ay yarabbim ne cins tipler var su dunyada cekiyoz sanki mubarek
aaa hasta :))))
Elimdeki atkıyı bitirirsem başlayacağım inşaallah onada. Nasıl oluyo söylerim sanakapşonlu yelek ne kolay görünüyor yaw , acep giyinince üzerinde nsl durur ?
Sen böyle dıyınce evını cok merak eder oldum bırdentemizliği boşver. temizlesen de kirlenecek. hatta ne kadar çok temızlersen o kadar çok kırlenmeye meyıllı olur.
Sen böyle dıyınce evını cok merak eder oldum bırden
evlerı sıldım,supurdum,koltukları cektım altlarını temızledım(gümüşlüğü bıle cekıp altını sıldım yahu) tozda aldım..vc banyo dun ovalamıştım zaten.. camasır astım ..yemek yaptım yavruyla karnımızı doyurduk..he bıde apartmanın 1 kat merdıvenını sıldım..
birazdan esım ogrencılerıyle eve gelecek kurs verecek evde..onlar ıcın de kucuk caplııkram hazırlamam gerek..
sımdı geberme vaktı..butunıslerı hallettıgıme gore sancılardan kramplardan rahatça ölebılırım
yaa ne güzel benim adama temzlik yapılcak diyorum ne temizliği evin neyi var diyor
neyi var olur mu halılar yıkamaya gidecek perdeller yıkanacak heryer elden gececek
yapılacak çok iş var
Ben de dolabı geç alıcak olursam eşyaların altına havlu serip öyle koyayım diyorum.
Bende mutlaka kilitlerim canım üst kilidi. Anahtarıda üstünde bırakırım kimse zorlayıp giremesin diye. Kilitsiz düşünemiyorum sitede oturmama rağmen. Çok korkarım hırsızdanBu saatte günaydın demeye utanıyorum ama günaydın hanımlarGece uyuyamıyorum sabahta bu saatlerde kalkıyoruz. 12:00 de kalktık Elifimle, kahvaltı yaptık şimdi. Süveteri bitirdim ama düğme almam lazım, düğmesinide halledip myle koyucam fotosunu Kendim yaptım diye deniyorum çok beğendim:)) çokta basit bi model. Onun üstüne aynı ipten beremi yoksa saç bandımı yapsam bilemedim?
Bereyi bi tek dışarı çıkınca takabilir, saç amdı süveterle evde takım olur dimi? Fikir verin kızlar.
Canım sabah eşim işe giderken bizim kapınında üst kilidini kitler. Bende istiyorum kitlemesini. Güvenlikli sitede oturmamıza rağmen:) ama biz evde olsak bile kapıyı kitleriz. Elifim var çünkü. 3,5 yaşında. Açar çıkar, zil çalar açar kim olduğu belli değil. Bazen biz namazdayken komşu geliyor, bizimki açmaya çalışıyor. Ama komşularımız bile biliyor kitlediğimizi:) bende tedirgin oluyorum kitli olmazsaHatta el alışkanlığı, gittiğimiz yerdede kapıyı biz kapatıyorsak hemen üst kilidi kitleriz:)
Maşallah Canım Git Totonu Falan Kaşı Valla Nazar Değecek SanaSen böyle dıyınce evını cok merak eder oldum bırden
evlerı sıldım,supurdum,koltukları cektım altlarını temızledım(gümüşlüğü bıle cekıp altını sıldım yahu) tozda aldım..vc banyo dun ovalamıştım zaten.. camasır astım ..yemek yaptım yavruyla karnımızı doyurduk..he bıde apartmanın 1 kat merdıvenını sıldım..
birazdan esım ogrencılerıyle eve gelecek kurs verecek evde..onlar ıcın de kucuk caplııkram hazırlamam gerek..
sımdı geberme vaktı..butunıslerı hallettıgıme gore sancılardan kramplardan rahatça ölebılırım
bazı şeyleri önden kargoyla gönder canım
Maşallah Canım Öyle Güzel Öyle Büyük Bir Nimetki Şükürler Olsun Görmeden Sevdirene, Şükürler Olsun Bir Canda İki Kalp Atmayı Nasip Edenekızım maşallah kıpır kıpır yine
dünyanın tüm zenginliklerini verseler değişemeyeceğim tek şey sanırım onun bu kıpırtıları
insan bebeği hareket ediyor diye ağlarmı
ben ağlıyorum
sevinçten tabi
Elimdeki atkıyı bitirirsem başlayacağım inşaallah onada. Nasıl oluyo söylerim sana
kızım maşallah kıpır kıpır yine
dünyanın tüm zenginliklerini verseler değişemeyeceğim tek şey sanırım onun bu kıpırtıları
insan bebeği hareket ediyor diye ağlarmı
ben ağlıyorum
sevinçten tabi
Bende mutlaka kilitlerim canım üst kilidi. Anahtarıda üstünde bırakırım kimse zorlayıp giremesin diye. Kilitsiz düşünemiyorum sitede oturmama rağmen. Çok korkarım hırsızdan
Biraz enli yapmışım sanırım :) bide daha yavaş ilerliyo tunus işi. Bebk için değilde 5-6 yaş çocuk için gibi oldu. Bide günde 3-5 sıra ya örüyorum ya örmüyorum. Şapka gbi azmedip bitirmem lazımdaha bitirmedin mi atkıyı ? sen deyince netten baktım ben tunus işi nsl yapılıyomuş diye de kolaydı niye uzadı böyle de bakem : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?