2015 Şubat Anneleri

Diz kapağım cok ağrıyor a dostlar , kalsiyum mu kalmadı acep, lüpletti mi bu minnak hepsini naptı?

merhaba sevgili anne adayları

bende şubat 2013 annesiyim. izmirde doğum fotografçılığı yapıyorum. portfolio için çok çok uygun fiyata çekim gerçekleştiriyorum. ilgilenenler lütfen mesaj yazsın.

Günaydın. Sabah kimse gelmemiş.
Kesin karar verdim benim bebek gece ben yatınca uyuyor. Çünkü gece boyu kaç kez uyanıyorum henüz gece tepik duymadım.
Sabah kahvaltı yapana kadar da ses seda yok.
Doğunca da öyle mi olacak acep?

günaydınn :) ben geldim eşimi göreve yolladım buradayım :)
inşallah öyle olur, araştırmıştım öyle oluyormuş zaten aynı uyku düzenini devam ettirirmiş... her gün aynı uyutmak istediğiniz saatlerde (daha anne karnındayken son zamanlarında) kitap okuyun müzik dinletin; aynı saatlerde aynısını yapınca doğduktan sonra da aynı şeylerle sakinleşir diyordu...
benimki de ben acıkınca çok sert vuruyor inşallah yemeyen bebek olmaz diyorum

Günaydın:)
Eğer dediğin gibiyse ben yandım benım kuzu sanki 24 saat hareketli hiç uyumuyor yada annesi gibi deli deli hareketli uyuyor:))

Günaydın,

Doğunca öle olursa daha ne istersin işte esobacım :) annelerin en buyuk sorunlarindan biri uykusuzluk. Siz emekle kafayi vurur uyursunuz :)

Günaydın herkese aynen benimde acikinca tekmeler başlıyor. Bu arada 2.ci 3. Sezaryen da yapisiklik yaşayan varmı aranızda benim 3. Hamileligim bu yüzden biraz sıkıntılı yapisiklik yüzünden ilk hamilelik yaşayanlar ne olursa olsun şartları zorlayin ve normal yapmaya çalışın korkudan dolayı gidip ameliyat masasına yatmayin derim....

Yiyen bebek olacakki acıkınca tekmeliyor.
Ben hiç aç kalmadığım için kızan bilmiyor açlık nedir.

:) bazıları bebeğin dönmüştür ondan diyo ama bilmiyorum neden

benimki de kasıklarıma vuruyordu bende aşağılara inmiş heralde diye düşünüyordum ama meğersem yan yatımış ayaklarını da aşağı sarkıtmış bir halde duruyor , doktor ayaklarıyla aşağı vuruyor sen aşağıda hissediyorsun dedi

Gunaydin...
Keske doğduğunda da öyle olsa, sanki sedninkız çok uslu alacak mış gibi bir his varicimde çok hareketli değil diyorsun ya ...

Şimdiden düzeni böyleyse Doğu'nca da böyle olucaktır herhalde

nst ye hiç girmedim de ultrasonla baktıgında rahim agzı kapalı dedi ama bnm karnım hiç yumusak diil sizin yumusak mı

dün hemşire beni zorla nst ye alacaktı nerdeyse , yok ben daha o haftalara gelmedim desemde inandıramadım , doktora sordu nst yok mu diye , hay Allahım , benim karnımda çoğu zaman sert ama dinlenme halinde yatarken falan yumuşak , hatta geçen öyle yumuşak oldu ki korktum sabah kalktığımda eşimi uyandırdım bebek yok nereye gitmiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…