2015 Şubat Anneleri

peki bu kadar işi yapıp ta ağrın sızın olmuyor mu. ben bir süpürge yapayım veya eğileyim yere karnım sanki yırtılıyor gibi oluyor. doktora sorduğumda daha az ayakta kalmaya çalış dedi. ki sen koltuk çekmekten bahsediyorsun,zaten benim koltukları normal halimle bile çekmem mümkün değil de ne bileyim bu kadar işten korkmuyormusun yapmaya. buzdolabım silinecek vallahi hergün erteliyorum. en azından büyük temizliğe alt mutfak dolaplarımı ve buzdolabını aradan çıkarayım diyorum ama yok gözüm yemiyor. bak şimdi kuru fasulye pilav yapıcam öyle zor geliyor ki yapmak sizler böyle bunu yaptım şunu yaptım deyince kendimi çok aşırı tembel hissediyorum saat 3 oldu hala bir şey yok ortada anca çamaşır astım ve çamaşırları topladım yatak odası dandini halde iyice saldım kendimi

Bende mutlaka kilitlerim canım üst kilidi. Anahtarıda üstünde bırakırım kimse zorlayıp giremesin diye. Kilitsiz düşünemiyorum sitede oturmama rağmen. Çok korkarım hırsızdan

bende bahçede iki tane rotweıller olmasına rağmen kilitliyorum
onlar salıkken kendim çıkamıyorum dışarıya ama yinede tedbir tedbirdir
sitelerde daha çok oluyor artık hırsızlık
giren çıkan belli değil diye

Maşallah Canım Öyle Güzel Öyle Büyük Bir Nimetki Şükürler Olsun Görmeden Sevdirene, Şükürler Olsun Bir Canda İki Kalp Atmayı Nasip Edene

çok şükür bin şükür onu bana verene

Bizimki gunduzleri nadiren hareket ediyor, aksam olunca cosuyor :)

gece gündüz çok hareketli hatta geceleri uykumu bölüyor onun tepikleri

Of bgn cok ağır geldi bana ya, her gün erkenden işe giden yoldaşlara selam olsun helal olsun vallahi :)) 32 de Boşuna rapor verilmiyor arkadaş

ben ince (dar) yaptım atkısını ama kalın ipten ördüğümden bu kış değilde gelecek kışa giyebilecek galiba beresiyle

oohaaaa nasıl yaptın bunların hepsini beee okurken yoruldum
maşallah sana valla bende izne ayrılınca yapacağım bunların hepsini
tabi ben yarısını yapsam doğurmaya kalkarım o ayrı
çocuk yokken oglenbır baslardım bu ıslerım hepsını aksam 7 ye kadar falan ancak yapardım...sımdı serıye bağladım pratık olmayı beceriyorum sanırım.bu arada gumuslugu çekerken kendıkendıme ulen dedım bırden suyum patlasa tezegı avuçla yıdıkAllahım dedım ben aklıma koyduğum seyden vazgecmeyecegım SEN barı yardım et de doğurmadan su ıslerı halledeyım
Maşallah Canım Git Totonu Falan Kaşı Valla Nazar Değecek Sana Bende Dün Sildim Süpürdüm Toz Aldım Ama Yemek Olayına Girmedim
evdecocuk olunca yemeksız olmuyor canım,temızlıge başlamadan mutfağı toplar yemegımı koyar bısmıllah derım..yoksa oyorgunlukla ve acıkmıs karınla sonra yemek yapmak ezıyetoluyor
esım gorse canıma okurdu..benım yardım edenım yok mecburum kendıkendıme yapmaya ne yapayım..

Kaşınıyon bacim sen rahat batıyor otur bir yerine ya zorun ne
ama 1 haftadır ev supurmedım sılmedım ..neyse 1 hafta kadar bısey yapmama kararım var durabılırsem

Bu konuları hep konuşuyorlar ama ben çalışan olmadığım için okumadan atlıyorum o bölümleri :) Kafam karışıyo anlamaya çalışıyorum anlayamıyorum. Ama şunu anladım her kurum farklı

ben ince (dar) yaptım atkısını ama kalın ipten ördüğümden bu kış değilde gelecek kışa giyebilecek galiba beresiyle
Kalın ipten yaptıysan hızlı ilerlemiştir ondanda. Kalın ip alacaktım tuhafiyeci adam hızlı bitsin diyemi alıyorsunuz bebe ipi daha iyi dedi. Kalın ip alaydım keşke. Hem daha kalın hem daha çabuk olurdu

ya sizi okuyunca sasırıyorum neden riske giriyorsunuz ki çok şükür bişi olmamıs ama Allah korusun ya bişi olsa hiç korkmuyor musunuz ?
Ya yapacak kimse olmynca mecbur kalıyorum herseyı kendm yapmaya kv var yaknmda sadce oda aslaa teklif etmz eşimde cook yoğuun yapamıyo.ama bnde pişman oldum okdarr rıske attığıma

Kalın ipten yaptıysan hızlı ilerlemiştir ondanda. Kalın ip alacaktım tuhafiyeci adam hızlı bitsin diyemi alıyorsunuz bebe ipi daha iyi dedi. Kalın ip alaydım keşke. Hem daha kalın hem daha çabuk olurdu

bebe ipi aldım önce ama sonra modeli düşününce kalın olandan aldım 3 numarayla ördüm, orta kalınlık heralde çok anlamamda : ))

ütopyada favori yarışmacınız kim diye anket yapılmış oy kullandım geldim : ))) izliyonuz mu kııı onu ?

camasırımı gece yıkarım ben hep..sabah gozumu acar açmaz ılk onu asarım hemen yatağımın carsaflarını çırpar duzeltırım..kızın yatağını toplarım.bu arada cay koymuşumdur çoktan demlenmıstır..hemen kahvaltıyı yaparız..bır kac saat nette takılırım ama o sıra ani bırsey olsa bıle evım topludur
cocugum yokken sız gıbıydım yatağımı toplamadan 3 4 gun gerı yattığımızı bılırım ama zamanla duramıyorsun..yarın toplantım var,cuma yıne toplantım var..evde degılım..2 günlük yemegımı hazır etmem gerek..
ha ağrım sancım olmuyormu?olmaz olurmu..amayapmasam da ağrıyor.. hele son 2 haftadır uyku yok gecelerı kramplardan..sımdı bırde tetanoz asısından kolum kopmak uzere..ama dıyorumya benım yardım edecek kımsem yok...esım hafta sonları bıle cok zaman çalışıyor..bırde cocugun varsa bıraz hijyene onem vermek zorunda kalıyorsun..çocuk pıs evdeyken yemek yokken sen nasıl rahatına bakacaksın?

Ne yazmissiniz anam bacim bunsaat oldu anca gecmisi bitirebildim herkez temizligini yemegini yaomis ben gecmis okumaya caalisiyprum benimde butun alincaklar bitti bebisin kiyafetleride yikanfi utulendi yerlesti bi hastane cantasina koymak kaldi onuda bubay bitiririm ocakta bi temizlik kalir tmm iste rahatim ya dandinidandini ye ne oldu acaba ev tasicakti acaba internetimi acilmadiki tasindiktan sonra burdayim demisti halanyok piyasada S serefraz85 dunurden haber varmi dunurden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…