benimki gece de hareketli ama ben uyuyorum. Uyandikca duyuyorum. GaZsiz uykucu bebek olsunlar. Amin..İşte siz gece uyutmuyor diyorsunuz ondan bende merak esiyorum.
24 dk sürdü benimki. Bitince cihaz kalp ekosu gibi bir kağıt çıkarıyor.ne kadar sürüyor ki bu nst ?
ctesi günkü kontrolde donmus dedi dr baş aşağı duruyormus ben hep yan duruyor sanıyordum hangi ara döndü anlamadım ben zaten neresi neremde hisshissedebilen. gruptan değildim amasenin kuzu da mı yan duruyor ?
İlk hamileligimi düşününce benim kiz az hareket ediyormuş oğlum hic durmuyor maşallah. Kız doğduğunda komsumuzunda yeni bebeği olmuştu onlar hic uyumuyo sabaha kadar nöbet tutuyoruz derlerdi, bizimki kar ini doğurup uyuyordu yani aglamazdi pek. Esim sorun mu var acaba diye doktora sormuştu da Dr. tepkisini hic unutmuyoruz Allah tan belanizimi istiyorsunuz ne istiyorsun demişti.... Hepimizin bebisleri sağlıklı , iştahlı, az gazlı olur inşallah...[/QUOTE][QUOost: 38230435, member: 341682"]Valla o uyurdu ben uyur muyum belli değil.
ctesi günkü kontrolde donmus dedi dr baş aşağı duruyormus ben hep yan duruyor sanıyordum hangi ara döndü anlamadım ben zaten neresi neremde hisshissedebilen. gruptan değildim ama
bnmki hiç yumusamiyor desem yeridir acaba çok dinlenemiyorum ondan mı ki? böyle uzansam yatyatsam. bikaç gun yumusar mi acabadün hemşire beni zorla nst ye alacaktı nerdeyse , yok ben daha o haftalara gelmedim desemde inandıramadım , doktora sordu nst yok mu diye , hay Allahım , benim karnımda çoğu zaman sert ama dinlenme halinde yatarken falan yumuşak , hatta geçen öyle yumuşak oldu ki korktum sabah kalktığımda eşimi uyandırdım bebek yok nereye gitmiş diye
İlk hamileligimi düşününce benim kiz az hareket ediyormuş oğlum hic durmuyor maşallah. Kız doğduğunda komsumuzunda yeni bebeği olmuştu onlar hic uyumuyo sabaha kadar nöbet tutuyoruz derlerdi, bizimki kar ini doğurup uyuyordu yani aglamazdi pek. Esim sorun mu var acaba diye doktora sormuştu da Dr. tepkisini hic unutmuyoruz Allah tan belanizimi istiyorsunuz ne istiyorsun demişti.... Hepimizin bebisleri sağlıklı , iştahlı, az gazlı olur inşallah...
ctesi günkü kontrolde donmus dedi dr baş aşağı duruyormus ben hep yan duruyor sanıyordum hangi ara döndü anlamadım ben zaten neresi neremde hisshissedebilen. gruptan değildim ama
bnmki hiç yumusamiyor desem yeridir acaba çok dinlenemiyorum ondan mı ki? böyle uzansam yatyatsam. bikaç gun yumusar mi acaba
Bende yarın yeni doktoruma gideceğim saat 12 de randevum. Çook heyecanlıyım. Deli miyim neyim
bnmki hiç yumusamiyor desem yeridir acaba çok dinlenemiyorum ondan mı ki? böyle uzansam yatyatsam. bikaç gun yumusar mi acaba
Ohh hanıma bak horlayacak kadar derin uyuyor.
Benim eşim horluyor burnunu sıkıyorum horlayınca.. Bir gün beni.boğacaksın diyo.
döner döner bi oncekinde bana da dönmemiş demişti ama zaten daha 29. haftamdi 32 de gittiğimde donmus bulduk kuzuyu :)bende hiç hissetmiyorum neresi nerede , ama benim ki yan duruyormuş dün kontrol vardı , böyle durmaya devam ederse sezeryan olursun dedi, takmıyorum şimdilik döner benim minnağım zamanı gelince , ne diye korkayım ıhhh : ))
benimki gece de hareketli ama ben uyuyorum. Uyandikca duyuyorum. GaZsiz uykucu bebek olsunlar. Amin..
Gunaydin bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?