2015 Şubat Anneleri

evet canim aynen oyle , çocugumu biliyorum, 6 senedir boyle gidiyorum ben, kizim çok sansli erken dustu benim jeton : )
bende ailenin ilkiyim babam da hiç kiyamazmis oksurdukçe bana penisilin igneler , en kuvvetli ilaçlari vermisler
ben oskuren çocugu hasta bile saymiyorum dusun aradaki farki
çocuklar oksurup hafif atlattikça bana o ilaçlari veren dr u ALlaha havale ediyorum baskada bisey demiyorum ..

Belli.zaten aklın hep yatmakta çok yoruluyorsun demek.
Kaç yıldır ordasın? Fransızca biliyorsun heralde. Bir de kapalı mısın?
Talip olacak gibi soru sordum. Bir kuzenim var nedense onu hatırlatıyorsun.

seninkiler bagısıklık kazanmıştır artık. bizimki hiç topluma karışmadı küçük daha. ben okuldan getirdim grip oldu. burnu aktı şimdi yapışkan balgam var. balgamı kusup attı dün ama şimdi kuru öksürük. yastık yükselttim ılık su içirdim. uyuyor uykusu bölündükce ağlıyor ama bakalım sabahı edicez bi şekilde

biz kaynatıyoruz ama senin çene de maşallah bizden az degıl valla. bir yazıyorsun bir sayfa benımkılerın hepsını toplasam sana ulaşamıyorum. bırıktırıp yazıyorsun sen bız sureklı yazıyoruz.

Anam yetişemiyorum ancak böyle toplu uzun msjlarımla arayı kapatıyorum. Kız ben karadenizliyim çenemin düşük olması normal

Canım şuan kndini suçlayarak yaptığın streste bebeğini etkiliyor frkındasın dimi tedirginlik sana bişi kazandırmaz hepimizde var erken doğum riski seninki biraz daha fazla olabilir ama nasip bu şerre bir hayır vardır diyip yüreğine ferahlık ver dua et ve kendini suçlama. sevinç sevgi mutluluk pozitif şeyler gönder bebişe lütfen

çocuk uyurken ben de yatayım yine gece uzun olabilir.
tabi bağzı bebekler kaburgamı oymayı bırakır da uyuyabilirsem
iyi geceler herkese.

Kızlar benim sol göğsümün alt kısmına kramp giriyo sanki kalbime kramp giriyomuş gibi sizdede oluyo mu oyle çocuk sıkıştırdığı için mi böyle oluyo acaba, çok kötü oluyorum.. Birde sizler üçüncü tetenoz aşınızı yaptırdınız mı? Hemşire bidahakine temmuz ayında geliceksin demişti bana

evet okuldaki kresteki ilk iki sene zor geçiyor, hasta olmadi çocuk diye yalan soyler
iste biz o donemleri bu dediklerimi yaparak atlattim ben canim
geçmis olsun
wicks çok ise yariyor evde varmiydi

bu arada sana diyorum ama ben kendime niye kullnamiyorum kii, kafa sadece çocuklara çalisiyor ebnim, zarari olmaz herhalde azcik surucem burnum açilsin rahatlayim
serum fizyolojikde yapsam iyi olur kendime ama hiçç sevmiyorum onu
kuçukken zorla elini kolunu tutar yapardim çocuga serumu, simdi burnu tiklai olunca gidip alip kendilerine sIKIYOLAR? damlalarini bile sayyolarrr, her buruna 10 damla

Aminn. İnsan kafasını yoran şeyler bunlar. Ben de aşırı düzenliyim mesela. İşyerinde zımbanın yeri bile değişse kıyamet kopar. Yüz yıl aynı yerde durabilir.

Belli.zaten aklın hep yatmakta çok yoruluyorsun demek.
Kaç yıldır ordasın? Fransızca biliyorsun heralde. Bir de kapalı mısın?
Talip olacak gibi soru sordum. Bir kuzenim var nedense onu hatırlatıyorsun.
2001 de geldim
fransizca biliyorum
9 ay once kapandim : ) hala oyleyim : )
olabilir valla , simdide aklima yatmak var ama yataga gitmeye useniyorum, burnum tiklai nefe salamiyorum
off

Ben hiç.yumuşak karınlı hamile görmedim
Eskiden bir kaç kişininkine dokunmuşluğum var hep ne kadar sert diye düşünmüştüm.
Benimki de hep sert.

Gazdan olabilir ağrı. Ben tetanoz hiç olmadım.

ben kaçtim hanimlar
iyi geceler size
koca gelmeden yatayimda bide onun istekleriyle ugrasmayim
niye uyumadin diye çenesi var bidee , oyyyyyyyy

Onları doğumdan sonra konuşuruz. Şimdi daha önemli konularımız var.

2001 de geldim
fransizca biliyorum
9 ay once kapandim : ) hala oyleyim : )
olabilir valla , simdide aklima yatmak var ama yataga gitmeye useniyorum, burnum tiklai nefe salamiyorum
off
Bir sürü sağlık dersi verdin ama kendi burnunu açamadın.

Millet salgın varmış tanıdığım bir çok kişinin çocuğu yüksek ateş ve kusma yaşıyormuş.

Ben yatmak için 12 yi bekliyorum. Deli uykum gelsinde rahat uyuyayım diye.

Bende yapıyordum, kontrol e kadar kendimi gayet güçlü ve sağlıklı hissediyordum ama işte farketmeden rahmim aşağıya inmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…