Rengi çok güzelEki Görüntüle 1330384 Kapşonunu ördü mü anne tamamdır :)
Gelin mutfağa geçti mutfak altına göçtü.
Sağlam bir şey kaldı mı bilmiyorum.
Off cam süpür şimdi akşam vakti.
anlamadımBizim burda bi laf vardır hatta, cok konuşana , anası doğururken azına m.çmış derler : p
yaşarken cok ağladım yazarken benımde gozlerım doldu..gecen gun esım kirpiklerın beyazlamış dedi buyuk hayretler ıcersınde..dedım anlatsam anlarmısın !Okurken ağladım yaw.
NUK geldı AVENT de gelebılır..nıye olmasınMAİL atsak gelir.belki istediklerimiz. Ucuza avent biberon gemlez mi acep.?
Doğru diyorsun. Kuzenin kızının kaç gündür ateşi var sabahlıyorlar.hamılelıkmıs dogummus bunların hepsı bır yalan..bır rüya..asıl gerçek olan çocuğunun doğduktan sonrakı hayatın..
onun savunmasız oluşu senı ona mubtela hale getirecek..uyuduğunda bıle sırtını rahatça koyamayacaksın yatağına ya bısey olursa farketmezsem dusuncesı senı eritecek..ıste o zaman dıceksın annelık ne zormuş..
gazıdır hastalığıdır uykusuzluğudur hepsıbırgun geçecek ama senın yukun hıc geçmeyecek..sen hep onu korumaya mecbur hıssedeceksın kendını..
ıste bu senı yaslandıracak..ama anne olacaksın..ve cennet uğruna cekeceksın tum bu hayatı..ve Allah sana akıllara zarar bır evlat sevgısı verecekte gozun görmeyecek ondan başkasını..
Seninkine yakın birkaç gün gerideyim canım
Benim topaç kaç oldu acaba perşembe gidicem bende.Benim doktor şişko bebek seviyo demekki, 1800 gram a düşük diyorbizi strese soktu.
bende sersem gıbıyım..tetanozdan kolumda acıyor..az uzandım kızım 3 mılyon kez annem annem annem annem annem annem annem annem demeyı başararak gerı kaldırdıÇok uyku bastırdı çay içsem ne olurki.
hsonu eşimle django unchained/zincirsiz i izledik uzun ama çok güzel film tavsiye ederim canım :) leo da var :)
Benim oglum 1250 gram dogum kanalina girdigi icin kilo almamis ben napiyim girmeyin streseBenim doktor şişko bebek seviyo demekki, 1800 gram a düşük diyorbizi strese soktu.
nıyeyse bu günlerde benımde acayıp bı goresım var pipiliyi.. haftaya pazartesı gıdıcem ınsaallah..Benim topaç kaç oldu acaba perşembe gidicem bende.
Dr değişti çok heyecanıyorum.
kanala gırınce kılo alamıyormuymus kiBenim oglum 1250 gram dogum kanalina girdigi icin kilo almamis ben napiyim girmeyin strese
Ahh ahhh yarama tuz bastin 5 yil oncesine goturdun beni bacim:) kizim dogdugunda bebeklik reflusu var diyeb2 gun hastanede yatmisti da 2 gunde 2 kilo vermistim sikintidan her asiya goturdugumde nefesi kesilircesine agliyodu cocuguma bisey oldu nefesi kesildi diye hastaneyi ayagami kaldirmadim kakasini yapamiyo surekli agliyo diye gecenin bi yarisi hastanelerde onla birlikte bende cektim o agrilari saclarim bryazladi vallahi 10 yil yaslandim demistim ama simdi onun sevgisi onun tirnagini dunyalara degismem tabi bunda ole olmam daha bilinclendik ama o zorlugu tecrubesizligi nekadr yasasanda herseye deger o diyosun kocanda olsa belki ailende olsa herseye goz yummazsin ama evlat iste allah herkezin evladini bagislasin kimseye acisini gostermesinhamılelıkmıs dogummus bunların hepsı bır yalan..bır rüya..asıl gerçek olan çocuğunun doğduktan sonrakı hayatın..
onun savunmasız oluşu senı ona mubtela hale getirecek..uyuduğunda bıle sırtını rahatça koyamayacaksın yatağına ya bısey olursa farketmezsem dusuncesı senı eritecek..ıste o zaman dıceksın annelık ne zormuş..
gazıdır hastalığıdır uykusuzluğudur hepsıbırgun geçecek ama senın yukun hıc geçmeyecek..sen hep onu korumaya mecbur hıssedeceksın kendını..
ıste bu senı yaslandıracak..ama anne olacaksın..ve cennet uğruna cekeceksın tum bu hayatı..ve Allah sana akıllara zarar bır evlat sevgısı verecekte gozun görmeyecek ondan başkasını..
Oyle dedi cnm doktor zaten bende acilma var sancilarda var dogum olma ihtimali yuksek smdi bebege kilo aldirmaya calisiyoruz en azından dogarsa kuveze girmesin diyekanala gırınce kılo alamıyormuymus ki
Selam kizlar, bugun kontrolumuz vardi cok sukur suyum normale donmus bebiside gordum cok heyecanlandim az kaldi rabbim kucagimizda gormeyide nasip etsin
Benim oglum 1250 gram dogum kanalina girdigi icin kilo almamis ben napiyim girmeyin strese
Bir de "karanlık taraf" diye bir film var onu da çok beğenmiştim.
Ötekini de inşallah hatırlıcam.
Tv ünitem yok. Eşim kitaplarımı sandığa doldurmuş kitaplığa cd doldurmuş.
canım benim, bende açılma değil de nst de sancı ve rahim aşağıya inmesi çıktı. Bir gece hastanede yattım, çiğer geliştirici iğne yaptılar ilaçlar kullanıyorum. zor vallahiOyle dedi cnm doktor zaten bende acilma var sancilarda var dogum olma ihtimali yuksek smdi bebege kilo aldirmaya calisiyoruz en azından dogarsa kuveze girmesin diye
Bende yattim hastanede ignemde yapildi yaticaksin dedi bakalim persemve yine gidicem ama kasilmalarim devam ediyo bebegin basida asagidacanım benim, bende açılma değil de nst de sancı ve rahim aşağıya inmesi çıktı. Bir gece hastanede yattım, çiğer geliştirici iğne yaptılar ilaçlar kullanıyorum. zor vallahi
Yan yatıyor bizim kuzular. Benimki de yan. Ne yapsın çocuk tepe üstü mü dursun rahatına düşkün.
Bakalım bu hafta dönecek mi biraz önce aşağıdan fenaa baskı yaptı ama ayaklarıydı sanırım dönse bile ters döndü sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?