2015 Şubat Anneleri

bende sersem gıbıyım..tetanozdan kolumda acıyor..az uzandım kızım 3 mılyon kez annem annem annem annem annem annem annem annem demeyı başararak gerı kaldırdı
Ahh ahhh birde öyle sonsuza dek söylüyorlarya akıllara zarar ne sabır var annelerde.
Ablamla muhabbet ediyoruz kızı tam 1186 kez anne diyor. Anne bakmıyor sonunda Âaaaaaaaa imdattt diye bağırıyorum. Ya biriniz susun ya öteki efendim desin
Diyelim efendim dedi karşı taraf eee e e cümle yok.maksat biz konuşmayalım.

Hiç o yönden düşünmemiştim. Yaparlar mı ev işi yeni nesil?

dun aynı seyı dedım esıme..bız ıyı buyutmusuz kızımızı ne telaşlanırdık ne panıklerdık aynı senın gıbı..tam 3 ay ağladım kakasını yapamıyor bagırsagındamı bısey var dıye ..o gectı 2 sene kustu proflaramı yalvarmadım karnını acın bakın dıye..amannn bırde basında kımsen yoksa bı sen bı cocugun sa ..Allah yardımcın oluyor ..bunda bende ılkındekı gbı evham yapmam yada telaşlanmam gıbı geıyor..Herturlu bılmedıgım dertten Allaha sığınırım tabı..

ıste bızdekıde tıpkısının aynısı..yarın senınkıde oyleolacak ...anne gozunu acarmısın neden kapatıyorsun dıyor gozum acık uyuyacakmısım

Gelin mutfağa geçti mutfak altına göçtü.
Sağlam bir şey kaldı mı bilmiyorum.
Off cam süpür şimdi akşam vakti.

benim ev arkadaşım vardı bi tane çok sakardı herşeyi de hızlı hızlı yapmaya çalışırdı o mutfağa girince çat pat tak sesler gelirdi içeriye bizde "deli gelin işe kalktı" derdik. : )))

heee lizöz vardıda anamız mı örmedı dımı kızz..lcw saolsun aldık ordan kıcımızı basımızı örtecek bır hırka ..

he kız : )) anneme ör desem iş çıkarma başıma der : )) esoba demiş ya bime gelse de alsak diye : )))

ben yatış pozısyonu almaya gıdıyorum.
yarın sabaha kadar Allah askına mantıklı konulardan konusun..pıjamanın dantelı ,sabahlığın satenı, gıbı bayıltıcı msjşardan uzak durun yıter yaaaaaaaaaaa.gercı sızde haklısınız bebeler dogmadan sunnetını ettırdık damat ettık gelın ettık hatta ev ısı bıle ogrettık..konuşacak laf kalmadı..

20 yaşında ben de öyleydim hatta kalçam 86 ydı. Çatım dar mıdır ki benim de
bu anlasilmaya bn sebep oldum sanirim. Ama kalca dar olur legen kmiklerinin acisi genis olur. Olabilir yani. Bu ya rontgenle ya cati muayenesi ile anlasilir.
Ya da ailenizdeki kadinlara sormaniz lazim. Gnetik sonucta

Ne güzel döktürmüşün be.. Her aşaması ayrı bi fedakarlık istiyo.

Seccadeyi başka niyetle kullanma canım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…