2015 Şubat Anneleri

Kızlar birşey sorucam bu konu konuşuldu mu tam bilmiyorum çalışıyorum
izne çıkmayı 37.haftada çıkmayı düşünüyorum bunun için 32 .haftada dr.gidip çalışıyor belgesi almam lazım sanırım
izni aldım ama diyelim 37. haftadan önce doğurduk bu durumda izin hakkımız yanıyormu ve doğum ücreti alma durumu ???
bilgisi olan benide aydınlatırsa seviniirm :)

temizliği boşver. temizlesen de kirlenecek. hatta ne kadar çok temızlersen o kadar çok kırlenmeye meyıllı olur.
Sen böyle dıyınce evını cok merak eder oldum bırden

evlerı sıldım,supurdum,koltukları cektım altlarını temızledım(gümüşlüğü bıle cekıp altını sıldım yahu) tozda aldım..vc banyo dun ovalamıştım zaten.. camasır astım ..yemek yaptım yavruyla karnımızı doyurduk..he bıde apartmanın 1 kat merdıvenını sıldım..

birazdan esım ogrencılerıyle eve gelecek kurs verecek evde..onlar ıcın de kucuk caplııkram hazırlamam gerek..

sımdı geberme vaktı..butunıslerı hallettıgıme gore sancılardan kramplardan rahatça ölebılırım

oohaaaa nasıl yaptın bunların hepsini beee okurken yoruldum
maşallah sana valla bende izne ayrılınca yapacağım bunların hepsini
tabi ben yarısını yapsam doğurmaya kalkarım o ayrı

yaa ne güzel benim adama temzlik yapılcak diyorum ne temizliği evin neyi var diyor
neyi var olur mu halılar yıkamaya gidecek perdeller yıkanacak heryer elden gececek
yapılacak çok iş var

ben de temizlik yapılacak dediğimde neyi var evin diyor... ben yormayayım kendimi diye sanırım... diyorum bir şey olsa rezil olacam millete :) hafta sonu yaparız birlikte diyor ama o hafta sonu gelmiyor bir türlü maalesef ancak bir süpürüp siliyor...
önceki gün nöbetçiyken mutfağın alt dolaplarını hallettim, dün yerleri cifledim işte yavaş yavaş yapıyorum ne yapıyım diyince eşim de öyle dedi...
onları düşündükçe ben de deli oluyordum ama dün bir rahatlık geldi öyle söyleyince

Bende mutlaka kilitlerim canım üst kilidi. Anahtarıda üstünde bırakırım kimse zorlayıp giremesin diye. Kilitsiz düşünemiyorum sitede oturmama rağmen. Çok korkarım hırsızdan

Maşallah Canım Git Totonu Falan Kaşı Valla Nazar Değecek Sana Bende Dün Sildim Süpürdüm Toz Aldım Ama Yemek Olayına Girmedim

maşallah sana
ben de o atıştırmalıklardan yaptım eşime; yemeğimi de yaptım pişiyor şimdi
dün temizlemiştim evi zaten...

koltukları 3 hafta önce çektiğimde annem-babam ve eşimden bir güzel azarı işittiğimden çekme işine girişmiyorum artık; ama gümüşlük de çok ağır olmuş dikkat et kendine

Maşallah Canım Öyle Güzel Öyle Büyük Bir Nimetki Şükürler Olsun Görmeden Sevdirene, Şükürler Olsun Bir Canda İki Kalp Atmayı Nasip Edene

Bulasik mutfak tezgahi derken bi anda supurgeyi buldum elimde iyi oldu kırıktı sactı iki gune toplasiyolar cikti aradan. Kisa progrmda camasr yikadim astim iki arada bir de pek bi hamarat gördüm kendimi yatmaya devam simdi

Bizimki gunduzleri nadiren hareket ediyor, aksam olunca cosuyor :)

Kaşınıyon bacim sen rahat batıyor otur bir yerine ya zorun ne

Bende mutlaka kilitlerim canım üst kilidi. Anahtarıda üstünde bırakırım kimse zorlayıp giremesin diye. Kilitsiz düşünemiyorum sitede oturmama rağmen. Çok korkarım hırsızdan

Ya içerden hep kitliyoruz zaman kotü cocuk varsa mecbur kitliyon kaçmasin diye de biz kızın ustune kitliyor hapsediyor gibi anladık ondan bi sasrmistk

daha bitirmedin mi atkıyı ? sen deyince netten baktım ben tunus işi nsl yapılıyomuş diye de kolaydı niye uzadı böyle de bakem : ))
Biraz enli yapmışım sanırım :) bide daha yavaş ilerliyo tunus işi. Bebk için değilde 5-6 yaş çocuk için gibi oldu. Bide günde 3-5 sıra ya örüyorum ya örmüyorum. Şapka gbi azmedip bitirmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…