2015 Şubat Anneleri

Bizim burda bi laf vardır hatta, cok konuşana , anası doğururken azına m.çmış derler : p
anlamadım
Okurken ağladım yaw.
yaşarken cok ağladım yazarken benımde gozlerım doldu..gecen gun esım kirpiklerın beyazlamış dedi buyuk hayretler ıcersınde..dedım anlatsam anlarmısın !
MAİL atsak gelir.belki istediklerimiz. Ucuza avent biberon gemlez mi acep.?
NUK geldı AVENT de gelebılır..nıye olmasın

Doğru diyorsun. Kuzenin kızının kaç gündür ateşi var sabahlıyorlar.
Her sabah işe ağlayarak gidiyor. O hastayken bırakıp gidiyorum diye.
Gelde sakinleştir.

Çok uyku bastırdı çay içsem ne olurki.
bende sersem gıbıyım..tetanozdan kolumda acıyor..az uzandım kızım 3 mılyon kez annem annem annem annem annem annem annem annem demeyı başararak gerı kaldırdı

Ahh ahhh yarama tuz bastin 5 yil oncesine goturdun beni bacim:) kizim dogdugunda bebeklik reflusu var diyeb2 gun hastanede yatmisti da 2 gunde 2 kilo vermistim sikintidan her asiya goturdugumde nefesi kesilircesine agliyodu cocuguma bisey oldu nefesi kesildi diye hastaneyi ayagami kaldirmadim kakasini yapamiyo surekli agliyo diye gecenin bi yarisi hastanelerde onla birlikte bende cektim o agrilari saclarim bryazladi vallahi 10 yil yaslandim demistim ama simdi onun sevgisi onun tirnagini dunyalara degismem tabi bunda ole olmam daha bilinclendik ama o zorlugu tecrubesizligi nekadr yasasanda herseye deger o diyosun kocanda olsa belki ailende olsa herseye goz yummazsin ama evlat iste allah herkezin evladini bagislasin kimseye acisini gostermesin

Bir de "karanlık taraf" diye bir film var onu da çok beğenmiştim.
Ötekini de inşallah hatırlıcam.
Tv ünitem yok. Eşim kitaplarımı sandığa doldurmuş kitaplığa cd doldurmuş.

hım bak bu filmi izlemedik , hadi ya cd lerle kitapları yer değiştir sende : ))

Oyle dedi cnm doktor zaten bende acilma var sancilarda var dogum olma ihtimali yuksek smdi bebege kilo aldirmaya calisiyoruz en azından dogarsa kuveze girmesin diye
canım benim, bende açılma değil de nst de sancı ve rahim aşağıya inmesi çıktı. Bir gece hastanede yattım, çiğer geliştirici iğne yaptılar ilaçlar kullanıyorum. zor vallahi

canım benim, bende açılma değil de nst de sancı ve rahim aşağıya inmesi çıktı. Bir gece hastanede yattım, çiğer geliştirici iğne yaptılar ilaçlar kullanıyorum. zor vallahi
Bende yattim hastanede ignemde yapildi yaticaksin dedi bakalim persemve yine gidicem ama kasilmalarim devam ediyo bebegin basida asagida

bi arkadaşıma söyledim yan yatıyomuş diye, e haklı çocuk ben olsam bende yan yatardım en rarat o pozisyon dedi, rahatına pek düşkün çıktı bu kızlar bende biraz büyünce ev işi yaptıracaktım bana yardım edecekti hayallerimi yıktı : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…