2015 Şubat Anneleri

off benım performansım düştü daha yetişemiyorum, yazamıyorum.
uykum geldı ancak 4 e kadar çalışabiliyorum.
sabah dünya plan ama akşam olunca aklımda eve gıdıp yatmak oluyor.
birde kuaföre gıdıcem kıl tüy işleri.

Offf Olsun Ben Kaça Bildiğim Kadar Kaçmak İstiyorum Bebekle Kol Ağrısı Çekmek İstemiyorum

Of bgn cok ağır geldi bana ya, her gün erkenden işe giden yoldaşlara selam olsun helal olsun vallahi :)) 32 de Boşuna rapor verilmiyor arkadaş
Aynen bi bildikleri varmış da 32 demişler ya da psikolojik olarak suan kendimi fazladan çalışıyor gibi hissediyorum geçen hafta böyle değildim bu hafta bişiler oldu sanki çuval gibiyim :)

Hmm şikayet eden kimdi acaba. Aramızda bir ispi mi var

Ben de habire sınav kağıdı okuyorum cumaya ödevleri asıcam 180 kişinin ödevini hazırlıyorum güya raporluyuz belim ağrıdı yaw

şapkayı sen mi ördün bacım
Yok cnm kımşumuz örmüş.

şapkalar penye mı? önlüklerde cok güzel. sağdan görünen de gobegın heralde.:)
Evet canım penye. Kızımdan kalanlar büyük geldi gözüme C&A mağazasında yenidoğan için güzel şeyler var ordan aldım.
Ahahahaha Kıyamam Ya Resimlerde Göbüşüde Çıkmış
aynen canım saklayamıyorumda artık, sığmıyo bi yere

Hmm şikayet eden kimdi acaba. Aramızda bir ispi mi var

yok canım aramızdan değilmiş. blackberry çifte adalet yapıyorsunuz diyince ceza verilmiş. sonuçta daha önce o yüzden almıştı cezayı e heroine de söyleyince ceza verilmiş.

Eskiden o kisim yaniyordu iste ben 38de sezeryan olmustum direk dogum sonrasi izni basladi gitti o iki hafta büyük kizimda. Simdi erken olursa 37 40 arasi kisimdan ne kadsr hakkin varsa ekleniyor şükür

Ben de onu diyorum bebiş doğduktan sonra ekstra zaman daha kazanmış gibi oluyoruz. Tabii bebişler sağlıklı olsun zamanında gelsinler inşallah.

ben hamile olmadan önce yaptığım işleri görseydin bu bünyeye bu vücuda nasıl bu işleri yapıyorsunuz derdiniz. yani koca evin dip köşe temizliğini 2 günde bitirirdim ki aslında normal standartlara göre biraz fazla titizdim. ama ne olduysa ilk zamanlar düşük olur korkusuyla iş yapmadım şimdi ise azıcık ayakta kalsam her yanım acıyor. yoksa bana iş miş ağır gelmezdi hala öyleyim içim gidiyor ama mecburum çünkü biraz psikolojik olarak kendimi engelliyorum. kucağıma çocuk bile almaya korkuyorum az kaldı biraz daha sabredicem artık ne yapayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…