evet canim aynen oyle , çocugumu biliyorum, 6 senedir boyle gidiyorum ben, kizim çok sansli erken dustu benim jeton : )Tabii li doğal yollarla ateş hastalık bunların önüne geçebiliyorsak Dr a gitmeye gerek yok. Eskiden de büyüklerimiz birsürü şey yaparmış. Bunları bildikten sonra bir de bebişleri tanıdıktan sonra ona göre davranırız biz de. Bak bir arkadaş ilk çocukta hastane hastane gezdik ikincide daha bilinçliyim demişti. Ben de bizimkilerin üçüncü çocuğuyum ustalık eserleriyim diye görüyorum kendimi
Belli.zaten aklın hep yatmakta çok yoruluyorsun demek.: )) al bak senin olsun hepsi
kiz ebe yatirdi bekle dedi gitti,o gelene kadarda yattim napayim
bu sabah benim kiz çantasini evde unutmus,okula gittik dedi çantam yok
hay dedim ben senin çantana, saat zaten 8h30 okulun girisi saaati, bakindim oglani verecek birinide bulamadim sinifa kadar, geri geldim eve kosarak eve çikdim çantayi aldim çocuklari goturdum, kizin okulunun kapisi kapanmis
oglani bari yetistiriyim dedim hizlica oraya gittim,onu sinifa koydum,aklima yukari çikmak geldi normalde yasak, kizin sinifina gidiyor oarasi, orayi çikdim ogretmen sinifa girmek uzereyken yakaladik ..
ama o kosturmada karnimdakine neler oldu bilmiyorum, karnim hem sertdi hem agrim oldu .. ben bu kosturmacadan erken dogurmazsam kimse dogurmaz : )))
sizin buraya fazladan is oalrak yazdikalriniz benim rutin hayat kosturmacam
seninkiler bagısıklık kazanmıştır artık. bizimki hiç topluma karışmadı küçük daha. ben okuldan getirdim grip oldu. burnu aktı şimdi yapışkan balgam var. balgamı kusup attı dün ama şimdi kuru öksürük. yastık yükselttim ılık su içirdim. uyuyor uykusu bölündükce ağlıyor ama bakalım sabahı edicez bi şekildeburnunu temizle serum fizyolojikle ilk
cold mix damlatican yakasina ama evde yoksa wicks de lur , findik kadar gogsune sureceksin
sirtina sicak havlu koyabilirsin
yastigini çok yukselt uyurken, nerdeyse yari oturur gibi olsun yani yatakda, yukseltebildigin kadar yukselt iste
uyyorsa serum fiz olmaz simdi uyudgu yerde digerlerini ypmaya çalis
gunduzde sicak su buhari iyi gelir yani sicak banyo ..
bi tatli kasiigi bala yarim limon SIK kasik kasik içir surup gibi gun içinde
ben hep oyle yaparim,iki senedir dogru duzgun oksurdukelrini bilmiyorum, ilk seneler çok çekdik tabi oksurukden bagisiklik kazanana kadar , asilarida hep yapiliyor
bu sene saglamiz maasallah
biz kaynatıyoruz ama senin çene de maşallah bizden az degıl valla. bir yazıyorsun bir sayfa benımkılerın hepsını toplasam sana ulaşamıyorum. bırıktırıp yazıyorsun sen bız sureklı yazıyoruz.
Bende öyleydim, ayda bir temizliğe kadın gelir, hiç bir yere uzanmaz sadece yürüyüş olsun diye markete gider 2 kiloyu geçmeyecek şeyler alır öyle evime dönerdim, hatta arada dinlenirdim yolda. Ne bileyim bunlar bile fazla mı geldi, kendimi yordum diyorum bazenşimdi erken doğum riskiyle günümü geçiriyorum.
evet okuldaki kresteki ilk iki sene zor geçiyor, hasta olmadi çocuk diye yalan soylerseninkiler bagısıklık kazanmıştır artık. bizimki hiç topluma karışmadı küçük daha. ben okuldan getirdim grip oldu. burnu aktı şimdi yapışkan balgam var. balgamı kusup attı dün ama şimdi kuru öksürük. yastık yükselttim ılık su içirdim. uyuyor uykusu bölündükce ağlıyor ama bakalım sabahı edicez bi şekilde
Aminn. İnsan kafasını yoran şeyler bunlar. Ben de aşırı düzenliyim mesela. İşyerinde zımbanın yeri bile değişse kıyamet kopar. Yüz yıl aynı yerde durabilir.Koltuk gerçekten çok rahat her eve lAzım bişizaten oturmadan önce büyük ihtimalle koltuğu siliyorlar yine de bu takıntımdan kurtulmam lazım. Aslında çok yol katettim birsürü takıntım vardı çoğunu yendim. Allahım başka dert vermesin inşallah.
2001 de geldimBelli.zaten aklın hep yatmakta çok yoruluyorsun demek.
Kaç yıldır ordasın? Fransızca biliyorsun heralde. Bir de kapalı mısın?
Talip olacak gibi soru sordum. Bir kuzenim var nedense onu hatırlatıyorsun.
Ben hiç.yumuşak karınlı hamile görmedimbişi demediğine göre sorun yoktur heralde ama yumusak değil bnmki ..işyerinde hemşireler falan da gelip seviyor karnımı ama hiçbiri aa niye sert falan demedi siz böyle yumusak yumusak dedikce bnmki niye yumusak diil acaba dedim
Gazdan olabilir ağrı. Ben tetanoz hiç olmadım.Kızlar benim sol göğsümün alt kısmına kramp giriyo sanki kalbime kramp giriyomuş gibi sizdede oluyo mu oyle çocuk sıkıştırdığı için mi böyle oluyo acaba, çok kötü oluyorum.. Birde sizler üçüncü tetenoz aşınızı yaptırdınız mı? Hemşire bidahakine temmuz ayında geliceksin demişti bana
Onları doğumdan sonra konuşuruz. Şimdi daha önemli konularımız var.hahahahh de get kizz
onu sen iç
balli limon vericen canim, simdi bi yasindan once bal verilmez derler ama o bahsedilen hakiki bal, biz zaten marketdeki çicçek balini veriyozz, al sana tartisma konusu : )
oyyy burda çok konu var kousulucak dogumdan sonraa
Sürekli aynı yer ağrıyınca rahatsız oluyorum tek bi nokta sadeceGazdan olabilir ağrı. Ben tetanoz hiç olmadım.
çocuk uyurken ben de yatayım yine gece uzun olabilir.
tabi bağzı bebekler kaburgamı oymayı bırakır da uyuyabilirsem
iyi geceler herkese.
Bir sürü sağlık dersi verdin ama kendi burnunu açamadın.2001 de geldim
fransizca biliyorum
9 ay once kapandim : ) hala oyleyim : )
olabilir valla , simdide aklima yatmak var ama yataga gitmeye useniyorum, burnum tiklai nefe salamiyorum
off
Bende yattim hastanede ignemde yapildi yaticaksin dedi bakalim persemve yine gidicem ama kasilmalarim devam ediyo bebegin basida asagida
Sizi okurkeen pişman olduum ben düün butuun evii temzleyııp normal kişilern itip çekemedğii koltuklarımı itip altlarnı slip üstune bdee kanepelerii sildiim daha nlerr neler allhtan bişy olmadıı bdaha yapmaam aslaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?