şapkayı sen mi ördün bacımEki Görüntüle 1331528 Eki Görüntüle 1331530 Eki Görüntüle 1331531
Sondaki örgüyü annem yaptırmış. İlk ikisini ben aldım. Kocamada diyorum ki " yok öyle eskisi gibi naylon önlük takmak, fular önlük takcak kızım" şimdide saç bantı örmeye hazırlanıyorum:)
şapkalar penye mı? önlüklerde cok güzel. sağdan görünen de gobegın heralde.:)Eki Görüntüle 1331528 Eki Görüntüle 1331530 Eki Görüntüle 1331531
Sondaki örgüyü annem yaptırmış. İlk ikisini ben aldım. Kocamada diyorum ki " yok öyle eskisi gibi naylon önlük takmak, fular önlük takcak kızım" şimdide saç bantı örmeye hazırlanıyorum:)
Benimde kızım olsaydı böyle süslü olurdu :) harikalar bayıldımmEki Görüntüle 1331528 Eki Görüntüle 1331530 Eki Görüntüle 1331531
Offf Olsun Ben Kaça Bildiğim Kadar Kaçmak İstiyorum Bebekle Kol Ağrısı Çekmek İstemiyorumvalla guzelım neyden yapılıyor bılmıyorum açıkçası..ama hem bebek pısıgıne hemde gobegıme surdum ben..karnım hıc çatlamadı ne ılk cocugumda ne bundagecen gun görümcem bıle dedı senın vazelın nıce pahalı kremlere bın basar sayesınde hıc çatlamadım dıye
ılk kızımda bende sen gıbı düşünerek 3. yu yaptırmadım..sımdı 3. dozdan devam edıyorum..yanı bunda ne kadar kaçarsan kac bundan sonrakı cocugunda yıne yaptırcaksın..ömürlük olucak ınsaallah
Ahahahaha Kıyamam Ya Resimlerde Göbüşüde ÇıkmışEki Görüntüle 1331528 Eki Görüntüle 1331530 Eki Görüntüle 1331531
çok cahilsin keşke ölsen demek isterdim
dememen kötü olmuş :)
Aynen bi bildikleri varmış da 32 demişler ya da psikolojik olarak suan kendimi fazladan çalışıyor gibi hissediyorum geçen hafta böyle değildim bu hafta bişiler oldu sanki çuval gibiyim :)Of bgn cok ağır geldi bana ya, her gün erkenden işe giden yoldaşlara selam olsun helal olsun vallahi :)) 32 de Boşuna rapor verilmiyor arkadaş
kızlar heroine yazdığı mesajda şikayet edilmiş. sosyal medya kullanılıyor mu diye sorduğunda. özel mesajlar görülmediği için çağırıp çağırmadığı bilinmiyormuş 3 gün ceza almış yarın döner kendisi. yani şikayet aldığı için ceza verilmiş.
Raporun üçüncü günü bitti say kaldı iki günum hala ütüler duruyor öylece güya evde oldugum bu süreçte hazrligimi bitrcektim ben pehhh pehhkanepeden kalkmaya usendigime kanali degstremiyorum kumanda uzagmda kalmis. su hominigirtlak yiyen teyze var ya onu seyretme iskencesine maruz kaldim tembellikten nerde kaldı ütü oyy oyy saka maka ciddem yorgunmusum ben onu anladım kalkamiyom yerimden
boşver canım ya değmez valla en fazla söyle bu ortalığı topla yeterYa yapacak kimse olmynca mecbur kalıyorum herseyı kendm yapmaya kv var yaknmda sadce oda aslaa teklif etmz eşimde cook yoğuun yapamıyo.ama bnde pişman oldum okdarr rıske attığıma
Yok hiç de duymadım nasıl bi yarışma kiütopyada favori yarışmacınız kim diye anket yapılmış oy kullandım geldim : ))) izliyonuz mu kııı onu ?
Yok cnm kımşumuz örmüş.şapkayı sen mi ördün bacım
Evet canım penye. Kızımdan kalanlar büyük geldi gözüme C&A mağazasında yenidoğan için güzel şeyler var ordan aldım.şapkalar penye mı? önlüklerde cok güzel. sağdan görünen de gobegın heralde.:)
aynen canım saklayamıyorumda artık, sığmıyo bi yereAhahahaha Kıyamam Ya Resimlerde Göbüşüde Çıkmış
Hmm şikayet eden kimdi acaba. Aramızda bir ispi mi var
o kadar çok mu ya netten ip alan , hemen bittiğine göre demekki
tüm yarışmaları takiptesin canım maşallah :) merak ettim ben de bakayım :)bakımlı el tırnak yarışmasındaki ilk resimdeki eller tırnaklar ne güzel bakımlı ya çok beğenim , gördünüz mü
Eskiden o kisim yaniyordu iste ben 38de sezeryan olmustum direk dogum sonrasi izni basladi gitti o iki hafta büyük kizimda. Simdi erken olursa 37 40 arasi kisimdan ne kadsr hakkin varsa ekleniyor şükür
canım herkesin bünyesi bir değil bence bende öleyim deli gibi bi anda yaparım işleri biraz önce pazardan 25 kilo yükle döndüm akşamda yürüyerek eve gidiyorum işten çıkınca hiç oturmadan elimi yüzümü yıkayıp hemen yemeğe girişiyom 1 saatte yemek yapma işlemi bitiyor eşim geliyor yiyip kaldırıyoruz cumartesi çalışmadığım pazarda gezdiğimiz için :) cumartesi bunların hepsini tek seferde yapıyorum bünyeyle alakalı yani canım ama çalışınca insan daha zinde oluyo bu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?