2015 Şubat Anneleri

Doğunca da böyle olacaksa biz ailecek zombiye bağlarız , tekmeleri hissetmediğim an zorla uyuyorum ben, sonra böle gün boyu malak gibi geziyorum hıh ne ? Ne zamanmış die ahaha :) günaydın anneler . Suanda yatağında olmayıp çalışmak zorunda olan zavallı bizler.. Analar analarımız

ne kadar sürüyor ki bu nst ?
24 dk sürdü benimki. Bitince cihaz kalp ekosu gibi bir kağıt çıkarıyor.
Bir cihaz var cihazdan kalp sesleri geliyor. Hemşire eğer cihaz susarsa ya da fazla ses çıkararsa endişelenme dedi.
İyiki demiş bir ara seslerden tırstım

[QUOost: 38230435, member: 341682"]Valla o uyurdu ben uyur muyum belli değil.[/QUOTE]
İlk hamileligimi düşününce benim kiz az hareket ediyormuş oğlum hic durmuyor maşallah. Kız doğduğunda komsumuzunda yeni bebeği olmuştu onlar hic uyumuyo sabaha kadar nöbet tutuyoruz derlerdi, bizimki kar ini doğurup uyuyordu yani aglamazdi pek. Esim sorun mu var acaba diye doktora sormuştu da Dr. tepkisini hic unutmuyoruz Allah tan belanizimi istiyorsunuz ne istiyorsun demişti.... Hepimizin bebisleri sağlıklı , iştahlı, az gazlı olur inşallah...

[QUOost: 38230435, member: 341682"]Valla o uyurdu ben uyur muyum belli değil.
İlk hamileligimi düşününce benim kiz az hareket ediyormuş oğlum hic durmuyor maşallah. Kız doğduğunda komsumuzunda yeni bebeği olmuştu onlar hic uyumuyo sabaha kadar nöbet tutuyoruz derlerdi, bizimki kar ini doğurup uyuyordu yani aglamazdi pek. Esim sorun mu var acaba diye doktora sormuştu da Dr. tepkisini hic unutmuyoruz Allah tan belanizimi istiyorsunuz ne istiyorsun demişti.... Hepimizin bebisleri sağlıklı , iştahlı, az gazlı olur inşallah...[/QUOTE]

benim kızda az hareket ediyor iki kendini belli ediyor o , gece hareket ediyor sanki ama ben ölü gibi uyuduğum için hiiiç farketmiyorum uyandığım nadir zamanlarda farkediyorum bebeciği, geçen öyle uyumuşumki horluyomuşum (ben horlamam !!! ) eşimde horlamam kesilsin diye biraz döner misin demiş, haha bende "dönelim bakalım bi de onu deneyelim" demişim sabah bi de onun dalgasını yaptıydı bana : )) doğuncada benim miniğim öyle uykucu olur inşallah

ctesi günkü kontrolde donmus dedi dr baş aşağı duruyormus ben hep yan duruyor sanıyordum hangi ara döndü anlamadım ben zaten neresi neremde hisshissedebilen. gruptan değildim ama

bende hiç hissetmiyorum neresi nerede , ama benim ki yan duruyormuş dün kontrol vardı , böyle durmaya devam ederse sezeryan olursun dedi, takmıyorum şimdilik döner benim minnağım zamanı gelince , ne diye korkayım ıhhh : ))

günaydın bacılar , güzel analar

bugün Yalova ya gelmişiz , hey gidi günler heyyy

bnmki hiç yumusamiyor desem yeridir acaba çok dinlenemiyorum ondan mı ki? böyle uzansam yatyatsam. bikaç gun yumusar mi acaba

benim kızda az hareket ediyor iki kendini belli ediyor o , gece hareket ediyor sanki ama ben ölü gibi uyuduğum için hiiiç farketmiyorum uyandığım nadir zamanlarda farkediyorum bebeciği, geçen öyle uyumuşumki horluyomuşum (ben horlamam !!! ) eşimde horlamam kesilsin diye biraz döner misin demiş, haha bende "dönelim bakalım bi de onu deneyelim" demişim sabah bi de onun dalgasını yaptıydı bana : )) doğuncada benim miniğim öyle uykucu olur inşallah[/QUOTE]
Ohh hanıma bak horlayacak kadar derin uyuyor.
Benim eşim horluyor burnunu sıkıyorum horlayınca.. Bir gün beni.boğacaksın diyo.

ctesi günkü kontrolde donmus dedi dr baş aşağı duruyormus ben hep yan duruyor sanıyordum hangi ara döndü anlamadım ben zaten neresi neremde hisshissedebilen. gruptan değildim ama

Hissedenleri okuyunca bende bi tahmin yürütmüş tüm ama tutmadı....

Bende yarın yeni doktoruma gideceğim saat 12 de randevum. Çook heyecanlıyım. Deli miyim neyim

Bende yarın yeni doktoruma gideceğim saat 12 de randevum. Çook heyecanlıyım. Deli miyim neyim

Hadi bakalım hayırlı olsun inşallah canım. Ben de 32 deki rapor için bAşka Dr a görünmeliymişim SGK anlaşmalı bir hastane bulmAlıymışım. Dr um birisiye anlaşsa ya gidip rapor alalım pufff

bnmki hiç yumusamiyor desem yeridir acaba çok dinlenemiyorum ondan mı ki? böyle uzansam yatyatsam. bikaç gun yumusar mi acaba

belki dinlenmediğin içindir, ben çok yormuyorum kendimi ya işlerimi hep sıraya koydum her gün az az yapıyorum evde iş de olmuyor iş yeri ama beni zorluyor çok sıcak patlıyorum sıcaktan

Ohh hanıma bak horlayacak kadar derin uyuyor.
Benim eşim horluyor burnunu sıkıyorum horlayınca.. Bir gün beni.boğacaksın diyo.

bence horlamıyorum ama : ))) ya öyle güzel uyuyorum ki , dün kontrol var diye erken çıktım işten evde 1 saat uyudum ama öyle güzel uyumuşum ki telefonum çalıyor ben zaman olayını bitirmişim kafamda bi toparlayamadım kafayı önce : )) ama bi dinlenmişimmm, çoooohhh datlıydı

döner döner bi oncekinde bana da dönmemiş demişti ama zaten daha 29. haftamdi 32 de gittiğimde donmus bulduk kuzuyu :)

benimki gece de hareketli ama ben uyuyorum. Uyandikca duyuyorum. GaZsiz uykucu bebek olsunlar. Amin..
Gunaydin bu arada..

ben de aynı senin gibiyim. gece ne zaman uyansam bi hareket mutlaka hissediyorum. ama yine de uyuyabiliyorum.

bu sıralar sorunum yattığım yerlerimin ağrıması. ağrıdan pozisyon bile değiştiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…