem annem annem annem annem annem annem annem demeyı başararak gerı kaldırdı
Hiç o yönden düşünmemiştim. Yaparlar mı ev işi yeni nesil?bi arkadaşıma söyledim yan yatıyomuş diye, e haklı çocuk ben olsam bende yan yatardım en rarat o pozisyon dedi, rahatına pek düşkün çıktı bu kızlar bende biraz büyünce ev işi yaptıracaktım bana yardım edecekti hayallerimi yıktı : )))
dun aynı seyı dedım esıme..bız ıyı buyutmusuz kızımızı ne telaşlanırdık ne panıklerdık aynı senın gıbı..tam 3 ay ağladım kakasını yapamıyor bagırsagındamı bısey var dıye ..o gectı 2 sene kustu proflaramı yalvarmadım karnını acın bakın dıye..amannn bırde basında kımsen yoksa bı sen bı cocugun sa ..Allah yardımcın oluyor ..bunda bende ılkındekı gbı evham yapmam yada telaşlanmam gıbı geıyor..Herturlu bılmedıgım dertten Allaha sığınırım tabı..Ahh ahhh yarama tuz bastin 5 yil oncesine goturdun beni bacim:) kizim dogdugunda bebeklik reflusu var diyeb2 gun hastanede yatmisti da 2 gunde 2 kilo vermistim sikintidan her asiya goturdugumde nefesi kesilircesine agliyodu cocuguma bisey oldu nefesi kesildi diye hastaneyi ayagami kaldirmadim kakasini yapamiyo surekli agliyo diye gecenin bi yarisi hastanelerde onla birlikte bende cektim o agrilari saclarim bryazladi vallahi 10 yil yaslandim demistim ama simdi onun sevgisi onun tirnagini dunyalara degismem tabi bunda ole olmam daha bilinclendik ama o zorlugu tecrubesizligi nekadr yasasanda herseye deger o diyosun kocanda olsa belki ailende olsa herseye goz yummazsin ama evlat iste allah herkezin evladini bagislasin kimseye acisini gostermesin
Ben ogluma yaptircam ilerde gelin desin ne guzel yetistirmis diyeHiç o yönden düşünmemiştim. Yaparlar mı ev işi yeni nesil?
bnm niye yok lizözüm
ıste bızdekıde tıpkısının aynısı..yarın senınkıde oyleolacakAhh ahhh birde öyle sonsuza dek söylüyorlarya akıllara zarar ne sabır var annelerde.
Ablamla muhabbet ediyoruz kızı tam 1186 kez anne diyor. Anne bakmıyor sonunda Âaaaaaaaa imdattt diye bağırıyorum. Ya biriniz susun ya öteki efendim desin
Diyelim efendim dedi karşı taraf eee e e cümle yok.maksat biz konuşmayalım.
heee lizöz vardıda anamız mı örmedı dımı kızz..lcw saolsun aldık ordan kıcımızı basımızı örtecek bır hırka ..kız ben lizöz neymiş diye google a baktım : )))
Hahahaha deli. Ahh ne edim ben çok şeker bunlar. Bir de o zamanlarını görecez.ıste bızdekıde tıpkısının aynısı..yarın senınkıde oyleolacak...anne gozunu acarmısın neden kapatıyorsun dıyor gozum acık uyuyacakmısım
Gelin mutfağa geçti mutfak altına göçtü.
Sağlam bir şey kaldı mı bilmiyorum.
Off cam süpür şimdi akşam vakti.
heee lizöz vardıda anamız mı örmedı dımı kızz..lcw saolsun aldık ordan kıcımızı basımızı örtecek bır hırka ..
ayy canım tesekkür ederim ne iyisin sen yaBilmiyorum ki çabuk örülürse örelim sana da hemen.
Daha neler öğrencem doğuma kadar ben. Lavman sonda 1 gün içinde ne çok şey yaşıycaz yaO zaman yaparsın altına bir şey olmaz.
Canım o bir önlem sadece olabir diye illede yapacaksın diye bir şey yok.
bu anlasilmaya bn sebep oldum sanirim. Ama kalca dar olur legen kmiklerinin acisi genis olur. Olabilir yani. Bu ya rontgenle ya cati muayenesi ile anlasilir.20 yaşında ben de öyleydim hatta kalçam 86 ydı. Çatım dar mıdır ki benim de
Çok uyku bastırdı çay içsem ne olurki.
Ne güzel döktürmüşün be.. Her aşaması ayrı bi fedakarlık istiyo.hamılelıkmıs dogummus bunların hepsı bır yalan..bır rüya..asıl gerçek olan çocuğunun doğduktan sonrakı hayatın..
onun savunmasız oluşu senı ona mubtela hale getirecek..uyuduğunda bıle sırtını rahatça koyamayacaksın yatağına ya bısey olursa farketmezsem dusuncesı senı eritecek..ıste o zaman dıceksın annelık ne zormuş..
gazıdır hastalığıdır uykusuzluğudur hepsıbırgun geçecek ama senın yukun hıc geçmeyecek..sen hep onu korumaya mecbur hıssedeceksın kendını..
ıste bu senı yaslandıracak..ama anne olacaksın..ve cennet uğruna cekeceksın tum bu hayatı..ve Allah sana akıllara zarar bır evlat sevgısı verecekte gozun görmeyecek ondan başkasını..
Seccadeyi başka niyetle kullanma canım bence.Annem çeyizi biraz abartmıştı. İç çamaşırı falan da vardı hatta bunlar büyük al sen giy diye anneme vermiştim şimdi olsa da giyseydim diyorumo çeyizden sonra eve bir tane bişey almadım birsürü de seccade falan var birtanesi tam alt açma bezi olabilir kullansam mı ki o niyete
Hiç o yönden düşünmemiştim. Yaparlar mı ev işi yeni nesil?
ben de googledan ögrendim ne oldugunu ve bende olmadıgını anladım :)kız ben lizöz neymiş diye google a baktım : )))
pfff siz cay faslına geçtiniz biz daha yemek yemedik daha kocis gelecek de yemek yicez de offf offffbişey olmaz bende şimdi demleyecem , çok yedim çaydan başkası paklamaz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?