- 12 Ocak 2014
- 4.023
- 3.079
- 448
- 35
Göbek deliğimle özel bölge arasında oluyo benimki.belden mi vuruyor kasıklarda mı nerde oluyor ?
Günaydın. Sabah kimse gelmemiş.
Kesin karar verdim benim bebek gece ben yatınca uyuyor. Çünkü gece boyu kaç kez uyanıyorum henüz gece tepik duymadım.
Sabah kahvaltı yapana kadar da ses seda yok.
Doğunca da öyle mi olacak acep?
Günaydın:)Günaydın. Sabah kimse gelmemiş.
Kesin karar verdim benim bebek gece ben yatınca uyuyor. Çünkü gece boyu kaç kez uyanıyorum henüz gece tepik duymadım.
bana da annem zamanında yapayım demişti de ben giymem öyle şeyler demiştimdi,bak herşeyin yeri geliyormuş
valla ben heryerimde hissediyorum desem yeridir aynı anda bikaç yere vuruyor kasık gobek mide heryere calısıyor
Yiyen bebek olacakki acıkınca tekmeliyor.günaydınn :) ben geldim eşimi göreve yolladım buradayım :)
inşallah öyle olur, araştırmıştım öyle oluyormuş zaten aynı uyku düzenini devam ettirirmiş... her gün aynı uyutmak istediğiniz saatlerde (daha anne karnındayken son zamanlarında) kitap okuyun müzik dinletin; aynı saatlerde aynısını yapınca doğduktan sonra da aynı şeylerle sakinleşir diyordu...
benimki de ben acıkınca çok sert vuruyor inşallah yemeyen bebek olmaz diyorum
:) bazıları bebeğin dönmüştür ondan diyo ama bilmiyorum neden
İşte siz gece uyutmuyor diyorsunuz ondan bende merak esiyorum.Günaydın:)
Eğer dediğin gibiyse ben yandım benım kuzu sanki 24 saat hareketli hiç uyumuyor yada annesi gibi deli deli hareketli uyuyor:))
Valla o uyurdu ben uyur muyum belli değil.Günaydın,
Doğunca öle olursa daha ne istersin işte esobacım :) annelerin en buyuk sorunlarindan biri uykusuzluk. Siz emekle kafayi vurur uyursunuz :)
Ben pek mutlu yattım. O kadar uzun olduğunu bilmiyordum. Uyuyacaktım nerdeyse.
Gunaydin...esost: 38230252 .!.:Günaydın. Sabah kimse gelmemiş.
Yiyen bebek olacakki acıkınca tekmeliyor.
Ben hiç aç kalmadığım için kızan bilmiyor açlık nedir.
nst ye hiç girmedim de ultrasonla baktıgında rahim agzı kapalı dedi ama bnm karnım hiç yumusak diil sizin yumusak mı
ben çok sık acıktığım için :) bebeğiniz için neler yediniz'e bile hiç yazamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?