hamılelıkmıs dogummus bunların hepsı bır yalan..bır rüya..asıl gerçek olan çocuğunun doğduktan sonrakı hayatın..Anne olmak ne zor yaaa
o zaman sen benden 10 yaş büyüksünama olsun ne olucak takılmayın bu yaşa bence , lütfen .
Kadının en güzel olduğu yaş 30lu yaşlardı zaten sanırım
Hem olgun,hem daha dişi .
12 saat sancı cektım fazla fazla vakıt vardı ama böyle bır gırısımde bulunmadı kımse..zaten bu ısleme gerekte kalmamıstıben sancı esnasında defalarca kez kustum ve ıshal oldum..hatta tam doğum esnasında bağırdım buyuk tuvaletımı yapıcam galıba dıye ebe hayır bebegın çıkıyor sen oyle sanıyorsun demıstı....ama doğum masasında buyuk abdestelerını yapanlarıda duydum..[/QUOTE
Bir de evdesin ya tuvalet olayı rahat olduğu için daha çok su içiyor olabilirsin. Ben evde çok su içtiğimi dışarda az içtiğimi farkettim.
Matbaaya gore degisio ben 200 taneyi 20 liraya yaptirdim
Çok güzeller. Çok.hızlısın nazar değiyor sana. Maşallah diyelimBunlarda lohusa bardaklarimiz ve posetlermiz
Canım Sen kaç haftalıktın?
hamılelıkmıs dogummus bunların hepsı bır yalan..bır rüya..asıl gerçek olan çocuğunun doğduktan sonrakı hayatın..
onun savunmasız oluşu senı ona mubtela hale getirecek..uyuduğunda bıle sırtını rahatça koyamayacaksın yatağına ya bısey olursa farketmezsem dusuncesı senı eritecek..ıste o zaman dıceksın annelık ne zormuş..
gazıdır hastalığıdır uykusuzluğudur hepsıbırgun geçecek ama senın yukun hıc geçmeyecek..sen hep onu korumaya mecbur hıssedeceksın kendını..
ıste bu senı yaslandıracak..ama anne olacaksın..ve cennet uğruna cekeceksın tum bu hayatı..ve Allah sana akıllara zarar bır evlat sevgısı verecekte gozun görmeyecek ondan başkasını..
Gelin mutfağa geçti mutfak altına göçtü.
Sağlam bir şey kaldı mı bilmiyorum.
Off cam süpür şimdi akşam vakti.
İyi maşallah o kadar koktun kurtuldun su meselesinden.Selam kizlar, bugun kontrolumuz vardi cok sukur suyum normale donmus bebiside gordum cok heyecanlandim az kaldi rabbim kucagimizda gormeyide nasip etsin
Ay walla cuma gidim bim e ne gelcek bakalm :) hahaha ne zmndr boşladımAy valla başlarız şimdi ben lizöz giymem diye haha.
Gittim lcw ye yoktu bizimkinde.
Bim e gelsede alsak.
O zaman yaparsın altına bir şey olmaz.Ya alalecele doğuma alınırsak lavmana vakit olmazsa ? Sadece filmlerde mi alalacele oluyo yoksa ?
MAİL atsak gelir.belki istediklerimiz. Ucuza avent biberon gemlez mi acep.?Ay walla cuma gidim bim e ne gelcek bakalm :) hahaha ne zmndr boşladım
Cnm site degil o evimin yakinda bi yer yerdi yaptirdim internette yapanlar kim bilmiorumözelden sitenin adresini gönderebilirmisin?
Nazardan heralde yatalak hale geldim aslinda yavastan yapcaktim doktor heran gelicek deyince basladim hemenÇok güzeller. Çok.hızlısın nazar değiyor sana. Maşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?