ohh maşallah. estetik yok, yetenek yok bende.
her konuda yetenekli yaratılmışım ama o konuda sıfır. hee bir de resim kötü.
çok mütevaziyim.
Canım sabah eşim işe giderken bizim kapınında üst kilidini kitler. Bende istiyorum kitlemesini. Güvenlikli sitede oturmamıza rağmen:) ama biz evde olsak bile kapıyı kitleriz. Elifim var çünkü. 3,5 yaşında. Açar çıkar, zil çalar açar kim olduğu belli değil. Bazen biz namazdayken komşu geliyor, bizimki açmaya çalışıyor. Ama komşularımız bile biliyor kitlediğimizi:) bende tedirgin oluyorum kitli olmazsaHatta el alışkanlığı, gittiğimiz yerdede kapıyı biz kapatıyorsak hemen üst kilidi kitleriz:)
yok allahı var eşimin hakkını ödeyemem her işi yapıyor ama çalışıyor oda napsın yetişemez pazara akşam almaya geliyor işten eğer acil işi çıkmazsa gelmiyorsada kapıcıya bırakıyorum bazen çok ağır olunca ordan alıyorHay Allah sen de haklısın tabi ki ama eşinde mi yardım etmiyor?Son haftalara geldik , bir aksilik çıköasın diye söylüyorum ben de tabi,Allah korusun.Kimse yardım etmiyorsa da olduğu kadarını yap kendini zorlama.
kaçıncı haftada bağladı dr10-15 dk sürdü benim ki
kızlar öğle arasında her çarşamba yaptığım gibi pazara gittim hesapladım şimdi 25 kilo almışım elimdekiler :) herkül gibi hamileyim :) akşam eve kociş gelip almazsada taşıcaz artık dün iki kilo kaldırmaktan bahsettiniz ben kafayı yedim galiba
napcan bacım ne giden var pazarıma ne gelip yardım eden her şeyimi kendim yapıyorum küvetimi bile kendim ovdum dün eğile eğile rabbim yardım ediyo
canım bnde evde teksem evin kapısını bi kere içerden çeviriyorum. Ama eşim giderkn kitler ben kalkar açarım demiri işim varsa gider gelirim gelincede dediğin gibi içerden bi kere kitlerim kapımı ne olur ne olmaz die ama işte eşimin ilkten evlendik işe gitti ilk zmnlar bir uyandım evde işi bitrdim bişi için gitcem dışarı açtım ki kapıyı demiri kitli güldüm görünce şaşırdım açtım gittim işimi gördm geldm. Ama hoşuma gitt yani beni korumak amaçlı kitlemesio günden beride ona takılırım sürekli. Birde bizim ana kapı cidden çok dandik eskimiş ev sahipleri çok kez sanırım içerde annahtar unutup kapıyı kndi çabalarıyla açmışlar ki kapı zorlanmış biri uğraşsa hemen açar girer içeri o yüzden bnde içerdeykn bi kere çeviriyorum
çocuk olunca dediğin gbi daha tehlikeli her zile bilmez açar namazda oluyosn afedersnz wcde oluruz istnbul birde aklına gelmicek işler dönüyor Allah korusun.
Kazen' in erkek olduğunu yenimi öğrendiniz kız:))
ne zaman bağlandın nst ye acaba
ohh maşallah. estetik yok, yetenek yok bende.
her konuda yetenekli yaratılmışım ama o konuda sıfır. hee bir de resim kötü.
çok mütevaziyim.
dikkat et canım ya 25 kg kaç kerede çıkarırsın kim bilir kendin yapsan da kalsın eşin gelince çıkarır... bugün benim de pazarım var kendimi kaybediyorum diye gitmiyorum... eşim erken geliyor gelirken söylüyorum ne alacağını alıyor...
küveti her gün ovuyorum ben; dün yerleri cifledim; karnım top gibi oldu önde kıvrıldı toplandı benim kız ve o arada döndü sanırım hareketi çapraz olmaya başladı :)
yerler de eski dikdörtgen fayanslardan üzeri tırtıklı onların ne pislenmiş ne parladıı
eşim de akşama "niye uğraşıyorsun evin bir baştan aşağı temizlenmesi lazım zaten birini bulup temizletiriz doğumdan önce" dedi
bizim de yani annemlerin aile apartmanı önceki sene hırsız girdi 2 senedir ana demir kapı hep kilitli :) anlıyorum seni...
30. haftada bağlandım,önce bi tırstım,orda bağlananlar vardı onlara sordum acıyor mu ne oluyor diyehiç bişey olmuyor kalp ritmini ve ağrıyı ölçüyor,ama öncesinde 1,2 parça çikolata yiyin arkadaşlar hareketleniyormuş o zaman kuzular,biri 38. haftada yaptırıyordu ben gittiğimde,kalp ritmini yeterince ölçememiş cihaz yeniden ölçtüler onu ...
bekarken düğünlere gitmeye sinir olurdum kolumdan çekiştirip zorla oynatmaya calışmalar falanoynamak yetenek işi cidden , bende de yok mesela
parçalar oynamıyor yekpare sanki : )))
bi de herkes bakıyomuş gibi geliyor
yaa ne güzel benim adama temzlik yapılcak diyorum ne temizliği evin neyi var diyor
neyi var olur mu halılar yıkamaya gidecek perdeller yıkanacak heryer elden gececek
yapılacak çok iş var
bende de resim yok. ben oyun konusunda her yöreden bilirim az çok. karadeniz havaları, roman havaları, göçmen havaları vs.
müzik var arada şarkı da söylerim sesim de fena değildir.
Açıklamasını anlayamadım ben pek , alt kısımdan mı başlanıyorkapşonlu yelek ne kolay görünüyor yaw , acep giyinince üzerinde nsl durur ?
bekarken düğünlere gitmeye sinir olurdum kolumdan çekiştirip zorla oynatmaya calışmalar falan
o teyzeler yüzünden düğünlere gitmez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?